Jelentkezz be itt!

Üzenőfal

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Egyetértek -

ez egy nagyon jó poszt volt. köszi a linket.

Jelöltek -

VoodooLove: Nem minden jelölt fogadta el a jelölést.

VoodooLove -

Van egy gondolatom. Csak apróság! Nem tartanám rossz ötletnek ha a végső sorrend felállítása után, egy 2 mondatban megindokolná a zsűri, hogy miért azt a személyt választotta nyertesnek, akit választott. Csak azért mert ezúttal nem próbáltam megfejteni a jelöltek kilétét, a legtöbb név számomra nem mond semmit sem. Azt se nagyon tudom, hogy pixieuniverzum, vagy fetlifeuniverzum, vagy mittudoménmilyenuniverzum felé induljak. Az is egy érdekes dolog, hogy már nem pontosan emlékszem, hogy milyen formában, de ajánlottam valakit, aki most nem szerepel a jelöltek között, de az ura más kategóriában viszont igen. Persze itt tulajdonképpen egy performaászról van szó, és lehet azt mondani, hogy ezt a mester tartja egyben, de ha én kifejezetten a szubmisszív félt szeretném értékelni ebben a performaászban, akkor nehogy már a kapcsolati hierarchia döntsön már arról, hogy kit illet meg a jelölés. Mert ennyi erővel év hölgye kategórián keresztül én is kaphatok év ura jelölést ha valaki voodoolányt jelöl. 

Hmmmm -

Sziasztok.

Szia, nejed észbontoan kivanatos. Tetszetős darab! Még mindig baszna amugy?

Szép estét. Balázs

Csodaszép!

képek -

Hasznos lenne a bemutatkozó szövegek mellett arcképekkel is segíteni, hogy egyértelmű legyen ki-kicsoda, ha valaki még nem ismer minden egyes jelöltet (főleg újoncok terén pl). :) 

Imádom ezt a képet -

Szeretném elkérni ezt a képet a lehető legnagyobb felbontosban!

Ajanlat -
Sziasztok, egy leszbikus par vagyunk, szivesen adunk el labkepeket, de hasznalt bugyijainkat is aruljuk! thumperandbambi@freemail.hu Lábfétis rajongók - Gabriella
Ajanlat -
Sziasztok, egy leszbikus par vagyunk, szivesen adunk el labkepeket, de hasznalt bugyijainkat is aruljuk! thumperandbambi@freemail.hu
jelölés -

Nekem csak egy jelöltem van, de ő 3 kategóriába is beleillek: Almácska

taposás -

Szia!Szexi csaj vagy!Lenne kedved széttaposnod tűsarkúddal?Ha van kocsid avval is taposhatsz teszene?Ha van barátnőd az is taposhat gázolhat át rajtam ok?Kőszi Gábor szolgátok,ha karjátok?

A kövér nők lógó melleit imádom, de az alkat annyira nem is fontos, a lényeg, hogy nagy lógó melle legyen a Hölgynek.
Keresek ilyen fajta Domináns Nőt aki szoptatna mint egy csecsemőt. Szolgálatára is lennék minden másban.

gyakorlóalany ajánlkozik -

Gyakorlásra ajánlom fel magam BDSM (kötözés, erőszak, CBT, ballbusting) és dirty témában, profi DOMhoz csatlakoznék, aki rajtam tanítana be kezdő domokat. Lehetőleg pasik, de hölgyek is lehetnek.

Like -
Végre egy BDSM specifikus írás ismét tőled, ami csak emeli blogfal színvonalát. Hajrá Rockwell!

Szuper, már vártam ezt a beszámolót! Örülök az illusztrációknak, mert én elég vizuális típus vagyok. Úgyhogy szerintem sikerült becsempészni egy kis dános hangulatmorzsát is. A tartalom is izgalmas. A beteges-e a BDSM résznél eszembe jutott egy gondolat. Most olvastam Freud értekezését a szexualitásról, amit majd szadomazo kapcsán összefogalalok egy blogban. Ez úgy 110-120 éve íródhatott, akkor mi a valószínüleg az "inverz" kategória alá estünk volna. Ez egyébként egy eléggé gyűjtő kategória, amit ma talán a "queer" kifejezéssel lehet helyettesíteni, de ide tartozott a szadomazo, zoofília és még számos fétis. De mégis az volt a végkövetkeztetés, hogy a szexuális "különlegességek" nem feltérlenül járnak semmiféle mentális problémával, viszont fordítva már azért előfordul. Úgyhogy egyet tudok érteni a konklúzióval. 

És még egy idevágó muzsika is eszembe jutott! :)

szia! -
Ujjazàst,pofonokat szereti a kurva? Vàlaszodat, elöre is köszönöm!
Domina -

Domináns vagy Swift nőt keresek fenekelésemhez

Imádom a nagy és természetesen ringó melleket. Nehezen kerülöm a szemkontaktust, ha meglátom bárhol. Ciki is hogy igyekszem máshova nézni. 

esőkabát -
Üdvözletem! Esőkabát és pufikabat kedvelő emberkék jelentkezeset várom.
Azigen -

Jó nagy segge van a szukának

sziasztok abberraltan szadista csajt keresek aki kinozna alazna extrem kaki pisi stb is 49 eves ferfi vagyok.

Szuper írás. Haladjanak ilyen irányba a dolgok itthon és világszerte :).

Lábfétis rajongók -

Jó napot kívánok.

Van egy fotósorozatom. 82 képből áll, amiken párba vagyok a barátnőmmel, különböző pózokban együtt és külön-külön is (egyiken se meztelenül és az arcunk sem látszik, természetesen). A teljes csomagot úgy kell számolni, hogy fix 10 ezer Ft. Van combfixes, harisnyás (fekete, üvegszálas, neccharisnya, térdzokni, stb.), ezek variációja párban és egyedül. Van, amin harisnya és tanga... van, amin miniszoknya és tanga, stb. Ilyeneket kell elképzelni. 4000x3000-es felbontású minden kép. Google képkeresővel nyugodtan rákereshető képek. Csak hasonlóakat ad ki ESETLEG, de ezeket garantáltan nem fogja, ilyen felbontásban főleg nem. Már többször is elküldtem, senki sem volt csalódott a képekkel kapcsolatban. A dolog úgy működik, hogy én megadok egy bankszámlaszámot és arra kell az összeget átutalni a 82 kép árát. Kérésre ha kell, küldök 2 db mintaképet előre, amiket már nem fog tartalmazni a 82 db kép megegyezés esetén. Van lehetőség képeket kérni kisebb mennyiségben is, kérdés az, hogy kinek milyen jellegű láb- és harisnyás láb képek a kedvencei. Ha kevesebb képben egyezünk meg, akkor úgy kell számolni, hogy a képek darabja 200 Ft/db, de akkor minimum 25 db kép ebben az esetben a mennyiség, viszont ki lehet választani, hogy milyen harisnyás/beállításos képek legyenek inkább benne. Küldhetem egy tömörített (.zip fájlban) is, vagy egyesével, de akkor az a tapasztalat, hogy olyan kb. 20 e-mail a teljes csomag, mire innen átküldöm.

Annyit még el szeretnék mondani, hogy sokan ódzkodnak az előre utalással, de bevallom, hogy nekem nem üzlet az, ha a képeket nem küldöm át, mert rontom a saját üzletem, ha önmagam rossz hírét keltem. Én mindenkinek átküldöm, mert nekem ez így az üzlet, arról nem is beszélve, hogyha bármilyen fórumon negatív kritikát hallok vissza emiatt, akkor az több szempontból is negatívan hat erre az üzletre.

Dániába szeretnék kimenni, de a jelenlegi állásom ezt nem tudná lehetővé tenni, így ezzel egészíteném ki a jövedelmemet.

Ennek tudatában várom a jelentkezőket.

szolga -

Szeretnék gyönyörü Nöi láb elé borulni és parancsára csókolgatni,lábujjait szopogatni,talpacskáját nyalogatni.

lábfétis -
22 éves fiú vagyok, és 30as negyvenes férfiakat keresek a talpaim simogatásához, szagolgatásához, csiklandozásához, nyalogatásához :) Minél többen jelentkeztek annál jobb :p
Harisnyaillata -
Hálás lennék érte ha találnék olyan Keresek hölgyet vagy travit akinek szagolgathatnám harisnyás cipőszagú talpát éd nyalhatnám izzadt fáradt talpát. Alam kor nem számít
Irónia -

Azért van abban némi irónia, hogy ezen az oldalon az első blogbejegyzés is lényegében valami nagyon hasonlóról szól a pixievel kapcsolatban. :)

Jártam a cipődben -

Sajnos teljesen igazad van abban, hogy a Pixien erőteljes és gyakran kettősmércén alapúlú cenzúra van, de ez ellen -jelenleg- úgy érzem, semmit nem lehet tenni, én is több ízben megpróbáltam, lepattantam a hatalomról, mint gumilabad az iskola faláról.

Gumis -

Imádtam. Most azt hiszem a téli gumik ideje van. Bár nem vezetek :).

Nagyon tündéri. Igazán szép párod van. Drága tündérkagyló. Csinos test. Biztosan kap pár száz puszit mikor együtt vagytok meztelenül.

Happy New year! Are you working tomorrow?
Happy New year
Nyugodjék békében -

Odaát már úgyis elszámoltak vele mindenért.

Ha érdekel valakit lábfétis videó vagy kép...

