Jelentkezz be itt!

Furry

Szőrmeszex, furry, "bundások"

A szőrmeszex rajongók az állatokkal kapcsolatos képek, filmek kedvelői. Legextrémebb megnyilvánulási formájában a "szőrmeszex" gyakorlói szőrös állatoknak öltözve hasonló természetű pornográf filmeket néznek, illetve plüssállatokkal, vagy plüssállatoknak öltözve szexelnek.

A bunda fétise, a furry tágabb értelemben, ha a szexuális fétisek oldaláról nézzük, azokra az egyénekre vonatkozik, akik emberszabású állatbundákba öltöznek, hogy szexuális kielégültségre tegyenek szert.

Ízelítő galériánkból

A fétis-szerű szexualitás a furry szubkultúra egyik meghatározó eleme (de sok, szexualitástól mentes változata is létezik).

"A furryk többsége bevallottan szexuálisan vonzónak találja a rajzolt állatszerű figurákat: egy 2008-ban elvégzett felmérés szerint a furry szubkultúra tagjainak 33%-a erős szexuális vonzalmat érez a furry karakterek iránt, míg 46% állította, hogy mellékesen érdeklik a szubkultúra szexuális elemei. Csupán 21% válaszolt úgy, hogy minden szexuális érdeklődés nélkül vesz részt a szubkultúrában. A felmérésben nem kérdezték meg az erotikus furry weboldalak látogatóit."

hu.wikipedia.org

A furryket érő támadások elsődleges célpontja a furryk szexuális szabadossága. A legtöbben szeretjük a plüssállatokat, vannak, akik olyannyira, hogy szexelnek is velük. Akár olyan formában, hogy a nemi szervükhöz dörzsölik őket, vagy úgy, hogy egy lyukat vágnak rájuk. A furry szexet igazán imádók azonban az állatkosztümöket részesítik előnyben; plüssállatnak öltöznek, és szexuális érintkezés céljából hasonló bundásokkal találkoznak. A bundások általában olyan kosztümöt választanak maguknak, ami az illető szexuális karakterét a legjobban tükrözi. Ilyen kosztümök lehetnek a farkas, a róka, a nyuszi vagy éppen a ló.

Azt, hogy a furry szexet ki hol és hogyan éli meg, egyéne válogatja, vannak, akik csak a többi bundás társaságában nyílnak meg, de akadnak olyanok is, akik egymagukban teszik ezt, és ha tehetik, mindig plüssállatnak öltöznek, és az állatra jellemző tulajdonságjegyeket is magukra öltik (ugatnak, nyávognak, morognak). A bundás szex gyakran keveredik olyan szexuális fétisekkel, mint a BDSM, a szerepjátékok vagy egyéb parafíliák.

A pszichológiai hátteret illetően, sokan állítják, a bundások beteg és bizonytalan emberek, akik szeretetre és melegségre vágynak, míg e szextrend követői azt állítják - a fetisisztákhoz hasonlóan -, ők a bundás szerepjátékaik során tudnak szexuálisan kiteljesedni.
Sok bundás esetében azonban arról van szó, hogy a furry valamely mesefigura iránt érez vonzalmat, és vagy annak bőrébe bújva éli ki vonzalmát, vagy egyszerűen a kedvelt plüssállat párjának öltözik. Amíg az általuk kedvelt állatok bőrében vannak, kijátszhatják magukból a mindennapi feszültséget - ez az antropomorf időtöltés ugyanazt a szellemi kikapcsolódást biztosítja, mint a tánc, harcművészetek, vagy bármilyen olyan tevékenység, amely pihentető lehet az agy számára.

Szerző: []

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

És ez ritka fétis magyarországon? -
Kabát fétises lányok eggyáltalán vannak?

Sziasztok.Én is nagy szőrme fétis rajongó vagyok,a másik fétisem a pléd fétis.Szeretem baszni mindkettőt,ha van rá lehetőségem.

Ugyan nem köntös, de én a csizmákkal vagyok hasonlóan. Imádom őket hordani. Ha felhúzom, nekem is elkezd állni. A női csizmák még jobban izgatnak, minél hosszabb, annál inkább. Ha meglátok egy csizmás női lábat, már attól beindulok. A szűk női csizmákba is imádok belebújni, izgat, ahogy feszül rajtam. Én egyszer úgy szeretnék szeretkezni valakivel, hogy a nőn is hosszú fekete magassarkú platform combcsizma van és rajtam is.

