Jelentkezz be itt!

Szerepjáték

Szerepjáték fétis

A fétisek és a szerepjátékok közel állnak egymáshoz, de lényeges különbség van a kettő között: míg a szerepjáték szex csak színesíti a szexet, a fétisek elengedhetetlenek a kielégüléshez. Nem mindegy, hogy valaki szereti a párja lábujjait nyalogatni, szopogatni, vagy csak úgy képes kielégülni, ha lábujjakat nyalogathat. A különféle szerepjátékok színesíthetik a szexuális életet, de nem a mindennapi szexuális élet részei, annak kiegészítőiként foghatóak fel. Viszont a szexuális fétisek a mindennapok részei, nélkülük elképzelhetetlen a kielégülés. A szerepjátékok és a fétisek abban viszont hasonlítanak, hogy mindkettő a gyerekkorból eredeztethető. A gyermekkorunkból több olyan vágyat, kívánságot hozunk magunkkal, amit akkor nem tudtunk kiélni, megvalósítani. A legjellemzőbbek a kikötözés, a szubdom viszonyok, az orvosos játékok. Az erotikus szerepjátékokat a szado-mazo rajongói különösen szívesen művelik, hiszen a domináns partner a mester, illetve a domina szerepét veheti fel, míg a másik lehet a leigázott, a rabszolga. A prostituáltak is gyakran beöltöznek, mindig éppen annak, amit a megrendelő szeretne.

"A japán bordélyházakban hamar felismerték, hogy a jelmezeknek és a szerepjátékoknak nagy divatja van, ezért mára már ez is szerepel kínálatukban. Nem csak iskolás lánynak és manga- illetve anime karaktereknek öltöznek a prostituáltak, de chikan (tömegben, az éppen legközelebb álló ember miatt szerzett szexuális kielégülés) jeleneteket is eljátszanak, ezért a szalonokban akár egész vasúti kocsikat is berendeznek."

www.napiaszonline.hu/ferfimagazin/vad_szerepjatekok_az_agyban_38951

A szerepjáték sokféle lehet, a klasszikustól kezdve – mint orvos-nővér, nővér-beteg, rendőr-kurva, tanár-diák – az egészen extrémig mindenféle, csak a fantázián múlik. A legnépszerűbb szerepjátékok a diák és a tanítónő, amikor a rossz iskolásfiút megbünteti a szigorú tanító néni, de lehet ennek ellentettje is, mikor a férfit az ártatlan iskolás lánynak öltözött kedvese izgatja. Minden megengedett, ami jólesik, különösen azért, mert az egész csak játék, és nem valóság.

Ízelítő galériánkból

A fétis ezzel szemben egyféle, mindig egy valamihez köthető, és mindig ugyanaz, legyen az akár a gumi imádata, a lábé vagy a kötözés. Keskeny a határ a kettő közt, egy bizonyos szerepjáték típus hamar fetisizálódhat, ha azt rendszeresen űzik, mert esetleg annyira "bevált". Előfordulhat, hogy csak ez a bevált szerepjáték lesz a kielégülés egyetlen módja.

A szerepjáték szexben a legfontosabb a közös megegyezés és a nyílt kommunikáció. Ha a partnernek nincs kedve hozzá, akkor hagyni kell, nem erőltethetjük rá a másikra a kívánságunkat.
Minden olyan szexuális tevékenység, ami az egyik fél beleegyezése nélkül zajlik, erőszaknak minősül! A szerepek kiválasztását követően, egyezzetek meg a szituáció apróbb részleteiben is. Nagyon fontos, hogy mindkét résztvevő korlátait figyelembe véve jöjjön létre ezt a különleges gyönyört hozó jelenet! A szerepektől függően változhat a helyszín és kellékek kiválasztása, sok esetben azonban nem szükséges külön ruhadarabokat, eszközöket beszerezni, elég pusztán a meglévő darabok ügyes párosítása.