Tiszteletem -
Tiszteletem. Lenne egy perverz vágyam. Szeretném ha valaki elaltatna valamivel titokban és mire felébrednék ki lennék kötözve utána pedig alaposan megcsiklandozna engem...
Következő pesti összejövetelen használati tárgyként -

Tiszteletem!

Erős elhatározásom hogy egyszer az életem folyamán Női  toalettben betét lehetnék. Eltakarnának betemetnének hatalmas adag popsigyümölcsel, fürdetnének nektárjukban, akár egy fürdőkádat átalakitva. Vagy átlátszó nylonzsákban wc deszkával felettem. Érezném hogy megaláznak eltemetnek köpetükben és szükségleteikben. Kérem adjanak lehetőséget.

zsűri -

És kikre lehet szavazni az év zsűrije kategóriában? :)

Nem tudom, én csak a saját nevemben tudnék nyilatkozni. A farkas-bárány hasonlat az én esetemben nem egy különös dolog, hisz a személyiségemből kifolyólag én egy ilyen szigorú dualisztikus rendszerbe szervezem magam. Objektív-szubjektív, Biztonság-Veszély, Ismert-Ismeretlen. Persze ennek meg van a maga előnye és hátránya is. Ennek a helyes kezelésére hoztam azt a "buddhista" példát, amikor nem akarod magad megvédeni a világtól, nem is akarod lerombolni azt, hanem eggyé akarunk válni vele. Ómmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

:)

Hogy miért szoktam kilógni? Mert nem a sortól várom a gondoskodást és a biztonságot. És egy kicsit meg is akarom haladni azt. Ez nyilván az introverzióból jön és nem mondanám egoizmusnak. Tehát nekem nem magával a csoportokkal van a gondom, hanem azzal a társadalmi logikával, ami mindent a csoportokra alapoz. Pedig néha jó kimenni az erdőbe, futni egy kört a réten, majd visszaülni a többiek közé és elmesélni, hogy mit láttam. Ha ezekre az időnként magányosan szaladgáló emberekre jobban odafigyelnének, a csoportok is többek lehetnek az ő szemléletükkel.

Pff. Nagyon elkalandoztam. :)

Inspiráló -
Én is köszönöm az említést, kolléga úr :). Nekem is sokszor mondják, hogy értetlen, amiket írok. Van, aki megért. Aki meg nem, annak csak annyit tudok mondani, hogy van/volt, aki szándékosan írt nehezen érthetően. Pl: Hérakleitosz és Joyce. A Ds nem egyszerű műfaj, de lehet találni olyan partnert/partnereket, akikkel megvan az összhang. Visszatérve: sok mindenben különbözünk, sok dologban hasonlítunk, de mindketten kilógunk a sorból: farkas bőrbe bújt bárányok lennénk?
hi -

Hello kedves,
A nevem Bella Nicholas, az Amerikai Egyesült Államokból származik. Itt láttam a profilját, és felkeltette az érdeklődését, és ha nem bánja, akkor szeretném, ha az e-mailen (bellanicholas32@gmail.com) keresztül válaszolna képcserére és egy jobb beszélgetésre.

Domináns hölgy -

Kerenék olyan domináns hölgyet aki alatvalóját keményen fegyelmezi, bünteti jutalmazza. Alázatos szolgálója lennék minden kivánságát lesném minden parancsát teljesítem. Ernyövem kulcsát kezében ajánlanám és még más egyebeket is felajánlok. 

Attila vagyok Júniusban lettem 18 èves ès olyan lányt keresek akit èrdekli hogy mit csinálok magammal küldenèk neki kèpeket,videókat nem vagyok szègyelős de őt is kènyesztettem ha még kèri persze mindent ingyen előre is nagyon szèpen köszönöm! -
Attila vagyok most Júniusban lettem 18 èves! Ès olyan lányt keresek aki szereti ha valaki kènyeszteti (ingyen)! De szívesen küldök magról kèpeket,videókat (ingyen) nem vagyok szègyellős egyáltalán! De ha szeretnèl engem is kènyeszhetel persze csak (ingyen)! Nem számít hogy hány èves vagy! Előre is nagyon szèpen köszönök mindent
tabu mentes alázatos szolga lennék -

Tisztel Úrnőm!

Tabumentes sub mazo szolgád lennéd mind medical mint bdsm electro mask gas poppers kötözés analis erőszak fisting tűk injekciók terén.

szívesen adnám az ön kezébe testem lelkem teljes használatra kínzásra, szívesen vállalnám dom férfi vagy travi erőszakos behatolását is.

alázattal csabi

 

Tárgy -
Domináns Hölgyekkel ismerkednék, alázható használható srác vagyok Nyíregyházárol. Éld ki rajtam a vágyaid és ne kímélj!
Időpont változás! -
A Luxuria party új időpontja: 2020 október.

A pontos dátumot hamarosan közzétesszük, de előreláthatóan október 3-ra vagy a 24-re eső szombati napok közül lesz az egyik.

A rendezvényre a korábban megváltott jegyek természetesen az új időpontra is érvényesek.
Ittitt! -
Hajdú bihar megye
Szia! -
Huuu ha nagyon szexi vagy felizgultam nagyon rádd
Az én fétisem-70 felett nő férfi -

Sziasztok! Én az idősebbekhez vonzódom,kb úgy 70-től felfelé,és mindegy nő vagy férfi,de lehet pár is.Sajna már én is 50-en túl vagyok.Szívesen lennék amolyan szexualitásra lapuló mazo szolgájuk.Amik az igények.Természetesen fontos a titoktartás,higiénia.Zala megyében,Nagykanizsa-Hévíz-Keszthely körzetéből keresek.

Tűzoltónak öltözve :) -

No kérem, ha ez bejön valakinek, megtehetem, mert tűzoltó vagyok, aki a "főállásán" kívül önkéntesen is teszi, tehát teljes bevetési ruha sisakkal, csizmával rendelkezésre áll.

ismerkedés -

Csodás napot kívánok Feketo neked és nejednek!

Felfigyeltem a hírdetésedre és egyben érdekel mivel szimpatikus a nejed.

Mistress vagyok transznemü viszont tudom mi kell egy nönek, hogy engedelmes nővé vljon a szexben pedig olyant tudok nyujtani mint egyetlen pasi sem!

Minden féle tulzás nélkül kijelenthetem tudok olyant nyujtani mint senki más. Számomra szimpatikus a hölgy van saját fényképem a lapomon egész alakos illetve arckép is.Viszont elvárásom a csupasz nunit jobban szeretem mint a szörös mokust.

Képes vagyok egymás után töbször is élvezni viszont szeretem a a hölgy is élvezi mindazt a szexben töbszöri élvezésel. Nem jelent problémát az anális szex egy növel ha arra is igénye van orális illetve vaginális élvezetekre vágyik vagy épp valami különleges élményre is nyitott.

Szépek a rola készült fotok formás mellek csipö jó alak kedvencem.

Várom válasz leveledet.

Üdvözlettel: Andrea Úrnő.

Kene mar egy domina... -
Debrecenbol v boszormenybol keresem domina partneremet! Nincs helyem.
Izgato feleség -

Szia. Szép, formas nejed van. Izgato képeken, talan élőben is. Merre laktok ha nem titok? Balázs

Hajfétis -

Sziasztok! Hajfétis iránt vonzódom .hasonló érdeklődésűeket keresek.

Kérésem -
Szeretnék olyan hölgyet tálalni, aki szereti a kötözős játékot,,és szeret ne rajtam taposni, ahogy kedve tartja!!
SM,bizarr -

Zalában keresem(Nagykanizsa,Keszthely környéke) idős,határozott, erős kezű aktív bi férfi partnerem.Elektro, kötözés,bizarr(vér és kaki nélkül) csipeszek,kötözés,pisi,kiszolgáltatottság érdekelne női szerepben és ha kell női ruhában.Nem napi kapcsolatra,de hosszú távra,hellyel rendelkezők előnyben.

Kíváncsi -
Köszi szépen, előre is!
Retro -
Kedves Noémi, Ìrok privàtban.
Kíváncsi -
Szia. Szeretnék érdeklődni a rendezvényről. Nem voltam még ilyen helyen. A párommal most kezdtünk el belépni, ebbe a vonzó világba.
Januàr 11. -
Szia. Ìrtam üzenetet :)
Részvétel -
Szeretnék résztvenni a január 11-i rendezvényen. Még nem voltam hasonlón, szeretném kerdezni, hogy mit kell tudnom. Fizetni a helyszínen tudok? Előre is köszönöm.
Törölt esemény! -

Sajnos ez az esemény elmarad. Viszont a szervezők azért jelezték, hogy a későbbiekben is lehet tőlük számítani rendezvényekre, csak ez az esemény marad el bizonyos okok miatt.

Workshop -
Hello, The workshop will be held in Hungarian, but we always have several internatioal guests, so we always provide an interpreter. If you have more questions, please message me here, od send me an e-mail to: risleyaddix@gmail.com
english workshop -

Hi, 

I am an expat living in Budapest startig with the interest in BDSM. Will be the workshop hold i english?

