Jelentkezz be itt!

Lábfétis

Podofília, láb fetisizmus, lábimádat

Felmérésekből kiderül, hogy a legelterjedtebb fétis a láfbétis. A lábfetisisztát felizgathatja a láb, a lábfej látványa, tapintása, illata; sőt, akár az erőteljes lábszag is. Akár az orgazmusig is eljuthat az által, hogy partnere lábát csókolgatja, nyalogatja, kényezteti, illetve fordítva is igaz, ha a partnere kényezteti ilyen módon az ő lábát, lábfejét.

Ízelítő galériánkból

Lábfetisiszta lehet férfi és nő is. Ily módon akár egy szőrös férfilábfejnek is lehet szexuális vonzereje.

Mindkét fél számára igen erotikus, ha a partner végigszopogatja a lábujjakat, hiszen a lábujjak közötti részek igen érzékenyek.

„Egyéne válogatja, hogy ki mihez kezd az előtte heverő lábbal: lehet, hogy a pusztán csak kényezteti partnere végtagját (és közben magához nyúl), vagy az adott lábrész segítségével jut el a csúcsra. A két lábfej szorításában pillanatok leforgása alatt elélvezhet az arra érzékeny férfi, a hüvely (illetve a csikló) lábujjas izgatásával pedig könnyen kielégülhet a nő. A lábfetisiszták megkülönböztetik egymástól az egész lábfejjel való stimulálását (footjob) a lábujjakkal (toejob), és a cipővel való izgatástól (shojob).”

tabu.origo.hu

A lábak iránti vonzódás olyannyira nem új keletű, hogy már a Káma Szutrában is nagy hangsúlyt fektettek rá, hiszen csak a talpakon több mint hetvenezer idegvégződés található, ebből következik, hogy a lábfej egyike a legérzékenyebb erogén zónáknak.

„Dédanyáink idejében a legnagyobb ledérségnek számított egy felelőtlenül szabadon hagyott boka, a térd kivillantása pedig felért egy 'keringőre' való felhívással.”

divany.hu/intim

A XII. századtól kezdve egészen 1911-ig „divat” volt Kínában a láb kicsinyítés szokása. Ennek, a számunkra kegyetlen hagyománynak a részeként, a hároméves kislányok lábujjait a nagylábujj kivételével eltörték, a meglágyult lábfejet így már kedvükre formálhatták szoros szalagokkal, és megakadályozhatták további növekedését. Az ily módon megnyomorított nő élete végéig törpelábakon tipegett. A láb mérete általában nem volt nagyobb, mint tíz centiméter.
1911-ben a Kínai Köztársaság kormánya tiltotta be ezt az embertelen hagyományt.

„Egy 16. századi kínai regény, a Szép asszonyok egy gazdag házban érzékletesen számol be a töpörített lábú kéjnők életéről. Hszi-men Csing úr dologtalan ágyasai között presztízsszámba ment, hogy kinek mekkora a lábfeje. Természetesen az volt a legérzékibb nő, akinek a legpirinyóbb topánka is ráfért a lábára. Naphosszat selyempapucsokat varrogattak maguknak, és nagyobb távolságokat kizárólag gyaloghintón tettek meg. Férjük békácskának, aranyliliomnak becézte a női lábfejeket, és nem átallotta levenni róluk a cipőcskét, hogy bort igyék belőle.”

www.harmonet.hu


forrás: hypersexualgirl.tumblr.com
A láb fetisiszta hasonlóan reagál a lábfejre, mint más a nemi szervek látványára. Vannak, akik a meztelen lábat szeretik, mások szeretik, ha imádatuk tárgyát zokniba, harisnyába, különböző cipőkbe öltöztethetik.
Hasonló, bár nem azonos fétis a cipőfetisizmus (retifizmus). A két fétis együtt is jelentkezhet, mégis két különböző fétisről van szó.

„A cipőfetisisztának a szexuális gyönyört nem a láb, hanem a viselt cipő, a tűsarok, netán a cipő anyaga, a cipő hatására befülledt láb szaga okozza, ellenben a lábfetisisztával, akinek a nemi izgalom elsődleges forrása a láb, és másodsorban az egyéb lábkiegészítők (mint a comfix, a cipő, ékszer). Cipőfetisiszták a cipőket tulajdonosuk nélkül is izgatónak találhatják, nem egy történet ismert szandálok réseibe szorult péniszekről sem...”

tabu.origo.hu

A lábfetisizmus sokszor összekapcsolódhat szadomazochizmussal is, illetve más fétisekkel. Ilyenkor a kiegészítők kegyetlen benyomást keltő anyagokból, bőrből, fémből, készülnek. A szado-mazo elemek között említhetjük a láb megkötözését, cigarettával való égetését, egyéb módon történő bántalmazását, csiklandozását is. De az is előfordulhat, hogy már az is szexuális izgalmat vált ki a lábfetisisztában, ha csak rátaposnak, ráállnak a lábára.

 

„Quentin Tarantino Tyra Banks műsorában vallotta be, hogy különös vonzalmat érez a női lábak iránt. Igaz, ő azért nem nevezné magát fetisisztának. Uma Thurman persze nem így gondolja, és ezt több interjúban is kifejtette. A Kill Bill filmek sztárja hozzátette, a rendező minden lehetőséget megragadott arra, hogy vagy az ő, vagy a többi női szereplő lábát filmezze.”

velvet.hu/szex

A lábfetisizmust a pszichológusok és a közvélemény leginkább furcsának, de nem szexuális zavarnak tartja. Mára elfogadottá vált hazánkban is. Ennek köszönhetően akár itthon is ellátogathatunk lábfétis buliba.

