Jelentkezz be itt!

Hozzászólások

A 10 legfrisebb hozzászólás

Tiszteletem. Lenne egy perverz vágyam. Szeretném ha valaki elaltatna valamivel titokban és mire felébrednék ki lennék kötözve utána pedig alaposan megcsiklandozna engem...
La Festa Kinkavera | Következő pesti összejövetelen használati tárgyként -

Tiszteletem!

Erős elhatározásom hogy egyszer az életem folyamán Női  toalettben betét lehetnék. Eltakarnának betemetnének hatalmas adag popsigyümölcsel, fürdetnének nektárjukban, akár egy fürdőkádat átalakitva. Vagy átlátszó nylonzsákban wc deszkával felettem. Érezném hogy megaláznak eltemetnek köpetükben és szükségleteikben. Kérem adjanak lehetőséget.

Szavazás: VI. BDSM díjátadó | zsűri -

És kikre lehet szavazni az év zsűrije kategóriában? :)

Nem tudom, én csak a saját nevemben tudnék nyilatkozni. A farkas-bárány hasonlat az én esetemben nem egy különös dolog, hisz a személyiségemből kifolyólag én egy ilyen szigorú dualisztikus rendszerbe szervezem magam. Objektív-szubjektív, Biztonság-Veszély, Ismert-Ismeretlen. Persze ennek meg van a maga előnye és hátránya is. Ennek a helyes kezelésére hoztam azt a "buddhista" példát, amikor nem akarod magad megvédeni a világtól, nem is akarod lerombolni azt, hanem eggyé akarunk válni vele. Ómmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

:)

Hogy miért szoktam kilógni? Mert nem a sortól várom a gondoskodást és a biztonságot. És egy kicsit meg is akarom haladni azt. Ez nyilván az introverzióból jön és nem mondanám egoizmusnak. Tehát nekem nem magával a csoportokkal van a gondom, hanem azzal a társadalmi logikával, ami mindent a csoportokra alapoz. Pedig néha jó kimenni az erdőbe, futni egy kört a réten, majd visszaülni a többiek közé és elmesélni, hogy mit láttam. Ha ezekre az időnként magányosan szaladgáló emberekre jobban odafigyelnének, a csoportok is többek lehetnek az ő szemléletükkel.

Pff. Nagyon elkalandoztam. :)

Én is köszönöm az említést, kolléga úr :). Nekem is sokszor mondják, hogy értetlen, amiket írok. Van, aki megért. Aki meg nem, annak csak annyit tudok mondani, hogy van/volt, aki szándékosan írt nehezen érthetően. Pl: Hérakleitosz és Joyce. A Ds nem egyszerű műfaj, de lehet találni olyan partnert/partnereket, akikkel megvan az összhang. Visszatérve: sok mindenben különbözünk, sok dologban hasonlítunk, de mindketten kilógunk a sorból: farkas bőrbe bújt bárányok lennénk?

Hello kedves,
A nevem Bella Nicholas, az Amerikai Egyesült Államokból származik. Itt láttam a profilját, és felkeltette az érdeklődését, és ha nem bánja, akkor szeretném, ha az e-mailen (bellanicholas32@gmail.com) keresztül válaszolna képcserére és egy jobb beszélgetésre.

Kerenék olyan domináns hölgyet aki alatvalóját keményen fegyelmezi, bünteti jutalmazza. Alázatos szolgálója lennék minden kivánságát lesném minden parancsát teljesítem. Ernyövem kulcsát kezében ajánlanám és még más egyebeket is felajánlok. 

Lábfétis | Attila vagyok Júniusban lettem 18 èves ès olyan lányt keresek akit èrdekli hogy mit csinálok magammal küldenèk neki kèpeket,videókat nem vagyok szègyelős de őt is kènyesztettem ha még kèri persze mindent ingyen előre is nagyon szèpen köszönöm! -
Attila vagyok most Júniusban lettem 18 èves! Ès olyan lányt keresek aki szereti ha valaki kènyeszteti (ingyen)! De szívesen küldök magról kèpeket,videókat (ingyen) nem vagyok szègyellős egyáltalán! De ha szeretnèl engem is kènyeszhetel persze csak (ingyen)! Nem számít hogy hány èves vagy! Előre is nagyon szèpen köszönök mindent
Mistress | tabu mentes alázatos szolga lennék -

Tisztel Úrnőm!

Tabumentes sub mazo szolgád lennéd mind medical mint bdsm electro mask gas poppers kötözés analis erőszak fisting tűk injekciók terén.

szívesen adnám az ön kezébe testem lelkem teljes használatra kínzásra, szívesen vállalnám dom férfi vagy travi erőszakos behatolását is.

alázattal csabi

 

BDSM | Tárgy -
Domináns Hölgyekkel ismerkednék, alázható használható srác vagyok Nyíregyházárol. Éld ki rajtam a vágyaid és ne kímélj!