Thank you

Segits nekem -
Mivel lehet meg küszöbölni ezt a mellfétiszt hogy ugyan olyan legyen egy szex mint e nélkül ne melleken keresztül mennyen el a lány???!előre is köszönöm
Talp nyalás -
Gyönyörű
Köszönjük a gyors és hatékony intézkedést :)!
Kereslek ..... -
Budapesten, 14. Kerületbe ismerkednek 40-50 èves hölggyel.
Köszönet -
Köszönöm hogy részt vehettem a rendezvényen.
Mobilon szavazás újra jó -

Hétvégén jeleztétek, hogy egyes mobilokon nem működik jól a szavazás. Átmenetileg átkapcsoltuk ezt az oldalrészt fixen asztali megjelenítésűre, így már tudtatok biztosan mindenféle mobilról szavazni, csak a megejelenítés volt így átmenetileg csúnya...

Viszont ma reggel javítottuk a kódot, hogy minden mobilon menjen problémamentesen a szavazás rendes mobil nézetben.

Köszönjük a jelöléseket! -

Köszönjük az itt és eMailben érkező sok jelölést. Az alábbi linken már láthatjátok is, hogy végül kikre lehet szavazni az V. BDSM díjátadó kapcsán!

https://efetis.hu/cikk/40-szavazas-v-bdsm-dijatado

Reméljük magán a szavazáson is sokan részt vesztek, támogatjátok a szerintetek leginkább érdemeseket!

Szavazás, -

Hello,

 

Az év fetisisztájának Crux Immisat jelölöm!

 

Ketrin,

Az év fetisisztája -

Az év fetisisztája kategóriában Crux Imissa-t jelölöm!

Az év fetisisztája -

Sziasztok! Az èv fetisisztája kategóriában jelölöm Crux Immisa-t. Üdv Draco

Az év fetisisztája kategóriában Crux Immisa-t jelölöm!

Szavazok -
Crux Imissára szavaznék az Év Fetishisztája kategóriában. Köszönet:)
Az év fetisisztája -

Hali! Az év fetisisztája kategóriában Crux Immisa-t jelölöm.

Az év fetistisztája jelölés -

Az év fetisisztája kategóriában Crux Immisa-t szeretném jelölni.
 

Jelölés -

Az év fetisisztája kategóriában Crux Immisa-t szeretném jelölni.

Szavazás -

Sziasztok! Az èv fetisisztája kategóriában jelölöm Crux Immisa-t. Sok sikert Mindenkinek! :)

Az év fetisisztája -

Az év fetisisztája kategóriában Crux Imissa-t jelölöm! 

Az év fetistisztája jelölés -

Az év fetisisztája kategóriában Crux Immisa-t szeretném jelölni.

Szavazás -

Az èv fetisisztája kategóriában jelölöm Crux Immisa-t. 

Az év fetisisztája -
Sziasztok! Az èv fetisisztája kategóriában jelölöm Crux Immisa-t. Üdv Fetishrider
És ez ritka fétis magyarországon? -
Kabát fétises lányok eggyáltalán vannak?
Az év Ura jelölés -

KNIFEPLAY

szavazás a legjobbra -

Az év ura : knifeplay

erényöv -

gyere szolgálj erényövben privát helyen. 

keresés -

Budapesten keresnék sub vagy szolga nőt privát helyre. Nem bánád meg .

Szombathelyen ANYAGIAKTÓL MENTESEN keresek domináns férfit, vagy dominát.
Sziasztok! -
Alázható szolga keresi Urát és Úrnőjét!

Szia.

 

Nagyon izgato a hölgy, ruhában is!  B

Alkalmit -

Sziasztok keresem perverz alkalmi barátomat ,férfi személyében a ki heti egy alkalommal ki kötözne,használna,fistelne,elektro,pisi sexben részesitene ,hosszu távra beresek .

Szavazásra fel. -

Nemcsak politikai választások/ szavazások vannak.

Éljen a BDSM Demokrácai!

A te szavad is számít!

 

Bejelentekezés -
Kedves Laci, Itt az oldalon is be tudod jelölni a részvételi szàndékod, de más helyeken is hirdetve van az eseményünk. 70-80-an szoktunk lenni. Vàrunk szeretettel, Dani
Bejelentkezés -

Sziasztok,

be kellelőre jelentkezni a partira? Ha igeny, hol lehet ezt megtenni?

Köszönöm!

Laci

Boldog Anyák napját :) -

Boldog Anyák Napját, minden Édesanyának!

Egy apró ajándékkal kedveskedünk minden Anyukának, aki részt vesz az Anyák Napi eseményünkön :).

Üdvözlettel,

A szervezők

Nyári és szeptemberi buli időpontok -

Nyári és szeptemberi buli időpontok /Dates for our summer and September parties.

Helyszín/Venue: Fészek Klub, 1053, Kossuth Lajos u.20.

69 BDSM Party: Június 8.
Caesar BDSM Party: Július 13.
Summer Love BDSM Party: Augusztus 10,
Puss in Boots BDSM Party: Szeptember 7.

Részletek hamarosan.

Mother's Day :) -

Ha kérdésetek van az eseménnyel kapcsolatban, keressetek bizalommal itt üznetben, vagy írjatok bizalommal a risleyaddix@gmail.com ra.

érdeklődés -

érdeklődni szeretnék 

Szombathelyre mikor szerveztek BDSM partit?

köszönettel roland

Mit szabad? Válasz. -

Szia

Sok kérdés.

1, Nem disco és nem is beszélgetős. Ez egy play party, ahol lehet beszélgetni, ismerkedni, játszani, de semmi sem kötelező. 

2, Hétköznapitól a fétis öltözetig bármiben jöhetsz, amiben jól érzed magad.

3, Lehetsz meztelen is, ha kéretlenül nem tolod mások arcába a nemiszerved.

4, Nem kell bejelentkezni. Természetesen, mi szervezők jobban örülünk ha nagyjából látjuk előre a létszámot (80-100-an szoktunk lenni, 5 helyen vannak hirdetve az eseményeinket).

5, Több terem van, el lehet külön is vonulni, van öltöző, de nincsenek zárható szekrények, azonb  ez egy kulturált közösség, ahol nem lop senki.

Várunk szeretettel.

Mit szabad? -

Sziasztok! Hogyan kell elképzelni egy ilyen bulit? Van zene, és a sötétben disco fénynél táncolnak az emberek?
Vagy csendes beszlgetős? 
Milyen megjelenés lehetséges? 
Ha az én fétisem pl. a nudizmus, akkor lehetek meztelen? vagy olyan ruhában ami alig takar?
Van ötlöző és zárható szekrény? Egy légtérben van a teljes rendezvény van vannak elszeparált helyek?
Be kell jelentkezni vagy elég megjelenni? 

Dresscode -

Hello Tim,

 

There is no mandatory dresscode at our events.

You can wear anything from casual to elegant or fetish clothing. Whatever makes you feel comfortable.

If you have any questions, please message me here or drop a an e-mail to: risleyaddix@gmail,com

My wife and me will appear to your event -

What about dresscode and playgrounds on your party ?

Nemzeti BDSM Ünnep -
Vàrunk mindenkit szeretettel, aki kultúràltan szeretne szórakozni.
Szavazàs -
Minél többen szavaztok, annàl demokratikusabb lesz a szavazàs. Javaslom, hogy arra szavazzatok, aki szerintetek a legjobb egy adott kategóriàban, ne a haverokra. Ez természetesen csak egy javaslat, mindenki úgy tesz, ahogy neki jól esik.
Érdeklődés -

Kedves Székesfehérvári program szervező!

Érdeklődöm a közeljövőben várható és ha igen mikor program.

Balatonról érdeklődőm.

Köszönöm ,

Üdvözlettel Ripacska

 

Éppenerrejártam -

Igen szórakoztató, amikor az ember a különböző barátait ismeri fel az álnevek alatt :DD

Élvezettel olvastam éppen ezért is.

Kedves Pinyo,

Ez Magyarország egyetlen, havonta tartott BDSM buli sorozata. Nálunk tudsz kulturált keretek közt ismerkedni BDSM kedvelő és művelő emberekkel. Számos ember találta meg már eseményeinken a játszópartnerét vagy éppen a párját. Ezért érdemes eljönni hozzánk.

Üdvözlöm! -

Most mennék elöszőr tud némi eligazítást adni bátorítást ,hogy miért érdemes elmennem?

Kedvelem a csajos dolgokat ,bisex mazo vagyok popsi fenekelés.

Itt a tavasz! -
Mindenkit vàrunk szeretettel, a Tavaszköszöntő BDSM bulinkta. Ha kérdésetek van az eseménnyel kapcsolatban, ìrjatok üzenetben, vagy a risleyaddix@gmail.com-ra. Vàrunk Titeket szeretettel, A szervezők
Aktualizálódik a hivatalos oldal -

Már fent van pár 2019-es előadó és Early Bird jegyvásárlásra is van lehetőség! Helyszín változatlan.

Előadók listája folyamatosan frissül.

harisnya-és klumpafetisizmus. -

Üdvözlök Mindenkit!

Egyetértve a cikk tartalmával,az imádott tárgy fontos  dolog,de az első helyen az azt viselő hölgy legyen!

Gyerekkorom óta tartom nagyon erotikusnak a harisnyát,különösen a harisnyanadrágot,és a fatalpú lábbeliket,

főleg a klumpát.Ezek mindig is megmozgatták a fantáziámat,jó néhány meghatározó élmény hatására.Belőlem ezek az élmények

kihozták ezt a "perverziót",ami mindig is így lesz,Biztosan vannak sokan hasonlóan,de nem mindenki beszél róla szívesen.

köszönöm!

Lacinak -
Kedves Laci, Vàrunk szeretettel jövő hét szombaton. Üdvözlettel, RisleyAddix, Szervező
jelentkezés -

Sziasztok,

szeretnék bejelentkezni a rendezvényre! (jártam már Nálatok)

Köszönöm!

