Jelentkezz be itt!

Hírek

Minden hír

Szavazás: VI. BDSM díjátadó2020.09.19.

Idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó. Öt kategóriában lehet szavazni a jelöltekre itt, az eFétis honlapon.

Végül megszelídítettem a dominát2020.09.03.

Augusztus 25-én szálltunk le a dániai, Billundban, ahonnan egyórányi autó útra található Herning városa, ahol a helyi Kink Club leledzik...

Laerien interjú - Magyar BDSM Díjak2020.08.05.

A VI. Magyar BDSM Díjak (MBD) népszerűsítéséért az idei zsűritagok (a tavalyi verseny győztesei) nagy örömünkre vállalták, hogy rövid interjút adnak...

Hellace interjú - Magyar BDSM Díjak2020.07.17.

A VI. Magyar BDSM Díjak (MBD) népszerűsítéséért az idei zsűritagok (a tavalyi verseny győztesei) nagy örömünkre vállalták, hogy rövid interjút adnak...

Nina VonChains interjú - Magyar BDSM Díjak2020.06.18.

A VI. Magyar BDSM Díjak (MBD) népszerűsítéséért az idei zsűritagok (a tavalyi verseny győztesei) nagy örömünkre vállalták, hogy rövid interjút adnak...

Korshow interjú - Magyar BDSM Díjak2020.06.08.

A VI. Magyar BDSM Díjak (MBD) népszerűsítéséért az idei zsűritagok (a tavalyi verseny győztesei) nagy örömünkre vállalták, hogy rövid interjút adnak...

Lana interjú - Magyar BDSM Díjak2020.05.28.

A VI. Magyar BDSM Díjak (MBD) népszerűsítéséért az idei zsűritagok (a tavalyi verseny győztesei) nagy örömünkre vállalták, hogy rövid interjút adnak...

VI. BDSM díjátadó2020.03.02.

A Magyar BDSM konferencián idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó. Idén hat kategóriában lehet majd szavazni a jelöltekre még a konferencia előtt, itt az eFétis honlapon.

HunCon 4. Avagy: mit tanultál idén ősszel?2019.11.21.

manipulacio-bdsm-kulturrelativizmus

Szavazás: V. BDSM díjátadó2019.09.05.

A Magyar BDSM konferencián idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó. Idén hat kategóriában lehet szavazni a jelöltekre itt, az eFétis honlapon.

V. BDSM díjátadó2019.02.12.

A Magyar BDSM konferencián idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó. Idén hat kategóriában lehet majd szavazni a jelöltekre még a konferencia előtt, itt az eFétis honlapon.

Könyvmegjelenés: Betekintések a BDSM világába2018.12.05.

Megjelent a Medicina gondozásában a Betekintések a BDSM világába című interjúkötet első része...

Cikk és képek a III. HUN BDSM Con-ról!2018.11.12.

Ez évi konferenciáról is jelent meg cikk egy külsős újságíró tollából - néhány képet is találtok a szöveg közt elszórva.

Szavazás: IV. BDSM díjátadó2018.09.05.

A Magyar BDSM konferencián idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó. Idén öt kategóriában lehet szavazni a jelöltekre itt, az eFétis honlapon.

Jegysorsolás: III. Magyar BDSM Konferencia2018.08.19.

Újabb jegysorsolást tartunk! Ezúttal a hamarosan megrendezésre kerülő III. Magyar BDSM Konferencia eseményre nyerhettek nálunk egy páros jegyet.

IV. BDSM díjátadó2018.07.15.

A Magyar BDSM konferencián idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó. Idén négy kategóriában lehet majd szavazni a jelöltekre még a konferencia előtt, itt az eFétis honlapon.

Fétiseink nyomában2018.04.13.

Videó az Ébredő Szexualitás Blog írójával és RisleyAddix-al a fétisekről, BDSM-ről.

Első képek és cikk a II. HUN BDSM Con-ról!2017.11.18.

Felkerültek az első képek galériánkba a II. Magyar BDSM Konferenciáról! Illetve aki még nem hallott róla, cikk is jelent meg az eseményről, ahol az eFétis volt a Fő Támogató!

Szavazás: III. BDSM díjátadó2017.07.02.

A Magyar BDSM konferencián idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó. Idén négy kategóriában lehet majd szavazni a jelöltekre még a konferencia előtt, itt az eFétis honlapon.

2017-ben is Luxuria!2017.06.17.

