Jelentkezz be itt!

Hozzászólások

A 10 legfrisebb hozzászólás

Végre egy BDSM specifikus írás ismét tőled, ami csak emeli blogfal színvonalát. Hajrá Rockwell!

Szuper, már vártam ezt a beszámolót! Örülök az illusztrációknak, mert én elég vizuális típus vagyok. Úgyhogy szerintem sikerült becsempészni egy kis dános hangulatmorzsát is. A tartalom is izgalmas. A beteges-e a BDSM résznél eszembe jutott egy gondolat. Most olvastam Freud értekezését a szexualitásról, amit majd szadomazo kapcsán összefogalalok egy blogban. Ez úgy 110-120 éve íródhatott, akkor mi a valószínüleg az "inverz" kategória alá estünk volna. Ez egyébként egy eléggé gyűjtő kategória, amit ma talán a "queer" kifejezéssel lehet helyettesíteni, de ide tartozott a szadomazo, zoofília és még számos fétis. De mégis az volt a végkövetkeztetés, hogy a szexuális "különlegességek" nem feltérlenül járnak semmiféle mentális problémával, viszont fordítva már azért előfordul. Úgyhogy egyet tudok érteni a konklúzióval. 

És még egy idevágó muzsika is eszembe jutott! :)

Ujjazàst,pofonokat szereti a kurva? Vàlaszodat, elöre is köszönöm!
BDSM | Domina -

Domináns vagy Swift nőt keresek fenekelésemhez

Imádom a nagy és természetesen ringó melleket. Nehezen kerülöm a szemkontaktust, ha meglátom bárhol. Ciki is hogy igyekszem máshova nézni. 

BDSM | esőkabát -
Üdvözletem! Esőkabát és pufikabat kedvelő emberkék jelentkezeset várom.

Jó nagy segge van a szukának

sziasztok abberraltan szadista csajt keresek aki kinozna alazna extrem kaki pisi stb is 49 eves ferfi vagyok.

Szuper írás. Haladjanak ilyen irányba a dolgok itthon és világszerte :).

Lábfétis | Lábfétis rajongók -

Jó napot kívánok.

Van egy fotósorozatom. 82 képből áll, amiken párba vagyok a barátnőmmel, különböző pózokban együtt és külön-külön is (egyiken se meztelenül és az arcunk sem látszik, természetesen). A teljes csomagot úgy kell számolni, hogy fix 10 ezer Ft. Van combfixes, harisnyás (fekete, üvegszálas, neccharisnya, térdzokni, stb.), ezek variációja párban és egyedül. Van, amin harisnya és tanga... van, amin miniszoknya és tanga, stb. Ilyeneket kell elképzelni. 4000x3000-es felbontású minden kép. Google képkeresővel nyugodtan rákereshető képek. Csak hasonlóakat ad ki ESETLEG, de ezeket garantáltan nem fogja, ilyen felbontásban főleg nem. Már többször is elküldtem, senki sem volt csalódott a képekkel kapcsolatban. A dolog úgy működik, hogy én megadok egy bankszámlaszámot és arra kell az összeget átutalni a 82 kép árát. Kérésre ha kell, küldök 2 db mintaképet előre, amiket már nem fog tartalmazni a 82 db kép megegyezés esetén. Van lehetőség képeket kérni kisebb mennyiségben is, kérdés az, hogy kinek milyen jellegű láb- és harisnyás láb képek a kedvencei. Ha kevesebb képben egyezünk meg, akkor úgy kell számolni, hogy a képek darabja 200 Ft/db, de akkor minimum 25 db kép ebben az esetben a mennyiség, viszont ki lehet választani, hogy milyen harisnyás/beállításos képek legyenek inkább benne. Küldhetem egy tömörített (.zip fájlban) is, vagy egyesével, de akkor az a tapasztalat, hogy olyan kb. 20 e-mail a teljes csomag, mire innen átküldöm.

Annyit még el szeretnék mondani, hogy sokan ódzkodnak az előre utalással, de bevallom, hogy nekem nem üzlet az, ha a képeket nem küldöm át, mert rontom a saját üzletem, ha önmagam rossz hírét keltem. Én mindenkinek átküldöm, mert nekem ez így az üzlet, arról nem is beszélve, hogyha bármilyen fórumon negatív kritikát hallok vissza emiatt, akkor az több szempontból is negatívan hat erre az üzletre.

Dániába szeretnék kimenni, de a jelenlegi állásom ezt nem tudná lehetővé tenni, így ezzel egészíteném ki a jövedelmemet.

Ennek tudatában várom a jelentkezőket.