Jelentkezz be itt!

Hozzászólások

A 10 legfrisebb hozzászólás

Szia!Szexi csaj vagy!Lenne kedved széttaposnod tűsarkúddal?Ha van kocsid avval is taposhatsz teszene?Ha van barátnőd az is taposhat gázolhat át rajtam ok?Kőszi Gábor szolgátok,ha karjátok?

A kövér nők lógó melleit imádom, de az alkat annyira nem is fontos, a lényeg, hogy nagy lógó melle legyen a Hölgynek.
Keresek ilyen fajta Domináns Nőt aki szoptatna mint egy csecsemőt. Szolgálatára is lennék minden másban.

BDSM | gyakorlóalany ajánlkozik -

Gyakorlásra ajánlom fel magam BDSM (kötözés, erőszak, CBT, ballbusting) és dirty témában, profi DOMhoz csatlakoznék, aki rajtam tanítana be kezdő domokat. Lehetőleg pasik, de hölgyek is lehetnek.

Végre egy BDSM specifikus írás ismét tőled, ami csak emeli blogfal színvonalát. Hajrá Rockwell!

Szuper, már vártam ezt a beszámolót! Örülök az illusztrációknak, mert én elég vizuális típus vagyok. Úgyhogy szerintem sikerült becsempészni egy kis dános hangulatmorzsát is. A tartalom is izgalmas. A beteges-e a BDSM résznél eszembe jutott egy gondolat. Most olvastam Freud értekezését a szexualitásról, amit majd szadomazo kapcsán összefogalalok egy blogban. Ez úgy 110-120 éve íródhatott, akkor mi a valószínüleg az "inverz" kategória alá estünk volna. Ez egyébként egy eléggé gyűjtő kategória, amit ma talán a "queer" kifejezéssel lehet helyettesíteni, de ide tartozott a szadomazo, zoofília és még számos fétis. De mégis az volt a végkövetkeztetés, hogy a szexuális "különlegességek" nem feltérlenül járnak semmiféle mentális problémával, viszont fordítva már azért előfordul. Úgyhogy egyet tudok érteni a konklúzióval. 

És még egy idevágó muzsika is eszembe jutott! :)

Ujjazàst,pofonokat szereti a kurva? Vàlaszodat, elöre is köszönöm!
BDSM | Domina -

Domináns vagy Swift nőt keresek fenekelésemhez

Imádom a nagy és természetesen ringó melleket. Nehezen kerülöm a szemkontaktust, ha meglátom bárhol. Ciki is hogy igyekszem máshova nézni. 

BDSM | esőkabát -
Üdvözletem! Esőkabát és pufikabat kedvelő emberkék jelentkezeset várom.

Jó nagy segge van a szukának