Ugyan még előttünk áll egy remeknek induló nyár, de már most érdemes készülni az őszre mert 2017 Október 14.-én ismét Luxuria party.

Rotterdami BDSM Conf élménybeszámoló2017.06.14.

Élménybeszámoló a Rotterdami BDSM Konferenciáról (RotCon).

Manipuláció, BDSM, Kultúrrelativizmus2017.03.23.

manipulacio-bdsm-kulturrelativizmus

Racial play játékidőn túl, a BDSM pedig mégiscsak beteges?

A kínzás, s alázás felszabadítása2016.12.03.

a-kinzas-s-alazas-felszabaditasa

Kedvelem a pszichológiát, és hasznosnak tartom, ám van egy súlyos probléma - ami a BDSM-et is érinti -, a pszichológiai cikkek az utóbbi pár évben meglehetősen pozitívan nyilatkoznak a BDSM-ről...

Fétis/BDSM rendezvények támogatása2016.11.26.

fetis-bdsm-rendezvenyek-tamogatasa

A jövőben szeretnénk még inkább hozzájárulni a hazai Fétis/BDSM rendezvényekhez, illetve az egyedi eszközgyártók tevékenységéhez. Így létrehoztunk egy támogatási lehetőséget a webshopunkban vásárlók számára.

Magyar Narancs2016.11.16.

Avagy, milyen volt az I. Magyar BDSM Konferencia?

Jegysorsolás: I. Magyar BDSM Konferencia2016.11.05.

Újabb jegysorsolást tartunk! Ezúttal a hamarosan megrendezésre kerülő I. Magyar BDSM Konferencia eseményre nyerhettek nálunk egy jegyet.

Róma után Románia?2016.09.15.

Romániai BDSM konferencia - élménybeszámoló!

Kedvezmény a Római Konferenciára!2016.08.25.

kedvezmeny-a-romai-konferenciara

A Római BDSM Konferencia szervezője felajánlotta, hogy aki páros jegyet rendel az I. Magyar BDSM Konferenciára és október 31-ig jelentkezik ugyancsak párban a IV. Római BDSM Konferenciára, az a kedvezményes 220 eurós early bird páros jegyből további 40 euró kedvezményt kap! További részletek még ma a Magyar konferencia oldalán!

Evolúció és BDSM?2016.08.01.

"Ha vallásos az ember ha nem, elfogadhatja, hogy az ember is egy állat, egy főemlős, de nem majom. Értelmes, de nem monogám. Ha pedig a BDSM történelmét tekintjük meg, az is végigkíséri az ember történelmét..."

Titkosított kapcsolat2016.07.30.

titkositott-kapcsolat

Honlapunkon bevezettük a titkosított kommunikációt! Ezentúl már nem http://efetis.hu, hanem https://efetis.hu az oldal elérhetősége, mely jelzi (a kis zöld/szürke [böngészőtől függően] lakattal együtt) a biztonságos kapcsolatot. Így honlapunk és köztetek - a látogatók/felhasználók között - automatikusan titkosított csatorna jön létre, hogy senki ne tudja lehallgatni az adatáramlást. Érvényes ez a bejelentkezésnél történő jelszómegadásra, privát üzenetek küldésére, de gyakorlatilag mindenre, amit honlapunkon csináltok. Reméljük ti is örömmel fogadjátok az újdonságot. További technikai részleteket a titkosított kapcsolatokról az alábbi linken olvashat az, aki kicsit jobban el akar mélyedni a részletekben.

Magyarország első BDSM Konferenciája!2016.06.13.

magyarorszag-elso-bdsm-konferenciaja

Megérkeztek az első részletes hírek a konferenciáról! Időpont, előadók, workshopok, árak, helyszín, minden ami lényeges! Te is eljössz?

Erkölcs és fetisizmus - Egyén, vagy rendszer?2016.05.22.

Az erkölcsi fetisizmus szerint csak és kizárólag örökérvényű erkölcsi elvek léteznek. Valóban így van? Mi a helyzet magával a fetisizmussal?

Hírek az I. Magyar BDSM Konferenciáról!2016.05.20.

További részletek derültek ki az I. Magyar BDSM Konferenciáról! Az eseménynaptárunkat érdemes figyelni, mert folyamatosan hírt adunk a közelgő bdsm/fétis eseményekről, rendezvényekről, bulikról! Most a még múlt évben bejelentett konferenciáról olvashattok új információkat.

