Jelentkezz be itt!

BDSM workshop kezdőknek és középhaladóknak

Budapest

Én, Silent_TeddyBear, március 9-én Laeriennel közösen BDSM workshopot szervezünk BDSM-ben kezdőknek és középhaladóknak. Szeretnénk megosztani a víziónkat, tudásunkat, tapasztalatunkat. Jómagam gyakorlom és oktatom a BDSM-et; időnként színpadi fellépést is vállalok mind keleti (shibari), mind nyugati technikákkal. Az összes eddigi magyar BDSM konferencián tartottam előadást, és az idei évi HunCon-on is lesz előadásom. Meghívott színpadi előadó voltam a Dark VIP partyn is.

Laerien segít majd az angolról magyarra fordításban, így nyelvtudás nem szükséges. Megosztja majd ezen kívül tapasztalatait, mint olyan submissive/bottom/brat, aki nem is olyan rég még kevés gyakorlati tapasztalattal rendelkezett, viszont annál több kérdéssel és aggodalommal. Az elmúlt időszakban viszont nagyon sok élményben volt része, nagyon intenzíven – fizikailag és mentálisan is.

A workshop 5 részből épül fel:

1. Tárgyalás játék előtt: egymás megismerése és felmérése. Vágyak, határok és képességek – előzetes egyeztetés során és a játék hevében.

2. A dominancia alapjai: fontos fejleszthető tulajdonságok a domináns félnek. Hogyan vezesd szubmisszív partneredet a közös elégedettség irányába.

3. „Mindfuck”: az elme szexuális izgatása az igazán kielégítő játékhoz.

4. Aftercare: hogyan építsd újra, amit leromboltál, hogyan fejlesztd tovább a BDSM kapcsolatotokat.

5. BDSM eszközök: megtekintése, megtanulása és esetenént kipróbálása. Ez lesz a workshop leghosszabb része! Egy kisebb arzenálnyi BDSM eszközt hozok, amelyek nagy részéhez általában csak kevés embernek van szerencséje – minőségi kényszerzubbonyok, retro stílusú kéz- és lábbilincsek, maszkok, bőrbilincsek, ostorok, elektromos eszközök, különlegesebb szájpeckek, anál plug-ok és kampók, hordozható függesztő keret, stb. Laerien segítségével elmondom és bemutatom:

- Hogyan használhatod ezeket az eszközöket fájdalom vagy öröm okozására,
- hogyan teheted mozgásképtelenné partneredet, hogy igazán kiszolgáltatottnak érezze magát,
- hogyan fegyelmezheted szubmisszívvé patneredet.

Laerien is megosztja a saját, szubmisszív nézőpontját az eszközökről.

Segítek az eszközökkel, ha érdekel a kipróbálásuk egy biztonságos környezetben. Ez segíthet annak eldöntésében, hogy vegyél-e magadnak olyan eszközt. Az eszközök egy részét az alábbi képeket tekintheted meg:

https://www.bdsm.bg/other/Toys1.jpg

https://www.bdsm.bg/other/Toys2.jpg

Nem szükséges előzetes BDSM tapasztalat a részvételhez, az alapoktól építkezünk felfelé. A középhaladók számára is lesznek újdonságok, és ők is inspirációt meríthetnek az eszközökből, amiket talán még nem láttak élőben.

Kérlek 12:45 körül érkezz, hogy legyen időd neked is, nekünk is előkészülni!

Ár: Pároknak 12 000 Ft, egyedülállóknak 7 000 Ft
(Pároknak, ha a shibari workshopon is részt vesznek, a kettő együttes ára 19 000 Ft)

Ott lesznek

erdolako Rosa

Helyszín

Trafik Club - Magyarország 1088 Budapest, Szentkirályi u. 37-39.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!