Jelentkezz be itt!

Beavatás

Budapest

Tavasz és nyár környékén szerveznék egy eseményt, eseménysorozatot, amiről már többen is hallottatok. Mivel ez nem egy fetish party lesz, itt aktívan részt is kell vennie annak, aki eljön, eszközigényes, így inkább már most kiírom az eseményt, hogy legyen idő megszervezni. Csak férfiak jelentkezhetnek, akik mindent megtesznek, amit az Úrnő mond. Lesz megkötözés, anális játékok, a másik szolga orális kielégítése, fisting, strapon, fóliázás, sm gyertya, csipeszek, ostor, szerepjátékok, emberi százlábú és barátai. Külföldön volt már egy "szektám", amelynek állandó tagjai voltak, és az újakat beavatással lehetett bevenni. Most itthon szeretnék egy újat, bár én nem szektának szoktam nevezni, inkább amolyan közösség ez, ahol összeverbuválódott tagok találkoznak időről időre, egy nehéz hét után. Ki megtisztulásra vágyik, ki meggyónja bűneit a Papné előtt, ki vezekel bűneiért, s akad olyan is, aki a középkori megkínzásokat szeretné kipróbálni. Nevezhetnénk akárminek.
(Egyelőre nők jelentkezését nem várom, ugyanis a nők megalázását és fizikai bántalmazását még játékból is erősen megvetem. Kérem, csak férfiak jelentkezzenek!)

Az esemény helyszíne első körben egy elhagyatott hely lenne, természetesen ehhez a kellő engedélyt is beszerezve, több ilyen helyszínt is ismerek, ahol elég jó fotósorozatokat sikerült lencsevégre kapni.

Az időpont még nem konkrét.

Az eseményen mindenkinek kötelező a csuklya, maszk viselése az anonimitás megőrzése kedvéért. Lehet meztelenül, vagy latexben, egyéb nem szokványos, tehát nem utcai öltözékben megjelenni. A belépés díjtalan, de a szükséges eszközöket mindenkinek magának kell beszerezni.

A részvétel szubmisszív, biszexuális hajlammal rendelkező férfiak számára ajánlott, tekintettel a "játékok" jellegére.

Ha valakinek bármilyen - értelmes - kérdése van, nyugodtan tegye fel, persze ez ne hatalmazzon fel senkit se arra, hogy az eseményig folyamatosan mindenféle apró cseprő kérdésekkel bombázzon.

Üdvözlet: DevilDimitra

Helyszín

Magyarország Budapest

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Jelentkezési idő lejárt -

A fenti eseményre már nem lehet jelentkezni, a szerencsés résztvevők személye meghatározásra került. Jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást és sok szenvedést és megaláztatást kívánunk nekik!

 devil

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!