Új funkció: képek levédése2016.05.18.

Új funkció érhető el az oldalon. A felhasználói galériákba feltöltött képeket bármikor le lehet védeni, hogy csak azok tekinthessék meg, akiknek mi engedélyt adunk rá. Jelenleg három beállítási lehetőség van: Bárki megtekintheti, Csak regisztrált tagok, Csak barátok. Akiknek nem adtunk engedélyt az adott képünk megtekintésére, az egy torzított változatot lát belőle. A védettség bármikor beállítható, vagy megszüntethető. Az alábbi linken találhattok pár példát levédett képekre.

Képzeletfölde2016.05.07.

kepzeletfolde

Ami mostanában foglalkoztat: az emberek fantáziavilágának viszonya a valósághoz, ezen belül is a BDSM eseményekhez.

BDSM - És aki mögötte van2016.04.26.

Sokat olvashatunk mostanában különféle pszichológiai és bulvár cikkeket a BDSM-ről. Ezek közt van néhány jó magyar nyelvű is. Azonban olyan cikkel nem találkoztam idáig, ami arról szólt volna, hogy kik is azok, akik a BDSM-et művelik?

Jár egy kis… - Mindenki fetisiszta?2016.04.15.

jar-egy-kis-mindenki-fetisiszta

Gondolatok a fétisekről: mi számíthat fétisnek, hol vannak a határok, gyakoribb a szexuális fetisizmus, mint gondolnánk?

2016-os Luxuria party levelezési lista2016.04.10.

Luxuria fetish-BDSM party levelezési lista az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkért és kedvezményekért!

Urakról és Úrnőkről2016.04.03.

urakrol-es-urnokrol

Egy Úr/Úrnő felelőssége az őt szolgáló szolga/szolganő felé. Hisz tudjuk, nem csak a behódoló félnek vannak kötelezettségei!

Lady Jenny emlékére2016.03.30.

Tragikus körülmények között elhunyt Lady Jenny...

Hitelesen a BDSM-ről2016.03.22.

Mostanában sokakban felmerül házon belül, hogy miért csak bulvár/torz formában lehet itthon olvasni a BDSM-ről...

Inspiráló beszélgetés: ki lóg ki a sorból(?)2016.03.17.

Risley Addix gondolatait olvashatjátok arról, hogy egy szexuális fétisekkel nem rendelkező személy is lehet-e része a BDSM-nek.

Az ősvadász sub2016.03.11.

"A BDSM-en belül swtich vagyok (számszerűsítve: 20%-80% a domináns-sub arány a játékok során). Mitől vagyok ősvadász, és ez hogyan egyeztethető össze a subsággal?"

Új cikk: Róma, avagy miért jó egy BDSM konferencia?2016.03.08.

Legújabb cikkünkben Risley Addix számol be arról, hogy mi is történt vele az idei Római BDSM Konferencián. Egészen pontosan a Rome BDSM conference 2016-on. Szerintem ne hagyjátok ki!

Galéria fejlesztések2016.03.07.

Mivel galériánk egyre népszerűbb, igyekszünk minél több hasznos fejlesztéssel bővíteni. Többek közt, például már a galéria kezdőoldalán is böngészhetőek a legfrissebb képek, illetve a felhasználói galériákból is elérhetővé váltak a legújabbak. Nem kell értük a felhasználók listájához zarándokolni. Új kiemelt galériával is szolgálhatunk, ahova rendszeresen kerülnek be majd minőségi képek Exhibicionizmus témában! De továbbra is várjuk az ötleteket, hogy mivel fejlesszük az oldalt, milyen jellegű cikkeket, képeket látnátok szívesen!

Új cikk: A BDSM határai2016.03.03.

"Sokan foglalkoznak azzal, hogy a BDSM beteges-e, illetve azzal, hogy meddig szabad egy-egy játékon, BDSM kapcsolaton belül elmenni. Én most nem ezekkel a kérdésekkel foglalkozom, bár kétségtelenül érdekesek és fontosak..."

Új cikk: Röviden a fétisekről2016.02.29.

Új cikk az oldalon: Risley Addix-től hallhatunk röviden a szexualitástól mentes és természetesen a szexuális fétisekről.

Apróhirdetések2015.12.13.

