Jelentkezz be itt!

Kezdő fotózás workshop kinkstereknek

Budapest

Június 29-én (szombaton) Silent Teddy Bear-rel közösen kezdő fotózás workshopot szervezünk kinksereknek. Megtanulhatod, hogyan készíts jobb képeket bármilyen kamerával vagy okostelefonnal: jobb színek, jobb beállítások, kedvezőbb fények, meghatározóbb mélységérzet.

Teddy 12 éve dolgozik hivatásos fotósként, és sok egyéb mellett több, mint 100 esküvőn dolgozott (ami a fotózás műfajában a legnehezebbek között van). Specialitása a mesterséges fények használata. Több fotós kurzuson is tartott már órákat, illetve privát oktatást is. 

A shibari témában készített képeiből néhányat megtekinthettek ebben az egyik galériámban.

Jómagam modell és fordító leszek a workshop alatt, Teddy pedig segít majd mindenkinek, hogy jobban használjátok akár a kamerátokat, akár a telefonotokat. 

1. Milyen kamerabeállításokat használj, hogy szép színeket és fényeket érj el, hogyan csökkentsd a kamera mozgásából adódó elmosódást, és iktasd ki egyes fényforrások egyenetlenségét.
2. Hogyan válassz megfelelő szöget és perspektívát, és hogyan lődd be a képek beosztását megfelelő módon.
3. Hogyan használj vakut úgy, hogy az sokkal művészibb és a szemnek kellemesebb legyen. Lehetőséged lesz használni kamerára szerelt és stúdió vakukat is, különböző fénymódosító eszközökkel (pl. ernyők,softboxok, reflektorok méhsejt szűrővel)
4. Hogyan használj elterjedtebb, folytonos fényt adó lámpákat, pl. LED, halogén, fluorescent.
5. Hogyan játssz a különböző fényszínekkel.

Csak egy kamerára vagy okostelefonra van szükséged. A workshop alatt Teddy bemutatja a technikákat, és az eredményüket, és rávezet, hogy te is hasonlót érj el a saját eszközöddel. Minden párnak lehetősége lesz olyan képek készítésére, amik megjelenítik a saját kinkjüket, felhasználva a hozott játékaikat vagy fétis öltözetüket ;)

Akiknek nincs partnerük, azok például rólam készíthetnek képeket, ha szeretnének (anonimitást megőrző pozíciókban). Így a workshopra akár egyedül, akár párban is lehet jönni. 

Helyszín: 1132 Budapest, Visegrádi utca 18. Ez egy BDSM dungeon: jelöletlen, ártatlannak tűnő pincelejárót keress!

Árak:
Pároknak 10 000 Ft (június 4-e előtt jelentkezőknek 9000 Ft)
Egyéni fotósoknak 6500 Ft (június 4-e előtt jelentkezőknek 6000 Ft)

Nincs szükség semmilyen előzetes fizetésre. Jelentkezni itt (is) lehet. 

Kérjük 14:45 körül érkezz, hogy legyen időnk üdvözölni és regisztrálni!

- laerien -

Helyszín

Magyarország 1132 Budapest, Visegrádi utca 18.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!