Szerző: []

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Ajanlat -
Sziasztok, egy leszbikus par vagyunk, szivesen adunk el labkepeket, de hasznalt bugyijainkat is aruljuk! thumperandbambi@freemail.hu
Lábfétis rajongók -

Jó napot kívánok.

Van egy fotósorozatom. 82 képből áll, amiken párba vagyok a barátnőmmel, különböző pózokban együtt és külön-külön is (egyiken se meztelenül és az arcunk sem látszik, természetesen). A teljes csomagot úgy kell számolni, hogy fix 10 ezer Ft. Van combfixes, harisnyás (fekete, üvegszálas, neccharisnya, térdzokni, stb.), ezek variációja párban és egyedül. Van, amin harisnya és tanga... van, amin miniszoknya és tanga, stb. Ilyeneket kell elképzelni. 4000x3000-es felbontású minden kép. Google képkeresővel nyugodtan rákereshető képek. Csak hasonlóakat ad ki ESETLEG, de ezeket garantáltan nem fogja, ilyen felbontásban főleg nem. Már többször is elküldtem, senki sem volt csalódott a képekkel kapcsolatban. A dolog úgy működik, hogy én megadok egy bankszámlaszámot és arra kell az összeget átutalni a 82 kép árát. Kérésre ha kell, küldök 2 db mintaképet előre, amiket már nem fog tartalmazni a 82 db kép megegyezés esetén. Van lehetőség képeket kérni kisebb mennyiségben is, kérdés az, hogy kinek milyen jellegű láb- és harisnyás láb képek a kedvencei. Ha kevesebb képben egyezünk meg, akkor úgy kell számolni, hogy a képek darabja 200 Ft/db, de akkor minimum 25 db kép ebben az esetben a mennyiség, viszont ki lehet választani, hogy milyen harisnyás/beállításos képek legyenek inkább benne. Küldhetem egy tömörített (.zip fájlban) is, vagy egyesével, de akkor az a tapasztalat, hogy olyan kb. 20 e-mail a teljes csomag, mire innen átküldöm.

Annyit még el szeretnék mondani, hogy sokan ódzkodnak az előre utalással, de bevallom, hogy nekem nem üzlet az, ha a képeket nem küldöm át, mert rontom a saját üzletem, ha önmagam rossz hírét keltem. Én mindenkinek átküldöm, mert nekem ez így az üzlet, arról nem is beszélve, hogyha bármilyen fórumon negatív kritikát hallok vissza emiatt, akkor az több szempontból is negatívan hat erre az üzletre.

Dániába szeretnék kimenni, de a jelenlegi állásom ezt nem tudná lehetővé tenni, így ezzel egészíteném ki a jövedelmemet.

Ennek tudatában várom a jelentkezőket.

szolga -

Szeretnék gyönyörü Nöi láb elé borulni és parancsára csókolgatni,lábujjait szopogatni,talpacskáját nyalogatni.

lábfétis -
22 éves fiú vagyok, és 30as negyvenes férfiakat keresek a talpaim simogatásához, szagolgatásához, csiklandozásához, nyalogatásához :) Minél többen jelentkeztek annál jobb :p
Harisnyaillata -
Hálás lennék érte ha találnék olyan Keresek hölgyet vagy travit akinek szagolgathatnám harisnyás cipőszagú talpát éd nyalhatnám izzadt fáradt talpát. Alam kor nem számít

Ha érdekel valakit lábfétis videó vagy kép...

Attila vagyok Júniusban lettem 18 èves ès olyan lányt keresek akit èrdekli hogy mit csinálok magammal küldenèk neki kèpeket,videókat nem vagyok szègyelős de őt is kènyesztettem ha még kèri persze mindent ingyen előre is nagyon szèpen köszönöm! -
Attila vagyok most Júniusban lettem 18 èves! Ès olyan lányt keresek aki szereti ha valaki kènyeszteti (ingyen)! De szívesen küldök magról kèpeket,videókat (ingyen) nem vagyok szègyellős egyáltalán! De ha szeretnèl engem is kènyeszhetel persze csak (ingyen)! Nem számít hogy hány èves vagy! Előre is nagyon szèpen köszönök mindent
Kérésem -
Szeretnék olyan hölgyet tálalni, aki szereti a kötözős játékot,,és szeret ne rajtam taposni, ahogy kedve tartja!!
Erdeklodes noi labat szeretnek kenyeztetni -

Sziasztok engem Istvannak hivnnak 40 eves regota nem voltam lannyal szeretnek egy kedves aranyos lannyal megismerkedni aki megengedi hogy a labat kenyeztessem es masszirozhassam udv Istvan

Imádom a női talpakat szagolni,nyalni,különösen ha a hölgy duci,molett.

Igen -
Nekem örömet okoz a harisnyanadrágos női lábak simogatása nyalogatása , puszilgatása, és ha megtiposák vele. De cipő nélkül.
Nuncius Puncius -

Nuncius Puncius...Keresem ŐT!!

válasz érdeklődésre -

Hello!

Én fizetek neked ha nézhetem a lábad!

Érdeklődés -

Tisztelt cím!

Érdeklődni szeretnék, hogy van e lehetőség lábfètis modellnek menni?

 

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!