A szerepjátszás első lépéseként válasszátok ki a karaktereket. Fontos, hogy olyan szerepet válasszál, amire rá tudsz hangolódni. Segítségedre lehetnek kedvenc filmjeid szereplői vagy akár idézd fel kedvenc képregényhőseidet, esetleg regényhőseidet.

Ha megtaláltátok a hozzátok illő karaktert, dolgozzatok ki "forgatókönyvet". Egyezzetek meg minél több apró részletben, így a szerepjáték még élethűbbé, hitelesebbé válhat, illetve segítségükkel elkerülhetjük a váratlan helyzeteket, amikor nem tudjuk, mit csináljunk. A kiválasztott karakterrel történő azonosulásban sokat segít a megfelelő jelmez, kellékek, parfüm, smink használata.


forrás: idaniphotography.deviantart.com
A szerepjátékok legkedveltebb karakterei:

  • mester és szolga
  • tanár és diák
  • vízvezeték szerelő, vagy egyéb mesterember és háziasszony
  • pap és bűneit meggyónó nő; de sokan fantáziálhatnak a pap és az apáca románcáról is
  • orvos és ápolónő
  • orvos és beteg
  • főnök és beosztott
  • hős lovag (manapság a tűzoltó, vagy egyéb egyenruhába öltözött férfi) és bajban lévő, gyenge nő
  • börtönőr és rab

Ha valami vadabb szerepjátékot találtatok ki, nem árt előre rögzíteni egy "Megállj!" szót, mert ha valakinek esetleg nem tetszik a dolog, abba kell hagyni. A "Ne!", "Hagyd abba!" azért nem jó, mert lehet, hogy ezeket játék közben használnátok. Mindenképp olyan szóban egyezzetek meg, ami kimondása félreérthetetlen, a játszadozás végét jelenti, de nem összetéveszthető egyetlen, a játék során elhangzó szavakkal.

A szexuális szerepjáték mondhatni tökéletes kivitelezéséhez igazából csak jókora bizalom, rugalmasság és kellő merészség szükséges. A szerepjáték révén a szereplők kiszakadhatnak a hétköznapok szürkeségéből, valaki más bőrébe bújva kielégíthetik a legvadabb fantáziáikat, ezáltal fokozva a szexuális kedvet is.

A szexuális szerepjáték nem perverzió, lehet kellemes időtöltés, vagy akár a laposodó kapcsolatok felfrissítője. A szexuális szerepjátékok kétség kívül hasznosak, meglétük üdíti a párkapcsolat minden területét. A szex közbeni szerepcsere egészségesnek bizonyul még a szakemberek szemében is. Veszélyessé akkor válhat, ha a partnerek más módon nem képesek kielégülni.

 

Ajánlott linkek:

velvet.hu/szex/2013/04/01/szerepjatek_szex_kezdoknek/
napidoktor.hu/cikk/70.17518/Szerepjatekok-a-szexben-kezdoknek

Szerző: []

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Tűzoltónak öltözve :) -

No kérem, ha ez bejön valakinek, megtehetem, mert tűzoltó vagyok, aki a "főállásán" kívül önkéntesen is teszi, tehát teljes bevetési ruha sisakkal, csizmával rendelkezésre áll.

Popsipacsi? -

Valamikor a "Titkárnő!Című filmben láttam,láttuk a fenekelés élvezetét.Kicsit furának tartottuk az akkori lánnyal akivel végig néztük.De egy próbát csak meg ér elven hagyta és benne volt,hogy szoknyán keresztül kicsit elfenekeljem.

Sajnos csak eddig jutottunk,és már ő család anya lett!Emlékszem szégyenlősködtünk,de nem sikongatott csak kicsit félre próbálta helyezni a fenekét amikor sejtette csat lessz.Azóta érdekel ez a játék és szeretnék valakit!De nagyon kicsi az érdeklődő,bátor nők sora!

 

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!