Mai napon újabb funkcióval bővult a honlap. Mostantól apróhirdetéseket is közzé lehet tenni bdsm/fétis témában. Honlapunk moderátora már ki is használta az alkalmat és gyorsan feltett két terméket. Egyelőre még nincs jelezve az oldalon, de az adásvételek értékelve lesznek eladó és vevő részéről is, így felmérhető lesz, hogy kitől érdemes vásárolni, vagy kinek érdemes eladni.

Kedvencek a Galériákban2015.11.10.

Galériáinkba naponta kerülnek fel új képek, illetve egy ideje már ti is tudtok saját galériákat létrehozni a felhasználói profilotokban és oda képeket feltölteni. Mostantól viszont "Kedvencek" csoportba rendezett galériákat is tudtok a profilotokban létrehozni, ahova képet ugyan nem tudtok közvetlenül feltölteni, de a honlap, illetve bármely felhasználótársatok galériájában található kép alatt ott van már a lehetőség, hogy azt elmentsétek saját gyűjteményetekbe.

eFétis a Tsū-n2015.11.09.

Az eFétis felkerült a Tsū-re is. Ha tetszik az stílusunk és az általunk preferált képek hangulata, mondanivalója, képi világa, akkor mindenképpen nézzetek be itt is hozzánk! Ha pedig még regisztrálva is vagytok a közösségi oldalon, akkor kövessetek, hogy ne maradjatok le semmiről!

Webáruház fejlemények2015.08.23.

Az utóbbi időben webáruházunk több új funkcióval is gazdagodott, illetve nagyban bővűlt termékkínálatunk is. Leginkább a Fétis ruhák kategória kapott sok új terméket, de azért más kategóriákban is érdemes szétnézni. Illetve visszanézni időnként, mert folymatosan töltjük fel az újabb és újabb termékeket!

Új funkció: Események2015.08.04.

A napokban aktíváltuk a főoldalunkon az események listáját. Ide fétisekkel kapcsolatos események, találkozók, rendezvények listáját fogjuk gyűjteni. Hamarosan lehetővé tesszük, hogy Ti is egyszerűen ki tudjátok egészíteni a listát azon eseményekkel, amikről Ti hamarabb szereztek tudomást, vagy éppen Ti rendeztek.

Luxuria party jegysorsolás2015.07.10.

A hamarosan, most első alkalommal megrendezésre kerülő Luxuria party-n való részvételben szeretnénk támogatni honlapunk látogatóit. A sorsolás napjáig regisztrált felhasználók között sorsolunk ki több jegyet is. Esélyedet növelheted, ha adatlapod részletesen ki van töltve, illetve még nagyobb eséllyel indulsz, ha adatlapod galériájában az eFétis témájához illő képeket találunk. Sorsolás: szeptember 17-én, 22:00. A nyerteseket az eFétis.hu-ra való regisztrációjukkor megadott e-mail címen értesítjük és egy héten keresztül van lehetőségük elfogadni a nyereményüket (amennyiben ez nem történik meg, új nyertest sorsolunk). A nyertesek felhasználó-/becenevét természetesen közzétesszük. Reméljük minél többen ott leszünk a party-n és egy feledhetetlen estét tölthetünk együtt!

Luxuria party2015.07.10.

Talán te is kitöltötted pár hónapja a Luxuria party kérdőívet, most pedig lassan eljön a pillanat, hogy a kérdőív válaszait figyelembe véve megrendezésre kerüljön az esemény. 2015 Október 17., Budapest, Bakelit Multi Art Center. Minőségi fétis-BDSM rendezvény előadókkal, bondage és BDSM bemutatókkal, divatbemutatókkal és még sok más programmal. Dresszkódra figyeljetek!

Új cikk: A Shibari Hikari Kesho szerint2015.07.05.

Új cikk került fel az oldalra, mely Hikari Kesho gondolatait részletezi a Shibarival, Japán Bondage-vel kapcsolatban.

Megnyitottuk a webáruházunkat2015.06.25.

Mai napon megnyitottuk webáruházunkat. Reméljük kedvetekre való játékszerekkel, kiegészítőkkel, segédeszközökkel tudunk szolgálni. Igyekeztünk minőségi termékeket összeválogatni, de a kínálat még nem teljes. Naponta helyezünk el a webáruházban újabb termékeket, így ha valamit nem találsz, érdemes pár nap múlva visszanézni, vagy érdeklődni valamelyik elérhetőségünkön.

Társkereső oldalrész2015.04.12.

