Jelentkezz be itt!

Submazolanyt adatlapja [privát üzenet küldése neki] [barátnak jelölés]

Fő adatok Submazolanyt

Becenév: Submazolanyt

Nem: Férfi

Irányultság: Heteroszexuális

Szerep: Domináns

Submazolanyt aktuális apróhirdetései

Keres Domináns Úr Szolgalányt keres BDSM kapcsolatra! Anyagi támgogatás!

Domináns Úr Szolgalányt keres BDSM kapcsolatra! Anyagi támgogatás!
képek megtekintése
Ár:
Kategória: BDSM
Utoljára aktíválva: 2020-04-12 15:44

 

Domináns Férfi anyagilag támogatna Szub / Szolgalányt!

 

Sub, mazo beállítottságú alázatos lányt, vagy hölgyet keresek, 18 éves kortól egészen 35 éves korig. Csak egy valakit szeretnék találni ilyen kapcsolatra. A hűséget és a kizárólagosságot díjaznám. Legyél kedves, odaadó, érzéki és finom hölgy. Ha a hagyományos női erényekkel rendelkezel, számomra Te vagy a tökéletes lány / nő.

Magamról annyit érdemes tudni, hogy a való életben egy teljesen normális, 33 éves, budapesti férfi vagyok. Ezen érdeklődésemen és beállítottságomon kívül egy mások szerint intelligens, barátságos, közvetlen, nyitott, és széles látókörrel rendelkező férfi vagyok, akivel mindenféléről el lehet beszélgetni. Rengeteget olvasok, szeretem a komoly zenét (is). Ami a munkámat illeti, informatikusként és egyben vállalkozóként dolgozom, mint cégvezető.

A BDSM, és perverzebb dolgok már jó pár éve érdekelnek. Mindig is vonzott a domináns beállítottság, és az, hogyha kiélhetem "uralkodási" vágyamat egy szolgalelkű, szófogadó lányon. A "hagyományos" férfi-nő kapcsolat híve vagyok, nem kedvelem sem a lányos fiúkat, sem a férfias lányokat.

Érdekel ennek a világnak a pszichológiája is, a lelki része is. Teljesen komolyan gondolnám ennek a helyzetnek a megélését. Éppen ezért csak olyan lányt keresek, aki szintén komolyan gondolja és nem játszadozni akar... Nekem ahhoz sem kedvem, sem időm nincs, elfoglalt Úriember lévén. Legyél az enyém teljesen, és én a Tied leszek. Legyél hű szolgám és társam, és megjutalmazlak. Mert egy igazságos Úr nem csak büntet, de jutalmaz is, ha rászolgálsz. Vedd le magadról a döntések okozta terhet, és add át nekem. Én irányítalak majd, és vezetlek. Bízd magad rám, és egy különleges világot mutatok Neked. Ne félj a kliséktől, ez valami más lesz.

Ha ezt a kapcsolatot intelligens módon szeretnéd megélni, egy olyan férfival akire felnézhetsz, aki minél tudatosabban éli az életét, nem állati ösztönlény módjára, és eképpen aki - ha kell - kordában tudja tartani a vágyait, s akivel biztonságban érezheted magad a perverz szituációk ellenére is, akkor engem keresel.

 

Amik vonzanak és kipróbálnám Veled:

 

- Fenekelés
- Kikötözés
- Vesszőzés
- Etetés
- Nyakörv
- Szerepjátékok (petplay, diáklány-tanár, szolgalány-házigazda, titkárnő-főnök stb.)
- Fenéknyalatás
- Talp/láb nyalatás
- Szájbadugás, kényszer mélytorokkal
- Kemény szex
- Alázás
- Mellkínzás
- Pisi szex
- Arcra, testre, szájba élvezés
- Anális szex
- Csipeszek
- Spermajáték
- Mocskos beszéd

... és még sorolhatnám.

Ha ezek közül valamelyiket kihagynád, akkor semmi gond, minden megbeszélés kérdése. Fontos, hogy az előre megbeszélt dolgokat tiszteletben tartsuk és minden a szerint történjen, hogy a megbeszélt határokat ne lépjük túl.


Szófogadó, alázatos és szolgalelkű lány és hölgy jelentkezését várom, a részleteket a levelezés során megbeszélhetjük (hogy pontosan mit vállalsz, részemről mi lenne az elvárás, Neked mik a vágyaid és mi izgatna stb.) Ha finomabban szeretnéd kiélni ezen vágyaidat, vagy durvábban, akkor mindkettőre van lehetőség, ebben igazodom hozzád.

Tanulj tőlem, hadd legyek a valódi Mestered.

 

Várom leveledet! Írj bátran.


Üdvözlettel:
László Úr

Létrehozva: 2020-04-12 15:44 Utoljára szerkesztve: 2020-04-12 15:46