Jelentkezz be itt!

Hozzászólások

A 10 legfrisebb hozzászólás

Lábfétis | Attila vagyok Júniusban lettem 18 èves ès olyan lányt keresek akit èrdekli hogy mit csinálok magammal küldenèk neki kèpeket,videókat nem vagyok szègyelős de őt is kènyesztettem ha még kèri persze mindent ingyen előre is nagyon szèpen köszönöm! -
Attila vagyok most Júniusban lettem 18 èves! Ès olyan lányt keresek aki szereti ha valaki kènyeszteti (ingyen)! De szívesen küldök magról kèpeket,videókat (ingyen) nem vagyok szègyellős egyáltalán! De ha szeretnèl engem is kènyeszhetel persze csak (ingyen)! Nem számít hogy hány èves vagy! Előre is nagyon szèpen köszönök mindent
Mistress | tabu mentes alázatos szolga lennék -

Tisztel Úrnőm!

Tabumentes sub mazo szolgád lennéd mind medical mint bdsm electro mask gas poppers kötözés analis erőszak fisting tűk injekciók terén.

szívesen adnám az ön kezébe testem lelkem teljes használatra kínzásra, szívesen vállalnám dom férfi vagy travi erőszakos behatolását is.

alázattal csabi

 

BDSM | Tárgy -
Domináns Hölgyekkel ismerkednék, alázható használható srác vagyok Nyíregyházárol. Éld ki rajtam a vágyaid és ne kímélj!
Luxuria party | Időpont változás! -
A Luxuria party új időpontja: 2020 október.

A pontos dátumot hamarosan közzétesszük, de előreláthatóan október 3-ra vagy a 24-re eső szombati napok közül lesz az egyik.

A rendezvényre a korábban megváltott jegyek természetesen az új időpontra is érvényesek.
Hajdú bihar megye
Latexben | Szia! -
Huuu ha nagyon szexi vagy felizgultam nagyon rádd
Parafíliák | Az én fétisem-70 felett nő férfi -

Sziasztok! Én az idősebbekhez vonzódom,kb úgy 70-től felfelé,és mindegy nő vagy férfi,de lehet pár is.Sajna már én is 50-en túl vagyok.Szívesen lennék amolyan szexualitásra lapuló mazo szolgájuk.Amik az igények.Természetesen fontos a titoktartás,higiénia.Zala megyében,Nagykanizsa-Hévíz-Keszthely körzetéből keresek.

Szerepjáték | Tűzoltónak öltözve :) -

No kérem, ha ez bejön valakinek, megtehetem, mert tűzoltó vagyok, aki a "főállásán" kívül önkéntesen is teszi, tehát teljes bevetési ruha sisakkal, csizmával rendelkezésre áll.

A nejem cickója | ismerkedés -

Csodás napot kívánok Feketo neked és nejednek!

Felfigyeltem a hírdetésedre és egyben érdekel mivel szimpatikus a nejed.

Mistress vagyok transznemü viszont tudom mi kell egy nönek, hogy engedelmes nővé vljon a szexben pedig olyant tudok nyujtani mint egyetlen pasi sem!

Minden féle tulzás nélkül kijelenthetem tudok olyant nyujtani mint senki más. Számomra szimpatikus a hölgy van saját fényképem a lapomon egész alakos illetve arckép is.Viszont elvárásom a csupasz nunit jobban szeretem mint a szörös mokust.

Képes vagyok egymás után töbször is élvezni viszont szeretem a a hölgy is élvezi mindazt a szexben töbszöri élvezésel. Nem jelent problémát az anális szex egy növel ha arra is igénye van orális illetve vaginális élvezetekre vágyik vagy épp valami különleges élményre is nyitott.

Szépek a rola készült fotok formás mellek csipö jó alak kedvencem.

Várom válasz leveledet.

Üdvözlettel: Andrea Úrnő.

BDSM | Kene mar egy domina... -
Debrecenbol v boszormenybol keresem domina partneremet! Nincs helyem.