Az utóbbi időben több új fejlesztés is történt a honlapon, melyek közül a Társkereső oldalrészünket szeretném kiemelni számotokra. Remélem hasznosnak találjátok. Illetve a felhasználói adatlap is sok új lehetőséggel bővült, melyek leginkább a partnerkeresést segítik elő.

Artdescordes - új cikk2013.10.03.

Travnik Luca (Ø) bondage-művész és alkotásainak, stílusának rövid bemutatása. A cikk végén található két linket külön ajánljuk megtekintésre!.

Egyszerűbb csomózási módszerek - új cikk2013.08.20.

Új cikk került fel az oldalra Egyszerűbb csomózási módszerek címmel. Reméljük hasznosnak találják azok, akik még csak most vágnak bele ezen művészetbe.

Parafíliák - új kategória2013.08.04.

Új kategória került fel az oldalra "Parafíliák" címmel, mely általánosságban taglalja a szexuális parafíliákat, illetve erotikus fétiseket.

Bondage/Shibari eszközök - új cikk2013.07.27.

Új cikk került fel az oldalra Bondage eszközök címmel. Elsősorban a bondage/shibari elsődleges eszközeit, a köteleket ismerteti, illetve azok tisztításának módjait.

Szerepjáték - új kategória2013.07.20.

Új kategória került fel az oldalra. A galéria is kiegészült pár idevágó képpel. Illetve ne felejtsetek ellátogatni facebook oldalunkra, illetve tumblr oldalunkra, ahol jelenleg jóval több, reméljük kedvetekre való kép található!

Bondage módszerek - új cikk2013.07.06.

Új cikk került fel az oldalra Bondage kikötözési technikákal, módszerekkel kapcsolatban. A galéria is kiegészült pár idevágó képpel. Illetve ne felejtsetek ellátogatni facebook oldalunkra, illetve tumblr oldalunkra, ahol jelenleg jóval több, reméljük kedvetekre való kép található!

Bondage - új kategória2013.06.21.

Új kategória került fel az oldalra: Bondage, Kikötözés, American Bondage, Nawa Shibari témával. A galéria is kiegészült pár idevágó képpel. Illetve ne felejtsetek ellátogatni facebook oldalunkra, ahol jelenleg jóval több, reméljük kedvetekre való kép található!

Az első cikk2013.06.14.

Felkerült az első cikk az oldalra. a Latex kategórián belül találjátok "Latex tisztítása és ragasztása" címmel. Reméljük érdekesnek és hasznosnak találjátok.

Linkajánló oldalrész2013.06.09.

Beüzemeltük a linkajánló oldalrészt, ahol mindenféle fétissel kapcsolatos oldalt találtok, illetve ajánlhattok ti is. Egyelőre csak pár oldal szerepel itt, de hamarosan - reméljük veletek közösen - feltöltjük linkekkel.

Már ti is tölthettek fel képeket a galériába!2013.06.06.

Jelenleg még regisztráció szükséges hozzá, de már ti is tölthettek fel képeket a galériába. Oszd meg te is kedvenc képeidet az idelátogató társaiddal!

Új kategória: Furry2013.06.01.

A szőrmeszex rajongók az állatokkal kapcsolatos képek, filmek kedvelői. Legextrémebb megnyilvánulási formájában a "szőrmeszex" gyakorlói szőrös állatoknak öltözve hasonló természetű pornográf filmeket néznek, illetve plüssállatokkal, vagy plüssállatoknak öltözve szexelnek...

Első képek a galériában2013.06.01.

Felkerültek az első képek a galériába. Hamarosan újabbak követik majd, illetve egy szűrő/képkereső funkció is beüzemelésre fog kerülni hamarosan. Addig is a kapcsolat menüpont alatt van lehetőségetek beküldeni/ajánlani képeket a galériába.

Új kategória: BDSM2013.06.01.

A BDSM lehet szexuális fűszer, titkos vágy, de lehet lelki beállítottság vagy életforma is. A legtöbb ember már megtapasztalhatta - ha tudtán kívül is - a BDSM egy izgalmas részét, amikor bekötötte a partnere szemét, megkötözte a kezét vagy megvette az első bilincset az otthoni kelléktárba...

Elindult az oldal2013.06.01.

Igaz, még csökkentett funkciókkal és tartalommal, de publikussá vált az eroticFétis. Igyekszünk minél előbb aktíválni a további tervezett funkciókat, illetve tartalmakat. Addig is türelmeteket kérjük.