Jelentkezz be itt!

Hozzászólások

A 10 legfrisebb hozzászólás

Lábfétis | Lábfétis rajongók -

Jó napot kívánok.

Van egy fotósorozatom. 82 képből áll, amiken párba vagyok a barátnőmmel, különböző pózokban együtt és külön-külön is (egyiken se meztelenül és az arcunk sem látszik, természetesen). A teljes csomagot úgy kell számolni, hogy fix 10 ezer Ft. Van combfixes, harisnyás (fekete, üvegszálas, neccharisnya, térdzokni, stb.), ezek variációja párban és egyedül. Van, amin harisnya és tanga... van, amin miniszoknya és tanga, stb. Ilyeneket kell elképzelni. 4000x3000-es felbontású minden kép. Google képkeresővel nyugodtan rákereshető képek. Csak hasonlóakat ad ki ESETLEG, de ezeket garantáltan nem fogja, ilyen felbontásban főleg nem. Már többször is elküldtem, senki sem volt csalódott a képekkel kapcsolatban. A dolog úgy működik, hogy én megadok egy bankszámlaszámot és arra kell az összeget átutalni a 82 kép árát. Kérésre ha kell, küldök 2 db mintaképet előre, amiket már nem fog tartalmazni a 82 db kép megegyezés esetén. Van lehetőség képeket kérni kisebb mennyiségben is, kérdés az, hogy kinek milyen jellegű láb- és harisnyás láb képek a kedvencei. Ha kevesebb képben egyezünk meg, akkor úgy kell számolni, hogy a képek darabja 200 Ft/db, de akkor minimum 25 db kép ebben az esetben a mennyiség, viszont ki lehet választani, hogy milyen harisnyás/beállításos képek legyenek inkább benne. Küldhetem egy tömörített (.zip fájlban) is, vagy egyesével, de akkor az a tapasztalat, hogy olyan kb. 20 e-mail a teljes csomag, mire innen átküldöm.

Annyit még el szeretnék mondani, hogy sokan ódzkodnak az előre utalással, de bevallom, hogy nekem nem üzlet az, ha a képeket nem küldöm át, mert rontom a saját üzletem, ha önmagam rossz hírét keltem. Én mindenkinek átküldöm, mert nekem ez így az üzlet, arról nem is beszélve, hogyha bármilyen fórumon negatív kritikát hallok vissza emiatt, akkor az több szempontból is negatívan hat erre az üzletre.

Dániába szeretnék kimenni, de a jelenlegi állásom ezt nem tudná lehetővé tenni, így ezzel egészíteném ki a jövedelmemet.

Ennek tudatában várom a jelentkezőket.

Lábfétis | szolga -

Szeretnék gyönyörü Nöi láb elé borulni és parancsára csókolgatni,lábujjait szopogatni,talpacskáját nyalogatni.

Lábfétis | lábfétis -
22 éves fiú vagyok, és 30as negyvenes férfiakat keresek a talpaim simogatásához, szagolgatásához, csiklandozásához, nyalogatásához :) Minél többen jelentkeztek annál jobb :p
Lábfétis | Harisnyaillata -
Hálás lennék érte ha találnék olyan Keresek hölgyet vagy travit akinek szagolgathatnám harisnyás cipőszagú talpát éd nyalhatnám izzadt fáradt talpát. Alam kor nem számít

Azért van abban némi irónia, hogy ezen az oldalon az első blogbejegyzés is lényegében valami nagyon hasonlóról szól a pixievel kapcsolatban. :)

Sajnos teljesen igazad van abban, hogy a Pixien erőteljes és gyakran kettősmércén alapúlú cenzúra van, de ez ellen -jelenleg- úgy érzem, semmit nem lehet tenni, én is több ízben megpróbáltam, lepattantam a hatalomról, mint gumilabad az iskola faláról.

Imádtam. Most azt hiszem a téli gumik ideje van. Bár nem vezetek :).

Nagyon tündéri. Igazán szép párod van. Drága tündérkagyló. Csinos test. Biztosan kap pár száz puszit mikor együtt vagytok meztelenül.

BDSM Play Party |
Happy New year! Are you working tomorrow?
BDSM Play Party |
Happy New year