Jelentkezz be itt!

Hírek/cikkek

Latex

Latex fétis, catsuit

A tárgyhoz kötődő fetisizmus legismertebb és legjobban elterjedt műfaja a ruhafétis. Sokan szeretnek különböző szerelésekbe öltözni, mint például a nővérke, kurva, domina. Mások az egyenruhára esküsznek. Eltérő, hogy ki mit szeret ezekben a tárgyakban, egyeseknek már a látványa is elég, hogy izgalomba jöjjenek, másokat a tapintása, illata hozza lázba.

Ízelítő galériánkból

Valószínűleg sokan akarnak úgy kinézni, mint a Macskanő, illetve sokan szeretnék látni a párjukat Macskanőként. Meg kell hagyni, egy jó minőségű latex ruháért jól a zsebébe kell nyúlnia az embernek, de ez az élvezet annak, aki latex fetisiszta, minden pénzt megér.

"Miért latex - és miért nem gumi - kérdezhetjük. Talán, mert a 'latex' előkelőbben hangzik, és mégiscsak jobban hangzik, hogy: 'egy fekete latexkesztyű volt rajta', mintha azt mondanánk: egy fekete gumikesztyűben támadt rám, és korbács is volt nála. De nem, a latex elnevezést nem ilyen prózai okokból találták ki. A latexet ugyanis kifejezetten fétis célra gyártják, míg a gumi elnevezés alatt sokféle egyéb gumi-anyagot érthetünk."

www.siccpasik.hu

A latex fényes, sikamlós, feszül; akaratlanul is teljesen megváltoztat és átalakít – mondják róla azok, akik hódolnak ennek a szenvedélynek.

Sokan azt hiszik, hogy a latex ruha kényelmetlen és odaragad a bőrhöz, de megfelelő minőségű latex kiválasztásával, olajak, hintőpor használatával megkönnyíthetjük a felvételét és viseletét. A latex - ami 100 százalékban természetes anyag - valamennyire légáteresztő. Ahol teljes légzárásra van szükség nem latexet, hanem szintetikus gumit használnak. Az olaj, ami kell a felvételhez (ez nagymértékben megkönnyíti a felvételt), szilikon olaj - ez fontos, mert a zsírok károsítják az anyagot -, de sokan használnak hintőport.

A latexnél nincs többletjelentése a színeknek, mindenki mást szeret, illetve mindenkinek más áll jól. A fekete, fehér, átlátszó, bébi rózsaszín, és a piros a legkedveltebb színek, de kezdenek elterjedni a mintás anyagok is.

A latex teljesen uniszex, mindkét nem képviselői egyaránt hordhatják. Előfordul, hogy egy férfi ez által teljesen átalakul nővé - ezt crossdressing-nek nevezzük.

"A latex-rajongókat két fő kategóriába sorolhatjuk: egyik oldalon a latex-ruhák megszállottai, a másikon a nehéz gumik kedvelői sorakoznak. (Ide sorolhatjuk a búvárruhák, vegyvédelmi felszerelések lelkes híveit.)
E fétis-kategóriában szinte mindig jelen van a maszking - azaz a maszkok viselése - köztük a gázálarcok és egyéb extrém kivitelű gumimaszkok viselése - melyekhez hasonlókat szinte csak a tébolyító amerikai filmekben láthatunk! Az imént felsoroltak mind-mind egyetlen célt szolgálnak: mégpedig, hogy arra az estére egy teljesen más emberré válhassunk, levetkőzve korábbi önmagunkat, szorongásainkat, buta kis gátlásainkat, és immáron szabadon hódolhassunk legtitkosabb, legmélyebb, legvadabb vágyainknak!"

www.siccpasik.hu

A latex-fétis kellékei közé tartoznak a maszkok, gázálarcok, illetve a fej formáját pontosan követő anatómiai maszkok. Ugyancsak közkedveltek a kesztyűk, melyek közül választhatunk hosszút, rövidet, közepeset, vastagot, fűzőset, illetve olyanokat is, melyek a körömnél kivágottak, így ezek kombinálhatók például extra-hosszú, vörösre festett műkörmökkel, vagy fémkarmokkal.

A ruhák esetében beszélhetünk "catsuit"-ról, azaz egyberuháról, de természetesen találhatunk nadrágokat, pólókat, szoknyákat, alsónadrágokat faroktakaróval vagy anélkül, esetleg beépített análcondommal, továbbá lábunkra gumicsizmákat, illetve újabban felbukkantak a gumibakancsok is.

Persze, mint a hétköznapi öltözködés esetében, itt is találunk különböző kiegészítőket: öveket, táskákat, csuklópántokat, valamint nyakörveket, kézbilincsekkel, ostorokat, szájpeckeket, szemtakarókat.

Mára nem csak külföldön, de hazánkban is virágba borult a fétis élet, a Frusztráció Játszóház szervezi a legismertebb fétisbulikat, és vidéken is mozgolódni kezdtek a latex szerelmesei.


Források:

 

Szerző: []

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Kérdés -

ÁBDL témában van-e valaki rajtam kívül???

Emgem a DL érdekel..  Ha ilyen  nőt esetleg férfit találnék, biztosan ot lenne a helyem..

Elvileg heteró vagyok, de már bárkinek belekotornék a pisis pelenkájába...

Kérlek írd meg, hogy van-e egyáltalán keresni valóm...

Vagy mi lenne ha egy szál pelenkában és cumival a számban jelennék meg???

Várom válaszod!!!

Fétisem -

Nekem is tetszik a latex, de engem leginkább az esőkabátok, valamint ezeknek az alapanyaga izgat inkább. Szeretem a vékony fóliákat, pvc cuccokat, de a gumi is közel áll hozzám. Például gumikesztyű.

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!