Jelentkezz be itt!

Mell fétis

Mellek, keblek

A keblek mindig a férfi érdeklődésének, sőt, életének középpontjában álltak. Számos megfigyelés bizonyítja, hogy a férfiak először a hölgyek arcára, majd azonnal a melleire pillantanak. A világ kultúráiban a női mell élesen szemmeltartott objektumként, erotikus szimbólumként van jelen. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a természeti népeknél, ahol fedetlen keblekkel járnak az asszonyok, nem képezi a szerelmi játék részét a mellek babusgatása. Ott arra használják, amire a természet megalkotta, azaz az újszülött táplálására. Ám korunk férfija cseppet sem bánkódik azért, hogy a civilizáció hozadékaként egyéb szerepet is kaptak a női mellek.

Ízelítő galériánkból

A női mell arra az időszakra emlékeztetheti a férfiakat, amikor még az édesanyjuk vigyázott rájuk. Valószínűleg, akárhányszor hozzád bújik, az a biztonságérzet jut eszébe, amit kiskorában érzett, amikor még anyatejet ivott, és az a semmihez sem fogható érzés is a fejében van tudat alatt, amikor az édesanyja magához ölelte őt.

Egykoron úgy vélték, hogy a nagy mell a termékenység szimbóluma, de mára már tudjuk, hogy ez a feltételezés téves volt. A kis mell korábban - legalábbis Európában -, a tisztaság, az intelligencia és az előkelőség szimbóluma is volt, mára pedig ismét divattá vált, hogy minél nagyobb egy nő melle, annál kívánatosabb és szexibb.

A férfiak az összes mellformára vevők. Nincs megegyezés a férfiak körében az ideális kebleket illetően. Tehát, lehet egy mell kicsi, nagy, alma forma, körte forma, minden férfi másra esküszik. Egy dologban azonban egyetértenek századok óta: a szép mell legyen kerek, feszes és arányos.

A 19. század végén megjelentek az első olyan "sarlatánok", akik a mellek mesterséges megnagyobbításában kezdtek ténykedni. Többnyire persze katasztrofális következményekkel. A mellekbe méhviaszt, növényi olajat, parafint fecskendeztek. Kezdetleges mellimplantátumként a későbbiekben tengeri gombákat, moszatokat kezdtek alkalmazni.

A 20. század 20-as, 30-as éveiben a fiús alkatú lányok jöttek divatba, ugyanakkor a háborúban harcoló férfiak másra vágytak. Amerikában megszületik a pin-up szépségideál. A második világháború küzdőterein ott lapultak a katonák zsebében a bögyös szépségek fotói. A korszak szexikonja Jane Russel, illetve Rita Hayworth volt, akinek a képmása díszítette a Hirosimára ledobott atombombát. A 60-as évek első felében minden szexszimbólum, Sophia Loren, Brigitte Bardot, Jane Mansfield, Claudia Cardinale, Marilyn Monroe természetesen dús keblekkel dicsekedhetett.

Nem valószínű, hogy sok olyan férfi akad aki nem jön izgalomba szép keblek láttán az ágyban, vagy nem ér hozzá szándékosan egy szeretkezés során. Minden valamire való szerető tudja, hogy egy nőt azzal lehet a leginkább felizgatni, ha lágyan cirógatja és csókolja vagy éppen mohón és gyengéden harapdálja a kedvese mellét. A mell, a mellbimbó, és a bimbóudvar a nő elsődleges erogén zónái közé tartozik, a férfiaknak pedig a lehető legjobb önbizalomdopping, ha elmondhatják magukról, hogy sikerült az egekig repíteniük a partnerüket.

Néhány tipp a női mell kényeztetéséhez:
A női mell az egyik legintenzívebben reagáló erogén zóna. De csak finom érintésre reagál úgy, ahogy szeretnéd, a durvaságot nem tolerálja. Eszedbe se jusson szorongatni, megragadni egy női mellet, ne is csipkedd, harapdáld, ne nyomd össze. Érintsd meg gyengéden. Lehetőleg ne legyen hideg a kezed. Nem egyforma a bőrünk, ezért míg a nők a finom cirógatásra vágynak, lehet, hogy te meg sem éreznéd ugyanezt a fajta érintést. A mell izgathatósága nem függ annak méretétől, szabályok sincsenek arra, hogy a nagyobbat hogy és a kisebbet hogy érdemes kényeztetni.

www.life.hu

További forrás:
lovebondage.uw.hu/breastfetish.htm

Szerző: []

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

A kövér nők lógó melleit imádom, de az alkat annyira nem is fontos, a lényeg, hogy nagy lógó melle legyen a Hölgynek.
Keresek ilyen fajta Domináns Nőt aki szoptatna mint egy csecsemőt. Szolgálatára is lennék minden másban.

Imádom a nagy és természetesen ringó melleket. Nehezen kerülöm a szemkontaktust, ha meglátom bárhol. Ciki is hogy igyekszem máshova nézni. 

Segits nekem -
Mivel lehet meg küszöbölni ezt a mellfétiszt hogy ugyan olyan legyen egy szex mint e nélkül ne melleken keresztül mennyen el a lány???!előre is köszönöm
Szép mellek -
Én szeretem ha egy mell szép és természetes mert a természetes mell leg szebb

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!