Laci

Izgalmas cipellők...

Bomby -

There will be a bomb. Exploding time: 11:59

Ajnálás -

Csak ajánlani tudom Teddyt, mint ember udvarias és türelemes, ezen felül pedig kiválóan ért a kötözéshez :)

Very Early Bird -

December 31-ig kaphatóak nagyon Early Bird jegyek az eseményre. Egyelőre nálunk érdeklődjetek privátban vagy eMailben, ha a hivatalos oldalon nem aktív a jegyrendelés opció.

Magyar vendégek számára:
- Egyéni jegy a teljes, 3 napos eseményre: 13 ezer HUF
- Páros jegy a teljes, 3 napos eseményre: 22 ezer HUF

Erdeklodes noi labat szeretnek kenyeztetni -

Sziasztok engem Istvannak hivnnak 40 eves regota nem voltam lannyal szeretnek egy kedves aranyos lannyal megismerkedni aki megengedi hogy a labat kenyeztessem es masszirozhassam udv Istvan

Imádom a női talpakat szagolni,nyalni,különösen ha a hölgy duci,molett.

Lábimadat -
Mikor lesz a követkrző bdsm parti?
Szerda estig! -

Csak szerda este 20:00-ig lehet jelentkezni az eseményre, vagy amíg el nem fogynak a még szabad jegyek! Ha jönni szeretnél, mielőbb rendelj jegyet!

Fenekelés -

Szia, én is szeretnék 1 olyan társat találni, aki alaposan elfenekel, amiért rossz kislány voltam!

mármint az előző a Hölgynek Sophienak szólt :) -

Bocsánat félreérthető volt, SOphienak címeztem :D 

érdeklődés -

Szia!

Jóképű, fiatal sportos srác vagyok, pusztán anyagi szolgáltatás fejében vállalsz esetlegesen dominát, vagy találkozót? VOnzódom a nők által hordott bőr, lakk, főleg latex ruhákhoz, szívesen ismerkednék ilyen hölggyel, akinek hasonló az érdeklődése. :) Köszönöm

Fenekelj el mert rossz kislány voltam -
Ki szeretne egy rossz kislány elfenekelni
Örömök -
Számomra jó érzés látni, de még jobb az megélni !
Igen -
Nekem örömet okoz a harisnyanadrágos női lábak simogatása nyalogatása , puszilgatása, és ha megtiposák vele. De cipő nélkül.
Ismej meg -
Kaposváron ismerkednék

Hello!

 Ha még rendeztek a jövőben BDSM partyt, légyszi értesitsetek, mert érdekelne.

Köszi

Sophie

Az esemény Programja -

Kikerült a hivatalos oldalra az esemény programja!

https://hunbdsm-con.eu/hun/#schedule-tab

Azaz, hogy mikor, melyik előadás/workshop hol lesz.

Szép mellek -
Én szeretem ha egy mell szép és természetes mert a természetes mell leg szebb
Alazhato vagyok -
Ismerkednek domináns emberekkel hajdu és szabolcs megyéből en sub pasi vagyok
Jelöltek -
Az év Ura: ElijahMaster Az év LMBTQI embere: DorianGray
Jelöltajánlással jegyet is nyerhetsz! -

Jelöltajánlással jegyet is nyerhetsz: Jegysorsolás: III. Magyar BDSM Konferencia.

Jelöltajánlással jegyet is nyerhetsz! -

Jelöltajánlással jegyet is nyerhetsz: Jegysorsolás: III. Magyar BDSM Konferencia.

Szavazás -

Az év Hölgye: VKathy

Az év Ura: partyp

Az év Fetisisztája: Christina

Az év nemzetközi kinkstere: Perla69

Az év LMBTQI embere: DorianGray

az ev holgy -

Az èv Hölgye: Z_s_u

IV. Magyar BDSM Díjak -

Az év Hölgye: Tangó

Az év Ura: Bronan

Az év Fetisisztája: Szőke Zsanett. 

Az év nemzetközi kinkstere: Delilah

Az év LMBTQI embere: DorianGray.

Az év Ura: Mocsokpasi

Az év Fetisiszátja: Carn Ned/The Bullfrog

Az év Hölgye: Tangó

Az év nemzetközi kinkstere: Perla69

Az év LMBTQI embere: Szőke Zsanett/ J. Just for fun.

Szavazás -
Az év Ura : ElijahMaster
Az év fetisisztája -

https://www.clips4sale.com/studio/96663/

 
VörösYuk -

Helyszín: VörösYuk

Zártkörű -

A rendezvény helyszíne az adott időben csak az esemény számára lesz elérhető. Külsősök (akik nem vesznek jegyet), nem mehetnek be.

Jó, ha a pixie-n is jelzed a részvételi szándékod, de ez nem feltétele a részvételnek. Helyszínen tudsz belépőt venni.

regisztráció -

Sziasztok! Mit jelent, hogy zártkörű? Mármint, hol tudok regisztrálni, vagy jelentkezni? Elég ha itt, vagy az smpixie-n jelzem, hogy ott leszek? Köszi!

Hound -

Írtam privátban.

Érdeklődés -

Sziasztok,

Érdeklődnék, hogy kezdők is részt vehetnek-e a találkozón, mivel nekem még semmilyen tapasztalatom nincsen a témában, teljesen kezdő vagyok, viszont szeretnék megismerni hasonlszőrüeket illetve a témáról is ahogy kutattam, közben találtam a weboldalt, így szívesen részt vennék az eseményen.

Köszönettel:

P

Részletek -

Megérkeztek az első részletek a harmadik Hedonista party-val kapcsolatban!

Nagyon sajnálom, de az esemény elmarad...:( Aki bővebb információkra kíváncsi írjon nyugodtan...

Részletek -

Az esemény szervezője fogja veletek felvenni a kapcsolatot privát üzenetben (vagy talán már már meg is tette).

(Most külön írtam is neki, hogy biztos ne feledkezzen meg róla.)

info -

Sziasztok!

Mikor lehet megtudni a pontos helyszínt?

S3th

Válasz a jelentkezésedre, rossz voltam mokuska -

Szervusz! Megváltozott ímélcímem a következő:

visszaigenylesesterites@citromail.hu

Sajnos nem vettem észre a jelentkezésedet. Szívesen váltanék veled egy-két levelet.

Már lehet jegyet rendelni! -

Már lehet jegyet rendelni! Érdemes minél előbb megtenni, mert a mostani EarlyBird jegyek olcsóbbak, de ugyanazt kapod értük, mint a hamarosan érkező teljesárú jegyekért!!!

Nuncius Puncius -

Nuncius Puncius...Keresem ŐT!!

Kezdés -

16:00 – 21:00

Munch: mikor? -

Szombaton délután, oké, de hánykor?

Előadók -

Pár előadó már felkerült a rendezvény honlapjára: hunbdsm-con.eu/hun/

Résztvevők száma -

Végül 83-an jöttetek el. Mindenki jól érezte magát?

Tavaly... -

Tavaly több mint 20 országból (pl. Bulgária, Románia, Szlovénia, Izrael, Egyesült Államok, Hollandia) voltak vendégeink és előadóink. A három nap alatt több mint 160 résztvevője volt az eseménynek!

Helyszìn -
Làtogatò, igen ott leszünk a Mikszàthon a Traffikban.
Pontos cím -

Elnézést, ezúttal lemaradt a pontos cím. Pótolva.

Hol? -

Nagyon jó hogy lesz egy ilyen mulats(ch)ág, de hol is?

A Budapestet még egy kicsit szűkíteném.

Az állandó helyeteken? M.K. tér?

Ha megjátszott volt, ha nem, de sérülés, vagy sérülésközeli helyzet jópár látható benne. Volt akinek belekaptak a szemébe, vagy fülön csapták, amit meg is jegyzett. Mondjuk az összesés/ájulás nagyon valószínű, hogy megjátszott volt, de kitudja...

De ahogy te is írtad, az ilyen nem kívánt mellékhatások elkerülése végett nagyon ajánlott a játék előtti ismerkedés, ami során kiderül, ha valami régi sérülése, vagy betegsége van az illetőnek. Az óvatos gyakorlás, próbálgatás során pedig kiderül, hogy hajlamos-e elkapni a fejét (rossz esetben pont rossz irányba), vagy más hirtelen, nem várt mozdulatot tenni, ami szerencsétlen esetben nem kívánt sérüléshez is vezethet.

Köszönöm a kommentet. Mi a gond szerinted ezzel a videóval?

Mindenben egyetértek -

Még ha viccesnek is tűnik, ilyet ne:

Pásztor Anna is jön! -

Pásztor Anna is jön! Te se hagyd ki!

Helyszín változás -

Új helyszín: Gerbeaud Kávéház rendezvényterme

További információk -

Lehetőségetek lesz találkozni egy tehetséges Dominával!

Spontán játszadozási lehetőség lesz, több témakörrel is készül a domina, viszont kívánságlista esetén bővíti a vinni szándékozott eszközök listáját.

Amire biztos lesz lehetőség:

 • Kötözésre, kiszolgáltatott helyzetre
 • Csizmaimádatra
 • Anális játékokra
 • Elektróra
 • Húgycsöves játékokra
 • CBT-re
 • Pálcázásra, korbácsolásra

És ezek kombinációjára...

Pacsi? -

Nagyon helyes popsi.Csak addig fenekeld míg élvezi!

