Jelentkezz be itt!

Teljesen kezdő kötözés workshop, 1. szint

Budapest

Silent Teddy Bear-rel közösen kötözés workshop sorozatot indítunk kezdőknek, középhaladóknak, és később haladóknak is. Teddy már számtalan workshopot rendezett az elmúlt 4 évben, és nekem volt szerencsém mellette sok tapasztalatot gyűjteni partnereként. A stílusunk elsősorban a japán kötözésen (shibari) alapul, amellyel valós, erős kötéseket hozunk létre, érzéki és (vagy) szadista módon.

A workshop elsősorban angolul lesz, de magyar fordítással.

1. szint

A célunk, hogy megtanítsuk a biztonságos kötözés alapjait, és hogy a résztvevők tapasztalatot szerezzenek néhány alap csomó használatával. Ezek mind hasznosak lehetnek a hálószobai játékhoz, és a 2. Szint pozícióihoz is. Itt nincs előfeltétel, teljesen az alapoktól indulunk.

Elmélet: hogyan ismerjük fel a kezdődő idegsérülések jeleit, és véráram problémákat, és hogyan minimalizáljuk ezek kockázatát. Alap anatómiai ismeretek és biztonsági óvintézkedések.

Gyakorlat:

  • Egy testrész körüli kötözés (csukló, boka, derék, stb.) ún. “Boola-boola” csomóval

  • Két testrész összekötözése “boola-boola” csomóval

  • A kötés rögzítése egy statikus tárgyhoz - azaz hogyan kössünk egy kezet mondjuk egy ágyhoz

  • Kényszerzubbony-szerű, erősen korlátozó pozíció kötözése (kezek elöl vagy hátul)

A workshopon részt lehet venni partner nélkül is, a kötések szinte mindegyikét magadon is tudod gyakorolni. Amelyiket nem, abban segítünk.

Tudunk kölcsönadni kötelet, ha nincs sajátod. Ha van, nagyjából 1x8 méterre + 2x4 méterre lesz szükséged. (Ha szükséged lenne saját kötélre, a helyszínen is vásárolhatsz, csak jelezd előre, mennyit szeretnél!)

A létszám korlátozott, maximum 15 kötöző (rigger) vehet részt.

Ruházat: kényelmes, hétköznapi, a modelleknek testhezálló.

HELYSZÍN: Budapest, 8. Kerület, Szentkirályi utca. (A pontos címet a workshop előtt 2 nappal küldjük el a résztvevőknek)

IDŐPONT: 2020 január 26. (vasárnap), 11:00-14:00

Ár: 4500 Ft/per fő, vagy 7000 Ft/pár. Azoknak, akik a 2-es szintű wokshopra is eljönnek, azoknak annak az árából 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezni az events@bdsm.bg címre küldött emailben tudsz, vagy vedd fel közvetlenül velünk a kapcsolatot. Ha valamiért le kell mondanod a részvételt, kérlek jelezd nekünk, hogy esetleg másnak át tudjuk adni a helyedet!

Várunk szeretettel!

Laerien és Teddy

Ott lesznek

Gattila

Helyszín

Magyarország Budapest , Szentkirályi utca

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!