Jelentkezz be itt!

Brat/Pimaszka irányítás és szelidítés - BDSM “teleshop”

Budapest

Február 22-én Silent Teddy Bear-rel közösen BDSM workshopot szervezünk kezdőknek és középhaladóknak. Megosztjuk majd tudásunkat, tapasztalatainkat és víziónkat olyan témákban, mint mindfuck, bratting/pimaszkodás (és pimaszka szelidítés), mozgáskorlátozó eszközök és szájpeckek.

Teddy BDSM oktató, gyakorló és színpadi fellépő: mind keleti (shibari), mind nyugati technikák terén. Számtalan workshopot tartott már Bulgáriában és Magyarországon, ideértve az összes eddigi HunConon is.

Én is megosztom majd a nézőpontomat, mint olyan bottom, aki a BDSM iránti érdeklődése kezdete óta brat/pimaszka volt.

Több mint egy évet együtt töltve, saját D/s dinamikánkat fejlesztve (melynek középpontjában a brat szelidítés állt), rengeteg lehetőségünk volt kipróbálni különböző elméleti és gyakorlati megoldásokat, eszközöket.

De tudjuk, hogy semmilyen BDSM eszköz vagy játék nem lehet kielégítő az elme előzetes felkészítése nélkül. Szeretnénk ötleteket adni, hogyan izgasd föl a másikat fejben úgy, hogy minden cselekedeted sokszoros hatást fejtsen ki benne.

Ezután betekintést engedünk néhány brat fejébe - többek között a mi kettőnkébe. A pimaszkák gyakran megzavarják a BDSM-ben jártas embereket is, hiszen olyan bottom-okról (alárendeltekről) beszélünk, akik közben nem igazán szubmisszívek. Itt jobb képet kaphaszt arról, hogyan érdemes bánni velük, hogy az mindkettőtök számára intenzív és élvezetes legyen, ideértve a megszelidítésre vonatkozó tippeket és praktikákat is.

Olyan technikákra fogunk fókuszálni, amiknek nem központi eleme a fájdalom. A játék milyen más elemei segíthetnek abban, hogy megmutasd a hatalmi felsőbbségedet, átvedd az irányítást úgy, hogy ez a másik elméjében is egyértelműen lecsapódik?

Rengeteg eszközt fogunk hozni. Az ilyen típusú workshopjainkat többször illették már a “BDSM teleshop” jelzővel. :)

Bemutatjuk különböző mozgáskorlátozó eszközök széles skáláját, amelyeket ha szeretnéd, ki is próbálhatsz - jó minőségű bilincsek, acélbéklyók, bőr bilincsek, csuklyák, kényszerzubbony, terpesztőrúd, lakatolható anál plug, stb.

Ezután megosztunk veletek számos ötletet, hogyan veheted el valakitől a beszéd képességét. Kezdve az egyszerű, könnyű megoldásoktól, a komolyabb eszközökig vagy extrém praktikákig. Beszélünk majd róla, hogy az egyes módszereknek milyen egyéb hatásai vannak, akár légzés, megalázás vagy büntetés terén.

Kitérünk rá, mindezek hogyan tudják előhívni a mélyen ott rejlő szubmisszív ént.

A workshop megfelelő kezdőknek is, bár ki fogunk térni komolyabb vagy extrémebb tevékenységekre is, épp ezért érdekes lehet középhaladóknak is .

Ha szégyenlős vagy, nem kell aggódnod. Nem kér majd senki rá, hogy bármiben aktívan részt vegyél, nyugodtan lehetsz csendes megfigyelő. Ha kalandvágyóbb típus vagy, akkor az eszközök jó részét kipróbálhatod majd a segítségünkkel.

HELYSZÍN: egy BDSM pince a Nyugati pályaudvar közelében

IDŐPONT: 2020 február 22. 14:00-17:00

ÁR: 7000 Ft/fő, vagy 12 000 Ft/pár

REGISZTRÁCIÓ: kérlek írj nekünk az events@bdsm.bg email címre. Határidő: 2020.február 21. este 8 óra. A workshopra az első 25 jelentkezőt fogadjuk. 

 

Helyszín

The Dungeon - Magyarország 1132 Budapest, Nyugati pályaudvar mellett

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!