Köntösben a legjobb -

Sziasztok!

Kiváncsi lennék,van-e másnak is olyan fétisze,mint nekem. Ugyanis van egy hosszú köntösöm,szeretek benne lenni meztelenül.Ahányszor belebújok, feláll a péniszem.Ha tehetem mindig hordom otthon vagy kioldva,vagy összekötve teljesen mindegy. Sajnos a feleségemnek nincs ilyen fétisze,pedig neki is vettem egy hosszú köntöst.Ha televízióban,vagy moziban látok hosszú köntösös nőt,mindig elbűvöl és sokáig hatása alatt vagyok és azután sokat gondolok a jelenetre.Amikor a feleségemmel szeretkezünk,mindig felveszem a hosszú köntösömet.Ő meztelenül én köntösben,pedig milyen jó lenne,ha mindketten hosszú köntöseinkben szeretkezhetnénk.

Kötött Sálnak -

Kedves Kötött Sál!

Én is nagyon szeretem a kötött sálakat. Sajnos még nem találtam azóta hazai oldalakat, továbbra is csak külföldiek állnak rendelkezésre. Nekem egyébként egy egész szekrényem tele van sálakkal és sapkákkal, de mindig szívesen kiegészítem egy-egy újabb darabbal. Csak lassan már nem férek tőlük...

Szóval marad a reménykedés, hogy egyszer csak jobb idők köszöntenek ránk. Fel a fejjel! (és a pulóverrel!)

Magányos Pulóver

női pulóverek -

Sziasztok!

Nekem is ez a fétisem.Nős vagyok.Imádom ha a nejem kötött cipzáras kardigánban van. Még nem sikerült rávennem,hogy szex közben is rajta legyen.

Szoktam neki kardigánokat pulóvereket vásárolni. Izgat nagyon ha hordja.Szoktam szagolgatni amikor leveszi. Imádom a testszagát.

Nem Maganyos a Pulover :-) -

Szia Maganyos Pulover!

Azert irok, hogy tudd, nem vagy maganyos. En is ezzel a fetissel vagyok megaldva - leginkabb a kotott salakert bolondulok, de johet barni, ami kotott ruha es persze mind emelle a kotozos jatekok -  es  hasonlo gondolatokkal es  gondokkal "kuzdok", mint . Sajnos forumokat nem tudok irni, egyet tudtam, mely raadasul magyarul is volt, de sajnos nem sokkal, miutan megtalatam meg is szunt :-(. Es tarsasagom sincs ezzel a temaval kapcsolatban, ugy hogy mar ketten varjuk a "csodat". Nem tudom, mikor irtad elozo soraidat, de ha azota talaltal valamit, kerlek oszd meg velem is!

Koszonettel:

Kotott Sal

Én is kötött ruha fetises vagyokcsak én a puha anyagokat szeretem inkább . Kardigán ,tunika ,poncso,sál , szoknya, lehetmohair vagy acril esetleg angora stb.

ritka fétis? -

Üdv.

Én is egy úgymond ritka fétis rabja vagyok. Ez pedig a kötött ruházat minden mennyiségben. Imádom, ha valakin minél több kötött ruha van (tetőtől talpig!), és imádok én is kötött ruhában lenni. Nagyon sokáig azt sem tudtam, hogy ez egy téfis... bocsánat fétis, és nagyon sokáig - gyakorlatilag kb. 30 évig azt hittem, egyedül vagyok ezzel a "szenvedélyemmel", mert szexuális fantáziáimban mindvégig megvolt a BDSM-mel karöltve, amikor is az idén nyáron találtam az interneten idevágó oldalakat, mégpedig rengeteget. Sajnos ezek zömmel külföldiek, magyar vonatkozás nem igazán van, legfeljebb elvétve egy-két cikk, s bár tudom, hogy létezik(léteznek) fétis klub, arra nem igazán van módom, hogy csatlakozzam egy ilyenhez, jó lenne, ha az interneten találnék hasonszőrű egyént(egyéneket), mert eddig igazán értelmes vagy színvonalas fórumot sem találtam a hazaiak között. Ha ebben tudna valaki segíteni, annak nagyon hálás lennék.

Egy Magányos Pulóver

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!