Jelentkezz be itt!

Kötözés workshop kezdőknek - shibari alapok

Budapest

Október 26-án (szombaton) Silent Teddy Bear-rel közösen kötözés workshopot szervezünk, kezdőknek, újrakezdőknek, esetleg azoknak, akik már gyakoroltak, de szervezett keretek között is megnéznék az alapokat.

A workshop angolul lesz, magyar fordítással.

Teddy BDSM oktató, gyakorló és színpadi fellépő is:, mind keleti (shibari), mind nyugati technikák terén. Az eddigi összes HunCon-on előadó volt, és az idein is tart majd oktatást. A stílusa leginkább a szökésbiztos mozgáskorlátozás körül forog: hogyan érjünk el izgalmas fizikai kiszolgáltatottságot, egy jó adag “mindfuck”-kal fűszerezve. Meghívott színpadi előadóként vesz részt az idei Freedom Fetish partin is, ahol pont kötözős performance-t fogunk előadni.

Én már közel egy éve vagyok Teddy partnere, és ez idő alatt elég sokat megtapasztaltam mellette, mondhatni, kinyílt számomra ez a világ. Ebben nagy szerepe volt a kötözésnek is, ami szerintem egészen egyedi része a BDSM széles palettájának.

A workshop teljesen kezdő, nem baj, ha még sosem volt a kezedben kötél! Az sem baj, ha nincs partnered, az alapokat saját magadon is gyakorolhatod, illetve én is besegítek modellként, ahol szükséges. Kötelet is tudunk adni a gyakorláshoz, illetve vásárolhatsz is a workshop elején! Ha szükséged van kötélre, azt kérjük jelezd, hogy eleget tudjunk vinni!

Az érintett témák:
- Biztonsági óvintézkedések a sérülések elkerülésére
- Egy és két végtag megkötözése egyszerű, stabil és biztonságos módon. stabil, nem szétbomló, nem megfeszülő csomókkal - Ezeket azonnal használhatod a hálószobában, és később ezekre tudsz majd építkezni bonyolultabb pozícióknál
- Két kötél összeillesztése
- Statikus tárgyhoz kötözés - elcsúsztatható, de stabil csomók. Amit igazán élvezni fogsz az otthoni játékoknál :)

Időpont: 2019.október 26, 12:00-14:30 Kérjük, hogy 15-20 perccel korábban érkezzetek, mert higyjétek el, hogy kevés még ez az idő is, és fontos az első 10 perc is!

Helyszín: egy hangulatos, világos próbaterem az Astoria és a Balaha Lujza tér között. (Pontos helyszínt a jelentkezőknek írjuk meg)

A workshop ára: 8000 Ft pároknak, 5000 Ft egyéni résztvevőknek, ami a helyszínen fizetendő.

Részvételt kérlek itt jelezd, vagy privát üzenetben, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Várunk szeretettel!
Laerien és Silent Teddy Bear

Helyszín

Stúdió, Blaha Lujza Tér és Astoria között - Magyarország Budapest

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!