Popsipacsi? -

Valamikor a "Titkárnő!Című filmben láttam,láttuk a fenekelés élvezetét.Kicsit furának tartottuk az akkori lánnyal akivel végig néztük.De egy próbát csak meg ér elven hagyta és benne volt,hogy szoknyán keresztül kicsit elfenekeljem.

Sajnos csak eddig jutottunk,és már ő család anya lett!Emlékszem szégyenlősködtünk,de nem sikongatott csak kicsit félre próbálta helyezni a fenekét amikor sejtette csat lessz.Azóta érdekel ez a játék és szeretnék valakit!De nagyon kicsi az érdeklődő,bátor nők sora!

 

Latex javítása -

Én őket tudom ajánlani: rubber.hu/wp/javitas

javítás -

Sziasztok! Egyik latex ruhadarabom elszakadt és érdekelne hogy milyen anyagokat használtok (izotropil és ragasztó) a javításhoz és ezeket hol tudom beszerezni.
A választ előre is köszönöm :)

Én már megvettem a jegyem, a kapcsolattartó (Adél) nagyon udvarias és segítőkész. A buli is hasonlóan jó legyen :)!

Tombola is lesz -

Régi hagyományokhoz híven, újra lesz tombola! Különleges nyereményekkel!!!

A tombola ára: 1 000 Forint/darab

Kapcsolatfelvéte -

SZERVUSZ!

Az imént küldtem neked üzenetet, de azt hiszem, nem ment át.

Feltétlenül írj a lehzoltan@freemail.hu privát címemre. Örülnék egy rövid bemutatkozásnak. Persze csak az inkognitó megőrzésének keretei között.

 

kapcsolatfelvétel -

Szervusz Zoli!

Én az elfenekeléses fantáziavilágban élek. Megértem azokat a fiatalokat, aik fenekelésre vágynak. Szívesen teljesíteném a kívánságukat. DE CSAKIS a FENEKELÉST, mást nem.

Ha neked ehhez szexuális vágyak is asszociálódnak, az a te benső dolgod, és kérlek, engem azokon kívülj kérje fel a szerephjátékra. Nagybácsi nadrágolja el öcskéjét? Fiúkollégiumban mérik ki a srác büntetését stb. Én nemrég töltöttem be a 60. évemet. Tehát ha ilyesféle szerepjáték érdekelne..

De kérlek, akkor is válaszolj, ha az üzeneted nemleges volna.

Talán lesz kedved végigolvasni az alábbi visszaemlékezésemet. A címe: HÁT EZÉRT.

Most az egymást fenekelő rövidnadrágos srácok között vagyok.

Valahogy kiskorunkban összeverődött egy csapat. 6-an voltunk. Kedves, szelíd, nyugodt és nem is rossztanuló fiúk, valamennyien.
De az elfenekeléses játékokba szenvedélyesen belebonyolódtunk. Olyan élvezettel fenekeltük egymást, hogy azt is örömmel viseltük, amikor a mi seggecskénken csattogtak a fiútenyerek, a csípős ütések ezzel-azzal.
Legjobban a sportkör után ízlett. Mert iskolából hazafelé szereztük ezeket az élményeket.
Mondjuk úgy, hogy élvezettel szadiztuk egymást.
Végül A,B és C csoportot szerveztünk, mert az ülepünk időnként annyira sajgott.
Kitaláltuk a VERÉSFORGÓt - a történelemből tanult VETÉSFORGÓ mintájára.
Ez által 2 hétig pihenhetett mindegyikünk a kapásban (de nem az adásban).
Egyszer valahogy új kisfiút vettünk fel. Mondanom se kell, az éppen veréskapó falkába osztottuk be.
Akkoriban nem volt mindennapos testnevelés, hanem 2 tornaóra és egy sportkör hetente.
Tehát három alkalom hetenként!
Tornázás után jól át voltak dolgozva az izmaink, köztük az érintett farizmok is. Ilyenkor kitűnő érzés volt, jobban fájt, és ugyanakkor jobban élveztük is. Sportkör alkalmával pedig az átizzadt fecske (úszónadrág) alatt kicsit fel is puhult a bőrünk, és épp azon frissiben tudtuk megkínozni a soron lévő fiú popókat... (Legtöbbször meztelen fenékre, csupasz seggre vertünk.) Őszintén mondom, igaz kifejezés, mert valósággal megkínoztuk egymást a seggünkön.
Kár volt azonban felvenni az új fiút!
Akkoriban még nem voltak fürdőszobák. Lavórban mosakodtunk, Csakhogy azt a fiút a betöltött 12 ellenére még az anyukája fürösztötte.
Elkényeztetett gyerek volt, soha otthon ki nem fenekelték, éppen emiatt a hiányérzet miatt csatlakozott hozzánk, a "Farkasfalkához".
Képzelheted, hogy az anyukájának tátva maradt a szája.
Kék-zöld foltocskák, szürkéskék csíkok (pálcanyomok).
Ez a Sanyika nem merte bevallani, hogy mi milyen férfias játékokat JÁTSZUNK, ezért szülői bejelentés érkezett az Igazgatóhoz.
Aki egy tanítónő volt, nem férfi, és fogalma se volt arról, hogy a fiúk egy részében ez a játékigény él, és hozzátartozik a férfivá érlelődésünkhöz.
Iskolai, otthoni kellemetlen kihallgatások után született meg az ítélet.
Annyira rossznak és félelmetesnek tartották a falkánk életét, hogy szétszórtak bennünket.
Ketten állami gondozottak voltak, őket külön-külön másik településre helyezték.
Három barátunkat a szülei (tanári rábeszélésre, valószínűleg) másik iskolába írattak át.
Ketten maradtunk. Úgy látszik engem nem tartottak főkolomposnak, pedig az voltam.
Az a nyápic gyerek maradt meg én.
Képzelheted, milyen sors várt rám.
Csúfoltak SZADIMAZINAK, SZADIMACINAK, VESSZŐSKIRÁLYFInak és sajnos BUZIGYEREKNEK is.
Egyúttal viszont előkerültek a 7-8.-os fiúk közül több gyerekben a rejtett fenekelési vágyak. Talán már három hét elteltével.
Először nagy ijedségemre bevonszoltak a fiúöltözőbe. Pofa be, gatya le! És már csattogott is a fenekem.
Mivel ez felkészületlenül ért (régen voltam vizelni), összepisiltem magam.
Ettől kezdve nem volt menekvés.
De akkor már élveztem. A kapott végtelen sok elfenekelésem után egyre erősebben jelentkezett a vágy, hogy én is megtegyem ezt. Hát ráérzés alapján szövetkeztem 3 fiúval.
Az én 2-3 naponkénti becibálásom folytatódott, persze nem ért annyit, mint annak idején a Farkasfalkában mértünk ki egymásnak. Azt is élveztem. Bepisilés még kétszer előfordult. Utána napirendszerűen járta WC-re, hogy ezt elkerüljem.
12 éves múltam, és elöl is mindig jelentkezett a kellemes izgalom, bizsergés.
De az új kis csapat - titkos nevünkön Farkaskölykök - még sokkal izgalmasabb volt.
De végül a hülyelányok miatt megint baj lett. Nem a Sanyika állt a háttérben, hiszen ő már csak szomorú szemekkel nézett, nem mert beállni. Viszont többször szívesen vette az én öltözőbeli ficánkolásomat. Mert a lehúzó fiúk ölében, térdén vonaglottam, mint egy kígyó. Jól mulattak, csúfoltak,élezték ezt a ficánkolást. De nem akarok hazudni, én magam is, egyre jobban. Ahogy a hason fekvő fiú ficánkol, a kis kimerevedő rudacska kellemesen súrlódik.
Szóval a hülyelányok elkezdték nyilvánosan kiabálni, hogy "inkább a lányok seggét kellene csapkodnotok ebben a korban".
Útáltuk, gyűlöltük őket ezért. De csak rövid ideig, mert úgy kivágtak engem az iskolából, hogy csak no.
Hát ezért, ebből az élményvilágból származik erős kötődésem a fenekelési élményvilág iránt.

Én nős, családos embervagyok, és a már említett fenekelési fantáziavilág ártatlanul érdekel. Stresszoldás céljából is.

Kérlek, magáncímemre írj és ne a fórumon keresztül. lehzoltan@freemail.hu

 

A folyó utat talál magának :)

Régi esemény -

Kedves Zoltán!

Ez egy elég régi esemény híre. Ráadásul nem regisztrált tagként írtál hozzászólást, így a szervező nem tud neked privát üzenetet küldeni. Így csak azt tudom javasolni, hogy a fenti eMail címen érdeklődj.

rosz vóltam -

jó napot engem zolinak hívnak és érdekelne a büntetés és azt szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerűlne?

Köszönjük, hogy feltetéttek az eseményünket. várunk mindenkit szeretettel :)

Ha kérdésetek van, keressetek bizalommal.

 

 

Hangulatos esemény, kiváló zenékkel és jó társasággal :)

válasz érdeklődésre -

Hello!

Én fizetek neked ha nézhetem a lábad!

Érdeklődés -

Tisztelt cím!

Érdeklődni szeretnék, hogy van e lehetőség lábfètis modellnek menni?

 

Bővült a program! -

24:00-tól: Christmas Love BDSM Bemutató, MasterElias és Nicole előadásában

Írunk hamarosan -

Sziasztok!

A szervező hamarosan felveszi veletek a kapcsolatot.

III. Phoenix BDSM Party 16.12.2017 -

Jó napot!

