Jelentkezz be itt!

Felhasználási szabályok és feltételek

 1. Korhatár
  1. A honlap tartalma 18 éven felüli, megfelelően érett gondolkodású személyeknek lett szánva.
  2. 18 éven aluliak, illetve azon személyek, akiknek ezt törvény tiltja, nem látogathatják, böngészhetik, használhatják az oldalt/honlapot és a kapcsolódó aloldalakat.
  3. Az oldal felhasználója minden olyan személy, aki közvetlenül, vagy közvetve használja az oldalt.
  4. Az oldal felhasználója kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket.
 2. Általános etikett
  1. Ne vágd senkinek a fejéhez, hogy olvassa el a szabályzatot!
  2. Ne tégy megjegyzést arra, hogy mások mit szeretnek, mit tekintenek normálisnak a szexuális életükben.
  3. A pozitív kritika mindenkinek jobban esik, mint egy leszólás. Gondolj ebbe bele, mielőtt feleslegesen kritizálsz valamit. Légy megértő!
  4. Az oldalon a hivatalos nyelv a magyar. Ezt használd.
  5. Nyugodtan válaszold meg bárkinek a kérdését, de a moderálást hagyd a moderátorokra.
 3. Feltöltések, hozzászólások, üzenetek
  1. Az oldalon minden tartalom, melyet a felhasználó elektronikus, vagy egyéb formában küldött be az oldalra, feltöltött tartalomnak minősül. Ide értve szövegeket, képeket, videókat, leveleket, stb...
  2. Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a felhasználók által az oldalra feltöltött/beküldött tartalomért.
  3. Csak olyan tartalmat tölts fel, ami ingyenesen terjeszthető, vagy kaptál engedélyt az ide való feltöltésre az adott tartalom (kép, cikk, szöveg, stb...) alkotójától, a tartalom tulajdonosától. Mi nem mindig tudjuk ellenőrizni ezt, így a te felelősséged, hogy mit osztasz meg ide látogató társaiddal!
  4. A felhasználó által feltöltött szövegekért, képekért és egyéb tartalomért a felhasználót terheli a felelősség.
  5. Az oldal üzemeltetője a beküldött/feltöltött tartalmakat nem köteles megjelentetni.
  6. Az oldalon kapcsolati adatokat, elérhetőségi adatokat elhelyezni az erre a célra megjelölt részeket kivéve tilos.
  7. Az oldal üzemeltetője bármikor ellenőrizhet bármilyen, a felhasználók által feltöltött tartalmat. Ide értve a chat közös vagy magán ablakaiban folyó beszélgetést is, illeteve a jelszóval védett fórumrészeket.
  8. A beküldött/feltöltött tartalmakhoz érkező hozzászólásokat, illetve a chat és fórumrészeket az oldal üzemeltetője, illetve annak megbízottjai moderálhatják.
  9. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy egyes általa - vagy megbízottai által - meghatározott beküldött/feltöltött tartalmakhoz vagy fórumrészekhez érkező hozzászólási lehetőséget véglegesen tiltsa, vagy átmenetileg szüneteltesse szüneteltesse mindenki, vagy csak egyses felhasználók számára. A tiltás vagy szüneteltetés okát nem köteles publikálni.
  10. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy az oldalon bármilyen tartalmat előzetes (vagy utólagos) figyelmeztetés nélkül töröljön.
  11. Amennyiben egy felhasználó által feltöltött/beküldött cikk, hír, egyéb szöveges alkotás (pl.: vers, novella) megjelenik az oldalon, az az oldal üzemeltetőjének tulajdonába kerül, valamint a felhasználó minden vele kapcsolatos vagyoni jellegű szerzői jogáról lemond az üzemeltető javára.
  12. Az oldalon tilos a beszélgetés oldalon kívüli folytatására utalást, felszólítást tenni.
 4. Általános
  1. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket bármikor, önkéntesen megváltoztassa. A változások bekövetkezéséről azok hatályba lépése előtt legalább 7 nappal az oldal kezdő lapján, a hírek közt értesíti a felhasználókat.
  2. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az oldal működését előzetes bejelentés nélkül, bármikor szüneteltesse vagy megszüntesse.
  3. Az oldalról tartalmat másolni és azt más webhelyen vagy médiaformátumban közzétenni tilos.
 5. Felhasználók
  1. Regisztrált felhasználója az oldalnak az a személy, aki az erre szolgáló űrlapot kitöltötte és a regisztrációját megerősítette, vagy a facebook bejelentkezés gomb használatával regisztrált az oldalon.
  2. Bejelentkezett felhasználó az a regisztrált felhasználó, aki az oldalra a regisztráció során megadott adataival, vagy a facebook bejelentkezés gomb használatával bejelentkezett.
  3. Az oldalon minden regisztrált felhasználó egy profillal rendelkezik. A profil alap adatait a regisztráció során köteles megadni, illetve a facebook bejelentkezés gomb használat esetén az oldal a facebook adatait használja fel automatikusan.
  4. A felhasználó köteles a profilját a valóságnak megfelelően, legjobb tudása szerint kitölteni.
  5. A regisztrált felhasználó a regisztrációját bármikor, ingyenesen megszüntetheti.
  6. A regisztráció megszüntetése után 7 napon belül a felhasználó minden személyes adata törlésre kerül (az általa feltöltött tartalom azonban nem [képek, cikkek, hozzászólások, stb]).
  7. A regisztráció megszüntetése után a felhasználó adatai nem kerülnek törlésre, ha a törlés megakadályozását a hatóságok kérték.
 6. Szolgáltatások
  1. Az oldal szolgáltatásai részben bejelentkezés nélkül, részben bejelentkezéssel érhetőek el. Egyes szolgáltatásokat csak regisztrált bejelentkezett felhasználók vehetik igénybe.
 7. Tiltott tartalmak
  1. Tilos az oldalon az alábbi témákkal kapcsolatos szövegek, utalások, képek vagy egyéb tartalmak feltöltése: állatokkal való közösülés, fekália, nők menstruációjának megjelenítése, másik ember levizelése.
  2. Tilos az oldalon az alábbi témákkal kapcsolatos szövegek, utalások, képek vagy egyéb tartalmak feltöltése: rasszizmus, faji, nemi, vallási megkülönböztetés, káromkodás, uszítás.
  3. Tilos az oldalon olyan személyről képet, adatot, vagy bármilyen más tartalmat elhelyezni, aki ebbe nem egyezett bele.
  4. Az oldal üzemeltetőjének engedélye nélkül tilos az oldalon üzlet, helyiség, illetve kereskedelmi tevékenység hirdetése.
  5. Tilos az oldalra tartalmat többször (SPAM szerűen) feltölteni.
  6. Az oldal szabályzatának nyilvános kritizálása, a moderátorok, illetve az üzemeltető sértegetése tilos.
 8. Korlátozások
  1. A szabályzat megsértése esetén az oldal üzemetetője korlátozhatja a felhasználó jogait az oldalon, az oldal szolgáltatásait a felhasználó számára, illetve regisztrációját törölheti is.

1999. évi LXXV. törvény 11. §

Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

1999. évi LXIX. törvény 145. § (1)

Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.