Jelentkezz be itt!

BDSM workshop - Szökésbiztos mozgáskorlátozás

Budapest

Május 12-én S Teddy Bear-rel BDSM workshop, melynek témája az olyan kötözés és mozgáskorlátozás, melyből semmiképp sem lehet kibújni, megszökni. Legyen szó akár kötélről, fém vagy bőr bilincsről, kényszerzubbonyról, lakatolható fenékdugaszról, maszkokról, stb. Megosztjuk tudásunkat és tapasztalatainkat. 

A workshop angolul lesz, de magyar fordítással. 

Teddy BDSM oktató, gyakorló, és színpadi fellépő is, mind keleti (shibari) mind nyugati technikák terén. Az eddigi összes HunCon-on előadó volt, és az idein is tart majd oktatást. Meghívott színpadi előadó volt a Dark VIP partyn is.

Én is megosztom majd tapasztalataimat, mint olyan submissive/bottom/brat, aki nem is olyan rég még kevés gyakorlati tapasztalattal rendelkezett, viszont annál több kérdéssel és aggodalommal. Az elmúlt időszakban viszont Teddy partnereként nagyon sok élményben volt részem, nagyon intenzíven – fizikailag és mentálisan is.

Megtanítunk néhány egyszerű de hatékony technikát kötéllel, amivel olyan módon kötözheted meg partneredet, hogy teljes mértékben kiszolgáltatott legyen feléd a szabadulását tekintve. Megmutatunk még sok egyéb eszközt, amivel célunk, hogy inspiráljunk, és ötleteket adjunk, hogyan használd ezeket, akár fogoly-játékban is. 

Mi abban hiszünk, hogy a BDSM nem működik jól az elme izgatása, a “mindfuck” nélkül, így arra is kitérünk, mi hogyan izgatjuk fel a partner fantáziáját, és segítjük, hogy jobban beleélhesse magát a BDSM szerepébe. 

Az eseményre kezdőket és haladóbb BDSM gyakorlókat is várunk, akik szeretnének gyorsan sok új eszközzel (keleti és nyugati stílus jegyében is) tapasztalatot szerezni, amik talán ritkábbak és drágábbak. A workshop célja, hogy felélénkítsük a fantáziát, hogyan legyen még élvezetesebb a játék a partnereddel, és hogyan tartsd alacsonyan a kockázatot. 

Öltözék: kényelmes, utcai ruházat. (Ajánljuk a melegebb öltözetet, mert a pincehelyiségben általában hideg van.) Nem kell saját eszközt vagy kötelet hozni, de ha szeretnéd megmutatni másoknak, vagy további ötleteket kérni a használatát illetően, akkor hozd el nyugodtan! Teddy biztosít majd kötelet mindenkinek.

Részvételi díj: 6500 Ft egyedülállóknak, 10 000 Ft pároknak, amit belépéskor kell kifizetni. 

A workshopra jelentkezni lehet akár itt, akár e-mailben az info@bdsm.bg címen, május 11 éjfélig.

- laerien -

Talán ott lesznek

erdolako

Helyszín

Magyarország 1132 Budapest, Visegrádi utca 18.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!