Ha lehet, nagyon szeretnénk velük BDSM- ünnepelni!

Finnek vagyunk,  mi BDSM társaságunk itt Helsinkiben SMFR ry.

Várjuk a választuk.

Üdvözlettel

RISSANEN Tuula (nelliemelba)

KANGAS Ari (Polikarpov)

 

Workshop -

Az esemény leírása kiegészült egy fix programmal!

bőrkabátos szex -

Olyan telt, ápolt hölgyet keresek szexpartnernek, akinek van hosszú 2 soros gombolású bőrkabátja.

Betelt a létszám! -

Pár napja betelt a létszám, elkelt az összes jegy.

Én irtam hogy szívesen fogadnék fenekelést. Ha valaki szívesen fenekelne akkor ezen az e-mail on elér... 9352@gmail.hu Kaposváron.

Én szívesen fogadnék eg fenekelést egy nadrágszijjal vagy akár bármi mással is.nem tudom ezt hol készíteték de szívesen elmennék oda egy kiados fenekelésért.

Konferenciás póló -

Idén a konferencia résztvevői tudnak vásárolni konferenciás pólót is!

A póló ára: 4 500 forint. Pénteken és szombaton pedig ebéd is vásárolható a helyszínen!

II. Magyar BDSM Konferencia póló

A szavazás lezárult! -

Eredményhirdetés a Konferencián.

Érdemes eljönni a Meet & Greet-re is :

https://efetis.hu/esemeny/141-huncon-meet-greet

Kérés -
Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz hogy véleményt adjanak,, szeretnék olyan hölgyeket akik képesek és szeretnek taposni,,, labimadtaban jártas és domináns!!!
Hölgyeket szeretnék,hogy megtapossatok!! -
Sajnos nem találok olyan nőket/ nőt,,,aki megtaposna,,,,, bár mit megadnék érte!!!
Hölgyeket szeretnék,hogy megtapossatok!! -
Olyan hölgyeket keresek,akik képesek megtaposni,,, különféle papucsokban,szandikban, és mezítláb is,,, cserébe bármit megkapsz,,, köszi!!
Betelt! -

Betelt...

Helyszín változás! -

A konferencia helyszíne (a MüSzi bezárás okán) megváltozott! Az új helyszín: Under. A program ugyanaz maradt. Jegyek még korlátozott számban kaphatók.

Summer Love BDSM Party - pontos cím kérés -

Szia,

szeretnék menni a pénteki BDSM Partyra. Kérlek küldd el a pontos címet a vp17business@gmail.com címemre. Kérlek írd meg, hogy hány óra körül érdemes érkezni, illetve az esetleges egyéb tudnivalókat is küldd el.

Köszönöm!

Üdv,

Dani

Az év nemzetközi kinkstere -

Az év nemzetközi kinkstere: Effi Sky

Publikusak a jegyárak! -

A leírás frissítve a jegyárakkal.

Modell -

Modell: Luca Angyal & Tamás Viktor Kovács
Fotó: Seiner K. Photo
Fészek Stúdió

Modell -

Modell: Luca & Tamás
Fészek Stúdió

Modell: Luca angyal -

Modell: Luca angyal

Modell: Luca Angyal -

Modell: Luca Angyal

Nőies férfiak sorozatának első képe -

Modell: Sándor Sandor Czerovszki
Smink: Edit Novinics
Segítő: Luca Angyal

Frissült a lista -

Bővült a lista.

Cím -

Dominusz Botond: Az esemény leírásának végén megtalálod a pontos címet, de eMailben is elküldtem neked a biztonság kedvéért.

Sziasztok. Nem voltunk még a párommal nálatok. Mi a pontos cim?

Helyszín változás -

Új helyszínnel frissítve a leírás.

Jelezd mielőbb, ha te is részt szeretnél venni, mert kevés a férőhely!

Fixálva + programterv -

Fixálva lett az időpont: most már nem csak "várhatóan" lesz 27-én, hanem biztos. Illetve ki lett egészítve a leírás a programtervvel is.

Holnap... -

Jó bulinak ígérkezik a holnapi: már több, mint 60 fix résztvevő van!

II. Magyar BDSM Konferencia jegyek -

A bulin résztvevők közt egy páros belépő lesz kisorsolva a II. Magyar BDSM Konferenciára!

Új előadó -

Új magyar előadó: Hummel Zsolt

Illetve érdemes minél előbb beszerezni a jegyed, mert hamarosan drágulni fognak a jegyárak!

Van olyan fiu vagy lánnyaki kipróbálná,hogy "uralkodó" legyen? -

Biztos van valahol olyan fiu vagy lány aki szeretné szadi hajalamait ,perverz ötleteit kiélni egy középkorú,átlagos tastalkatu,kissé szörös mellü férfin.Kezdö "vámpirok",alázni szerető,harapást,fölérendeltéget igénylő domok vagy dominák! haaree@hotmail.hu

Femdom show -

Femdom show is lesz!

Bővült a leírás! -

BDSM-Fétis Kvíz is lesz, nyereményekkel!

Sziasztok.Én is nagy szőrme fétis rajongó vagyok,a másik fétisem a pléd fétis.Szeretem baszni mindkettőt,ha van rá lehetőségem.

Új információk -

Új információk az eseményről a leírásban (Új helyszín és Magyar jegyárak).

Azért ez határeset... -

Gyereket nem vernék... bár nekem vannak emlékképeim, hogy elég korán izgalmasnak találtam. (10-12év). És ki tudja, háttal van a nő, egy coffos szerepjátékban sokkal fiatalabbnak látszik... 

A természet azért izgalmasan vonzzó... 

pofon,penekelés -

Zoli vagyok37éves szeretnék tartós kapcsolatot egy ojan lánnyal akit ha megérdemli ojan büntetéseket kapna tőlem hogy pofon,fenekelés,tenyeres,elverném a két kezét de rácsaphatok a hátára is

Bővült a lista -

Máris ki lett egészítve a lista és reméljük hamarosan tovább bővül.

Bdsm témájú filmejeim -

Sziasztok!

Én és a partnereim nem csak beszélgetük a BDSM-ről. Mi szeretjük az élvezetes játékokat is. Az alábbi linken meg ismerkedhetsz Velem és a barátaimmal akikkel élvezzük a BDSM játékokat

http://clips4sale.com/96663

Zárul a jegyrendelési lehetőség -

Már csak 1-2 szabad jegy maradt! Ma este, 23:00-24:00 között zárul a jegyrendelési lehetőség, hacsak addig el nem kel az, ami még szabad!

És a nyertes... -

A sorsolás lezajlott és a nyertes: Leina! (aki a FaceBook oldalunkon is jelentkezett a jegyért) Feltéve, hogy még ma este vissza tud jelezni, hogy biztosan fel tudja használni a két napra szóló, teljes értékű jegyet.

Szeretnék jelentkezni  a sorsolásra. 

Jegy -

Szijasztok!

Én is szeretnék egy jegyet. És sok sikert más jelentkezőknek is! ^^

Ismétlés -

Megismételhetnéka Dominák, mert sokan nem tudtunk róla!

Megkellene ismételni mert sokan nem tudtakróla!

Sok szerencsét! -

Szeretnék nyerni! Sok sikert a résztvevőknek! :)

Megint jegysorsolás! -

Újabb lehetőség ingyen jegyre: Jegysorsolás: I. Magyar BDSM Konferencia

Munch! -

Már azt hittem pangás lesz novemberben munch szempontjából, erre csak befutott kettő is.

RIP -

Csak most hallottam....  Nagyon-nagyon sajnálom. Személyesen nem ismertem, de telfonon többször beszéltünk  -  kedveletm.  Kecskeméti korszaka nagyon tetszett. Még a BDSM közösségtől való eltávolodása után is beszélhettem Vele.

Nyugodjon békében!! 

slvdrv

bizony szép! -
womenfeet -

Niara,köszönöm szépen,most hogy regisztráltam már az oldalra,napi szinten nézelődök itt :)

Érdemes feliratkozni itt hírlevélre (bár eseményekről még lecsúszhatsz, ha éppen pár nappal az esemény előtt van meghírdetve), illetve ha tudod mi az az rss, akkor van az eseményekhez rss csatorna. Úgy azonnal értesülhetsz minden új eseményről.

Sajnálom -

Sajnálom hogy volt némi bdsm élet itt szombathelyen,s én lemaradtam róla :(

Tavalyi -

Ez még egy tavalyi sorsolás. Ha lesz idén is hasonló, akkor ki lesz hírezve. Illetve ugyan nem Luxuria, de a BDSM konferenciára van egy sorsolás ezen az oldalon a hozzászólások között: https://efetis.hu/esemeny/35-i-magyar-bdsm-konferencia

Ideális lehetöség -

Szeretnék ott lenni... ;)

Kérdés -

ÁBDL témában van-e valaki rajtam kívül???

Emgem a DL érdekel..  Ha ilyen  nőt esetleg férfit találnék, biztosan ot lenne a helyem..

Elvileg heteró vagyok, de már bárkinek belekotornék a pisis pelenkájába...

Kérlek írd meg, hogy van-e egyáltalán keresni valóm...

Vagy mi lenne ha egy szál pelenkában és cumival a számban jelennék meg???

Várom válaszod!!!

Te is szeretnél ingyenes belépőt? -

Ha te is szeretnél ingyenes belépőt az eseményre, akkor nézz át a II. Főnix BDSM Party rendezvény oldalára! A hozzászólások közt találsz egy lehetőséget!

