Jelentkezz be itt!

Lbmn adatlapja [privát üzenet küldése neki] [barátnak jelölés]

Fő adatok Lbmn

Becenév: Lbmn

Nem: Férfi

Irányultság: Biszexuális

Szerep: Fetisiszta

Barátok és követések

Követők
Bazsi78

Lbmn aktuális apróhirdetései

Kínál Orvosi vizsgálat

Orvosi vizsgálat
képek megtekintése
Ár:
Kategória: Férfi Női BDSM
Utoljára aktíválva: 2020-03-03 13:24

47 éves, eü ismeretekkel rendelkező pestmegyei pasi várja pácienseit orvosi vizsgálatra mindkét nemből. Anyagiaktól mentesen. Csak akkor keress, ha nem csak levelezni akarsz!

Létrehozva: 2020-03-03 13:24 Utoljára szerkesztve: -
Lbmn aktuális társkeresési hirdetései

Orvosi vizsgálat

Kit keres: Egyéb
Társkeresés célja: Párkapcsolat; Fétissel kapcsolatos ismeretek bővítése; Személyes kapcsolat; Alkalmi szexuális kapcsolat; Tartós szexuális kapcsolat; Közös programok, kikapcsolódás
Utoljára aktíválva: 2020-03-11 15:55

47 éves, pest megyei férfi vagyok. Rendelkezem egészségügyi ismeretekkel és alapvető orvosi felszerelésekkel. Kedvenc témaköröm a medical fetish, azaz orvosi fétis, amikor orvos-beteg szerepjátékot űzhetek. Nálam fiatalabb partnerrel (nemtől függetlenül) szívesen játszom úgy, hogy szigorú doktorbácsi vagyok és megvizsgállak, de a téma sub szerepére is nyitott vagyok. Azaz szívesen veszem, ha engemet vizsgálnak. Anyagiaktól totálisan mentesen, kölcsönös szimpátia alapján. Egy kérésem azonban lenne: a legdrágább érték az idő és a figyelem. Az enyémet akkor kösd le, ha tényleg érdekel és nem csak levelezgetni szeretnél. 

Létrehozva: Utoljára szerkesztve: -

Orvosi játék

Kit keres: Úr keres urat
Társkeresés célja: Személyes kapcsolat; Alkalmi szexuális kapcsolat; Közös programok, kikapcsolódás
Utoljára aktíválva: 2020-06-09 13:09

Orvosi játékokra, doktoros szerepjátékra keres 40+os pasi fiatalabbat páciensnek, illetve idősebbet orvosnak, akinek én lehetek a betege. Nem vanillaszexet keresek, valódi fetisiszta vagyok. Eszközökkel, orvosi vizsglatos tapasztalattal. 

Létrehozva: Utoljára szerkesztve: -