Jelentkezz be itt!

Kötélkínzás workshop kezdőknek és középhaladóknak

Budapest

Június 29-én (szombaton) Silent Teddy Bear-rel közösen ismét BDSM workshopot szervezünk, melynek témája most a kötélkínzás lesz. Megtanulod, hogyan kötözd ki partneredet néhány nehéz, fárasztó pozícióba földön és fél-függesztésben, amelyekben a te szórakozásodra szenvedhet. Tapasztalatot szerzel majd abban, hogyan okozz kontrollált fájdalmat, ami segíthet a partnerednek elérni a szubspace állapotot. Mindeközben teljesen kiszolgáltatott lesz, és csak rád számíthat, hogy elengedd, vagy könnyíts a helyzetén. 

A workshop angolul lesz, magyar fordítással.

Teddy BDSM oktató, gyakorló és színpadi fellépő is:, mind keleti (shibari), mind nyugati technikák terén. Az eddigi összes HunCon-on előadó volt, és az idein is tart majd oktatást. Meghívott színpadi előadó volt a Dark VIP partyn is. A stílusa leginkább a szökésbiztos mozgáskorlátozás körül forog: hogyan érjünk el izgalmas fizikai kiszolgáltatottságot, egy jó adag“mindfuck”-kal fűszerezve. 

Én is megosztok majd néhány tippet, hogyan készíthetik fel testüket a “nyuszik” (kötözött felek) nyújtással és megfelelő légzéssel. Hivatásos edzőként tanácsot adok majd a kötözőknek is az ízületek működésével kapcsolatban, hogy elkerülhessék a veszélyesebb pozíciókat. 

A workshopon való részvételhez szükséges némi előképzettség, nevezetesen egy és két végtag biztonságos kötözése (”single column tie” és “double column tie”), és mellhám készítése. Ezeket elsajátíthatod youtube-videókból vagy Teddy oktatóvideóiból. (Privátban szívesen segítek ezzel kapcsolatban)

A kötözött félnek ajánlott a kényelmes, testhez simuló ruha viselete. Ha van saját köteled, kérlek hozd el magaddal. Ha nincs, tudunk kölcsönadni, vagy vásárolhatsz tőlünk. Hozz valamit, amire kényelmesen le tudsz feküdni a földön, például egy kis szőnyeget. Ha nem tudsz hozni, használhatsz egyet a helyszínen lévők közül, amikor épp van szabad. 

Helyszín: 1132 Budapest, Visegrádi utca 18. Ez egy BDSM dungeon: jelöletlen, ártatlannak tűnő pincelejárót keress!

Árak: 
Pároknak 10 000 Ft (június 4-e előtt jelentkezőknek 9000 Ft)
Megfigyelőknek 4500 Ft (június 4-e előtt jelentkezőknek 4000 Ft)

A workshop jellegéből adódóan ha ténylegesen kötözni szeretnél, partnerrel kell érkezned. Megfigyelőként azok csatlakozását várjuk, akik elméletben tanulnának. 

Nincs szükség semmilyen előzetes fizetésre. Jelentkezni itt (is) tudsz! 

Kérjük 10:45 körül érkezz, hogy legyen időnk üdvözölni és regisztrálni!

- laerien -

Nem lesznek ott

Suzierope

Helyszín

Magyarország 1132 Budapest, Visegrádi utca 18.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!