Vagy!

Nézz fel a facebook oldalunkra, ott egy másik lehetőség vár!

Ingyen belépő sorsolás -

Scarlett SingleTail Sin (az egyik előadó a konferencián) és csapata felajánlásának köszönhetően egy jegy kisorsolásra kerül az arra jelentkezők között az Első Magyar BDSM Konferenciára. A jegy a szeptember 16-i II. Főnix BDSM bulin kerül kisorsolásra. Aki szeretne részt venni a sorsoláson, jelezze kommentben az esemény facebook oldalán, vagy itt nálunk hozzászólásban. A bulin nem kötelező részt venni, de persze vétek lenne kihagyni...

Gloria Brame a konferencián -

Gloria Brame (az egyik legnevesebb, amerikai szex-terapeuta), valószínűleg Skype-on keresztül csatlakozik a konferenciához.

AET -

Újabb előadó: AET!

Kedvezmény a Római Konferenciára! -

A Római BDSM Konferencia szervezője felajánlotta, hogy aki páros jegyet rendel az I. Magyar BDSM Konferenciára és október 31-ig jelentkezik ugyancsak párban a IV. Római BDSM Konferenciára, az a kedvezményes 220 eurós early bird páros jegyből további 40 euró kedvezményt kap! További részletek még ma a Magyar konferencia oldalán!

Programterv -

Felkerült a honlapra a tervezett programtáblázat.

SUB transzszexuális vagyok -

Bp-i borotált még férfi testben élő SUB transzszexuális vagyok.
Barátot,párt ,travit  keresek ,erőskezüt írányitani akarot éstudott.Szabadidőm csekély és korlátozott.
Bp-n helyem nincs ,tehát találka hely szükséges.


Adrienn

Napijegyek -

Igényeknek megfelelően további jegytipusok születtek! Napijegy, bulijegy... Látogassatok el a rendezvény honlapjára a részletekért!

Új előadó -

Újabb előadóval bővült a lista. Az aktuális lista:

 • Master Dart (USA)
 • Remethep a.k.a. Alrid Balog (Norvégia)
 • Risley Addix (Magyarország)
 • A Bőrös Lány (Magyarország)
 • Headmistress Shahrazad - The Alchemical Seductress (Kanada)
 • Tibor & Gigi (Magyarország)
 • Lady Silvia (Portugália)
 • Elijah Master (Magyarország)
 • Nagy Gergely a.k.a. Ultrazsivány (Magyarország)
 • Lady Scarlett Sin (Egyesült Államok)
 • Paul StJohn Mackintosh (Egyesült Királyság)
 • Master Olivier and Sparky (Egyesült Államok)
 • Stoltz Sinatra (Svédország)
 • Icarnation (Magyarország)
 • Viktor ExtremeLeather (Magyarország)
Helyszínváltozás -

A várható rossz időjárás miatt a helyszín változott! A fenti leírásban már az új helyszínt láthatjátok.

Már elérhető a honlap! -

Már elérhető a honlap!

Kis pontosítás, mert páran rákérdeztek -
 • Előzetes egyeztetés nélkül is részt lehet venni az eseményen.
 • A helyszín pontosabban: "Szentendre felőli részen, a kis beugrókban. (Nem lehet eltéveszteni!)"
 • Alapvetően szombatonként lesz megrendezve az esemény, de most kivételesen vasárnap (azaz nem elírás a mostani vasárnapi alkalom).
Az eredeti -

Az eredeti kép, ami alapján a Magyar változatot készítettem ha minden igaz valahol a http://asubmissivesinitiative.tumblr.com oldalon található. Ha tudja valaki az eredeti alkotó pontos adatait, megköszönném, ha megírná!

Saját alkotás? -

Szép munka! Saját alkotás? Ha igen és eladásra is akad, akkor tudnál küldeni árlistát? (privátban is jó)

Ami engem is érint -

Ami engem is érint: Boka! Comb, lábfej. ;-) 

Ön hány fétis elemet fedez fel ezen a képen? -

Cipő, körömfestés, tetoválás, boka, lábfej, comb, ha nagyon elaprózzuk. :-) 

Fordítás érkezik -

Hamarosan érkezik a bővebb, magyarított változat!

I. Magyar BDSM Konferencia előadások -

A fenti eseménnyel kapcsolatban az előadások listája még nincs véglegesítve, így még akad szabad hely előadóknak! Elsősorban BDSM, fétis, polyamory, travi és transz témákörökből ha szeretne valaki előadást, gyakorlati foglalkozást tartani, az jelentkezzen a szervezőnél!

Bár én nem ismerhettem ,de azt gondolom nagyszerű ember lehetett.Nekem meg van a lehetőségem ,hogy az emlékének méltó formát adhassak.Kőfaragással foglalkozom így a segítségre lehetek.Nem tudom hogyan és mi módon de azt hiszem ez a felajánlás méltó lehetne az emlékéhez.

Jelentkezési idő lejárt -

A fenti eseményre már nem lehet jelentkezni, a szerencsés résztvevők személye meghatározásra került. Jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást és sok szenvedést és megaláztatást kívánunk nekik!

 devil

Részvét -

Részvétem a családnak,barátoknak.

Részvétem -

Részvétem.

Tájékoztatás -

Kedves Érdeklődő:

Itt találsz bővebb információt az eseményről:

https://fetlife.com/events/405937

https://fetlife.com/groups/134556

illetve elérsz a risleyaddix@gmail.com címen is.

Akkor az én megjelenésemre biztos számíthatsz!

Vallási fetisizmus -

Kedves Nockerotika,

Mohamed és Allah pont sehogy nem jöttek ide, mert arról írtam, hogy őket tilos ábrázolni az Iszlámban, tehát tárgyi-vallási értelemben nem fetisiziálják őket.

Azonban valamilyen szempontból nézve minden vallás tekinthető fetisisztának. Így gondolom.

Köszönet -

Bob Bácsi,

 

Köszönöm szépen, rajta vagyok :).

Válasz Érdeklődőnek -

Kedves Érdeklődő.

Egy konferencia bármely óráján, bármely a konferencián résztvevő ember résztvehet attól függetlenül, hogy csak szemlélődni, vagy részt venni szeretne-e. Általában minden óra interaktív, de vannak kivételek is, ahol "csak" az elméletről van szó.

Itthon is ezt a mintát fogjuk követni. 

narck: Az valóban hiányzik még, de igyekszem minél előbb tenni ez ellen!

Az ilyen konferenciákon hogyan szokott lenni a gyakorlati rész? Csak azok lehetnek bent, akik részt is vesznek, vagy csupán szemlélődni is lehet? Hogy volt Rómában és hogy lesz itthon?

Én a gallérián belüli lapozásra gondoltam

narck: A képek rendszeresen kerülnek fel központilag. De valóban jó lenne látni a felhasználók képeit is, ha már van lehetőség saját galériák létrehozására is. A lapozás meg majd akkor lesz szerintem aktuális, ha tényleg sok kép lesz, ami remélem hamarosan bekövetkezik :-)  

Jók a gallériák, csak még kevés kép van bennük. Jó lenne, ha többen töltögetnének fel. Meg kellene egy lapozás gomb is!

Ez gyorsen felkerült :)

Jó írás! Jöhetne még pár ilyen!!!

Hogy jön ide Mohamedet és Allah? Az a rész valahogy nem passzol a szövegkörnyezetbe.

Akodessewa miatt viszont külön jó, hogy elolvastam a cikket! Egy ilyen kis Nocker gyereknek, mint én a kánaán lehet a hely. Kár, hogy sosem fogok oda kijutni. De legalább csorgathatom a nyálam a képekre és a leírásokra.

wetlook -
wetlok kedvelot keresek akivel ismerkedhetnek,beszelgethetnek.en fiu.lenni :)
Re.: Galéria letöltés -

Niara: Pont ma lett beüzemelve, de egyelőre csak a felhasználók galériái tölthetők le egyben, zip fájlba csomagolva. De ebbe beletartoznak a "Kedvenc" galériák is, ahova ugyebár az oldalon lévő bármelyik képet beválogathatod, majd így egyben letöltheted.

Galéria letöltés -

Mióta lehet letölteni a galériákat? Vagy eddig is lehetett, csak én nem vettem észre?

Re.: Érdeklődés -

Kedves Kriszta!

A buli témája a Halloween, így ha ehhez passzoló jelmezben/ruhában tudsz jöni, az a legjobb, de nem dresscode-os az összejövetel, így nem kötelező így megjelenned.

Érdeklődés -

Sziasztok! 

Szeretném megkérdezni, hogy mi számít a szombati halloween buliban, az alkalomhoz megfelelő öltözetnek? 

Köszönöm előre is a válaszotokat!

Kriszta

Változás -

A sorsoláson több személyt is kisorsoltunk, de sajnos senki nem reagált az eMailes megkeresésünkre, az idő pedig szorít, így amellett döntöttünk, hogy a facebook-os oldalunkon lehet jelentkezni a jegyekért. Így még időben olyan emberekhez kerülhetnek, akik szeretnének elmenni a party-ra.

https://www.facebook.com/eroticfetis

Dögös! -

Nagyon dögös! Lehet tudni, hogy ki szerepel a képen, vagy ki készítette?

