Jelentkezz be itt!

Kezdő kötözés workshop, 2. szint

Budapest

Silent Teddy Bear-rel közösen kötözés workshop sorozatot indítunk kezdőknek, középhaladóknak, és később haladóknak is. Teddy már számtalan workshopot rendezett az elmúlt 4 évben, és nekem volt szerencsém mellette sok tapasztalatot gyűjteni partnereként. A stílusunk elsősorban a japán kötözésen (shibari) alapul, amellyel valós, erős kötéseket hozunk létre, érzéki és (vagy) szadista módon.

A workshop elsősorban angolul lesz, de magyar fordítással.

2. szint

Ez a szint még mindig a földön dolgozik. Esetleg húzunk a köteleken, megemeljük a modellt, de nem használunk még függesztő szálakat. A célunk az, hogy olyan játékos kötéseket tanítsunk, amik erősen korlátozóak, vagy egyszerűen csak gyönyörűek. A “riggerek” (kötöző partnerek) új csomókat és “tapadásokat” (angol: friction) tanulnak, illetve gyakorolják a megfelelő kötélfeszesség elérését. A modellek megtanulják, hogyan alkalmazkodik a testük egy-egy pozícióhoz, és hogyan vegyék észre, és jelezzék időben, ha probléma van. A 2. szint a hálószobai játékot segíti, tartalmaz erősen szubmisszív és kiszolgáltatott pozíciókat is, valamint előkészít a későbbi félfüggesztésekre. 

FONTOS! A részvétel előfeltétele hogy a párok ismerik az alap biztonsági óvintézkedéseket, ideértve az idegsérülések megelőzését és felismerését! A riggernek tudnia kell alap szinten egy testrész és két testrész kötözését valamilyen csomóval. Emlékek felfrisstítéseképpen ezt megmutatjuk a workshopon, de NEM ITT TANÍTJUK! Kérlek ezt tartsd tiszteletben, máskülönben magadnak is és másnak is elrontod az élményt!

Szükséged lesz partnerre, de nem kell, hogy legyen közös tapasztalat, lehet egy barát is. (Ha párt keresnél, jelezheted felénk, hogy modellt, vagy kötöző partnert keresel. Ha vannak ilyen jelentkező, összeköthetünk titeket, hogy megtárgyalhatjátok, eljöttök-e együtt.)

Azok a riggerek, akik partner nélkül vannak, csökkentett áron részt vehetnek megfigyelőként, de el kell fogadniuk, hogy a pozíciók nagy részét nem tudod magadon gyakorolni.

Mivel rengeteg kötést lehet itt tanítani, a szintet 3 különálló workshopra bontottuk, mindegyik mást mutat meg.

2. szint - Egyszerű pozíciók a földön - 1. Workshop

Elmélet:

Megtalálni az élvezetet a közös gyakorlásban - az apró részletek, amiktől a kötözés erősíti az összetartozást. Tanuljuk meg “nyusziként” (modellként), hogyan ne legyen unalmas a gyakorlás

Felszerelés - kötéltípusok, vágóeszközök, karabínerek

Gyakorlat:

  • Sommerville bowline csomó

  • Kezek összekötése a hát mögött, és a vállhoz felhúzásuk, külön hangsúly az X tapadási pont tanulásán (“X friction”)

  • Egy testrészes kötés a keresztbe tett bokákon, törökülésben, és a derékhoz rögzítve (X friction, sheet bend csomó)

  • Két testrész kötözése, minden végtagon egyszerre

  • Gúzsba kötés (derékról)

  • Haj kötözése

A létszám korlátozott, maximum 8 aktív kötöző (rigger) vehet részt.

Tudunk kölcsönadni kötelet, de ha van sajátod, kérjük, hozd el! Nagyjából 1x8 méterre+ 4x4 méterre lesz szükséged. (Ha szükséged lenne saját kötélre, a helyszínen is vásárolhatsz, csak jelezd előre, milyet és mennyit szeretnél!)

Kérjük, hozz magaddal plédet, jóga matracot, vagy egy kicsi szőnyeget, amire ülni és feküdni tudsz!

Ruházat: kényelmes, hétköznapi, a modelleknek testhezálló.

HELYSZÍN: Budapest, 8. Kerület, Szentkirályi utca. (A pontos címet a workshop előtt 2 nappal küldjük el a résztvevőknek)

IDŐPONT: 2020 január 26. (vasárnap), 15:00-18:00

Ár: 9000 Ft/per pár, vagy 4000 Ft/megfigyelő. Azoknak, akik a 1-es szintű wokshopra is jönnek, ennek az árából 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezni az events@bdsm.bg címre küldött emailben tudsz, vagy vedd fel közvetlenül velünk a kapcsolatot. Ha valamiért le kell mondanod a részvételt, kérlek jelezd nekünk, hogy esetleg másnak át tudjuk adni a helyedet!

Várunk szeretettel!

Laerien és Teddy

Helyszín

Magyarország Budapest, Szentkirályi utca

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!