Jelentkezz be itt!

Hozzászólások

A 10 legfrisebb hozzászólás

Azért van abban némi irónia, hogy ezen az oldalon az első blogbejegyzés is lényegében valami nagyon hasonlóról szól a pixievel kapcsolatban. :)

Sajnos teljesen igazad van abban, hogy a Pixien erőteljes és gyakran kettősmércén alapúlú cenzúra van, de ez ellen -jelenleg- úgy érzem, semmit nem lehet tenni, én is több ízben megpróbáltam, lepattantam a hatalomról, mint gumilabad az iskola faláról.

Imádtam. Most azt hiszem a téli gumik ideje van. Bár nem vezetek :).

Nagyon tündéri. Igazán szép párod van. Drága tündérkagyló. Csinos test. Biztosan kap pár száz puszit mikor együtt vagytok meztelenül.

BDSM Play Party |
Happy New year! Are you working tomorrow?
BDSM Play Party |
Happy New year
Lady Jenny emlékére | Nyugodjék békében -

Odaát már úgyis elszámoltak vele mindenért.

Ha érdekel valakit lábfétis videó vagy kép...

| Tiszteletem -
Tiszteletem. Lenne egy perverz vágyam. Szeretném ha valaki elaltatna valamivel titokban és mire felébrednék ki lennék kötözve utána pedig alaposan megcsiklandozna engem...
La Festa Kinkavera | Következő pesti összejövetelen használati tárgyként -

Tiszteletem!

Erős elhatározásom hogy egyszer az életem folyamán Női  toalettben betét lehetnék. Eltakarnának betemetnének hatalmas adag popsigyümölcsel, fürdetnének nektárjukban, akár egy fürdőkádat átalakitva. Vagy átlátszó nylonzsákban wc deszkával felettem. Érezném hogy megaláznak eltemetnek köpetükben és szükségleteikben. Kérem adjanak lehetőséget.