Ugyan nem köntös, de én a csizmákkal vagyok hasonlóan. Imádom őket hordani. Ha felhúzom, nekem is elkezd állni. A női csizmák még jobban izgatnak, minél hosszabb, annál inkább. Ha meglátok egy csizmás női lábat, már attól beindulok. A szűk női csizmákba is imádok belebújni, izgat, ahogy feszül rajtam. Én egyszer úgy szeretnék szeretkezni valakivel, hogy a nőn is hosszú fekete magassarkú platform combcsizma van és rajtam is.

Csizma -

Regisztráltam én is ide, remélem, minél többen leszünk!

A kék kutya, meg a pöttyös, a 2015 -ös Berlini German Fetish Ballon is ott voltak, elég jó a cuccuk (de jobban örültem volna, ha nőneműek)

Re: Galéria feltöltés adatlapra -

László: Most már megtekinthető a felhasználók listája. Minden oldal alján találsz hozzá linket.

Galéria feltöltés adatlapra -

Tetszik a galéria feltöltési lehetőség az adatlapra. Csak most kicsit körülményes megtalálni a többi felhasználó adatlapját. Lesz majd lista a felhasználókról, hogy lehessen böngészni?

Hölgyek? -

Ebben az országban csak a férfiak kiváltsága a fétis? Vagy csak mi merjük felvállalni?

Fétisem -

Nekem is tetszik a latex, de engem leginkább az esőkabátok, valamint ezeknek az alapanyaga izgat inkább. Szeretem a vékony fóliákat, pvc cuccokat, de a gumi is közel áll hozzám. Például gumikesztyű.

Lábfétis -

28 éves férfi vagyok, lábfetisiszta. Női partnert keresek, akivel kiélhetem a lábimádatomat.

Mi az, amit kérek?

A partner megengedi, hogy

- masszírozzam a talpát

- simogassam a lábfejét

- csókolgassam a lábujjait

- szagolgassam a lábát

Plusz

- fel kell vennie a lábára egy szexi lakk-, bőr- vagy veszkócsizmát

Mi az, amit adok?

Bármit, amit kér a fentebb igényelt szolgáltatásokért. Ezt természetesen megbeszélnénk privátban.

Elsősorban Somogy megye, Fejér megye és Budapest környékéről keresek partnert.

Elérhetőségem:

krasznaizoltan86@gmail.com

Köntösben a legjobb -

Sziasztok!

Kiváncsi lennék,van-e másnak is olyan fétisze,mint nekem. Ugyanis van egy hosszú köntösöm,szeretek benne lenni meztelenül.Ahányszor belebújok, feláll a péniszem.Ha tehetem mindig hordom otthon vagy kioldva,vagy összekötve teljesen mindegy. Sajnos a feleségemnek nincs ilyen fétisze,pedig neki is vettem egy hosszú köntöst.Ha televízióban,vagy moziban látok hosszú köntösös nőt,mindig elbűvöl és sokáig hatása alatt vagyok és azután sokat gondolok a jelenetre.Amikor a feleségemmel szeretkezünk,mindig felveszem a hosszú köntösömet.Ő meztelenül én köntösben,pedig milyen jó lenne,ha mindketten hosszú köntöseinkben szeretkezhetnénk.

Kötött Sálnak -

Kedves Kötött Sál!

Én is nagyon szeretem a kötött sálakat. Sajnos még nem találtam azóta hazai oldalakat, továbbra is csak külföldiek állnak rendelkezésre. Nekem egyébként egy egész szekrényem tele van sálakkal és sapkákkal, de mindig szívesen kiegészítem egy-egy újabb darabbal. Csak lassan már nem férek tőlük...

Szóval marad a reménykedés, hogy egyszer csak jobb idők köszöntenek ránk. Fel a fejjel! (és a pulóverrel!)

Magányos Pulóver

női pulóverek -

Sziasztok!

Nekem is ez a fétisem.Nős vagyok.Imádom ha a nejem kötött cipzáras kardigánban van. Még nem sikerült rávennem,hogy szex közben is rajta legyen.

Szoktam neki kardigánokat pulóvereket vásárolni. Izgat nagyon ha hordja.Szoktam szagolgatni amikor leveszi. Imádom a testszagát.

Nem Maganyos a Pulover :-) -

Szia Maganyos Pulover!

Azert irok, hogy tudd, nem vagy maganyos. En is ezzel a fetissel vagyok megaldva - leginkabb a kotott salakert bolondulok, de johet barni, ami kotott ruha es persze mind emelle a kotozos jatekok -  es  hasonlo gondolatokkal es  gondokkal "kuzdok", mint . Sajnos forumokat nem tudok irni, egyet tudtam, mely raadasul magyarul is volt, de sajnos nem sokkal, miutan megtalatam meg is szunt :-(. Es tarsasagom sincs ezzel a temaval kapcsolatban, ugy hogy mar ketten varjuk a "csodat". Nem tudom, mikor irtad elozo soraidat, de ha azota talaltal valamit, kerlek oszd meg velem is!

Koszonettel:

Kotott Sal

hozzászólás -

Üdvözlök mindenkit!

Örülök annak, hogy ezek a mások által perverznek mondott játékok az internet segitségével egyre szélesebb körben ismerrté vállnak.

Ezúton megköszönöm az oldal üzemeltetőjének.

Sokan gondolják azt hogy a BDSM és SM játékok az egyik fél örömét szolgálják.

Nekem eddig 4 hölggyel volt ilyen kapcsolatom, mind a ketten jól éreztük magunkat, de egyet ne felejtsünk el a legnagyobb odafigyelés és bizalom szükséges hozzá.

Üdvözlettel: Takács Géza

Utóirat: Tehetnétek az irások mellé néhány képet.

Én is kötött ruha fetises vagyokcsak én a puha anyagokat szeretem inkább . Kardigán ,tunika ,poncso,sál , szoknya, lehetmohair vagy acril esetleg angora stb.

ritka fétis? -

Üdv.

Én is egy úgymond ritka fétis rabja vagyok. Ez pedig a kötött ruházat minden mennyiségben. Imádom, ha valakin minél több kötött ruha van (tetőtől talpig!), és imádok én is kötött ruhában lenni. Nagyon sokáig azt sem tudtam, hogy ez egy téfis... bocsánat fétis, és nagyon sokáig - gyakorlatilag kb. 30 évig azt hittem, egyedül vagyok ezzel a "szenvedélyemmel", mert szexuális fantáziáimban mindvégig megvolt a BDSM-mel karöltve, amikor is az idén nyáron találtam az interneten idevágó oldalakat, mégpedig rengeteget. Sajnos ezek zömmel külföldiek, magyar vonatkozás nem igazán van, legfeljebb elvétve egy-két cikk, s bár tudom, hogy létezik(léteznek) fétis klub, arra nem igazán van módom, hogy csatlakozzam egy ilyenhez, jó lenne, ha az interneten találnék hasonszőrű egyént(egyéneket), mert eddig igazán értelmes vagy színvonalas fórumot sem találtam a hazaiak között. Ha ebben tudna valaki segíteni, annak nagyon hálás lennék.

Egy Magányos Pulóver

szexpartnernő -

Szexpartnernőt keresek vágyaim kielégítésére.20-50 év közötti vékony vagy átlagos testalkatu hölgy személyében.Magasság 155-190 cm.Profik nem érdekelnek.Kálmán.

wetlook jeans-clothed fetish -

Sziasztok imádom a vizes farmer-fehérnemü-rúha wet-wetlook  fetisht írjon ki lát benne fantáziát.  zoltnbir@gmail.com

Kötélbeszerzőhely -

Éppen most ajánlották az alábbi céget kötélbeszerzés céljából: http://www.orsokft.hu/

Ha van valakinek negatív/pozitív tapasztalata velük, kérem ossza meg velünk!

Bár én inkább shibari-ban vagyok otthon, de más kapcsán (zsinórok bocskaihoz) én csak jókat hallottam ezen cégről.

keresés -

Sziasztok.  Jó az oldal. Valaki nem tudna segiteni nekem. Már régóta keresek egy nyitott gondolkodásu,perverz dolgokra nyitott nőt,de nem találok.  Van esetleg olyan honlap ahol kifejezetten ilyen partnerkeresők vannak? Írhattok a hanjob@freemail.hu címre. Köszönöm'Sanyi.

Csipkeimádó- aki a ruhafétist a férfin favorizálja -

Sziasztok!

Gratulálok az oldalhoz, igényes,jó kiindulási alap...

 

Nekem magamnak olyan szempontból van kapcsolódásom a latex, bőr és lakk -fétishez, hogy nem magamon, hanem az alárendeltemen lánám iszonyú örömmel ezeket a dolgokat. Nagyon bizarrnak és vágyfakasztónak érzem, ha valakit nagyon kedvelek, de a játékban eltávolítom magamtól- így van ez ruhafétis nélkül is-és csak a vége felé akarom őt ezektől magam megszabadítani, vagyis ---magamhoz közel engedni! Addig ebben a dressben akarom látni, élvezni őt. :-)))

Latex fetish -

Jó az oldal! Nekem tetszik! Remélem minél több latexet kedvelő felkeresi az oldalt!

Én is lateximádó vagyok, egyre nagyobb latex kollekcióval!

Nagyon szívesen ismerkedem hozzám hasonló lateximádókkal, szívesen beszélgetek, és találkozok, akár közös "gumizás" céljából is! :)

Latexes szép napokat mindenkinek!

Üdv:

Gergő

Elkészült az üzenőfal -

Elkészült az üzenőfal. Próbáld ki te is! Üzenj valamit nekünk, vagy a többi látogatónak. 

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!