Jelentkezz be itt!

Kötözés workshop kezdők és középhaladók számára

Budapest

Teddy három éve tart előadásokat a magyar BDSM konferencián, és vendégelőadóként részt vett a Dark VIP partyn is. Már több, mint négy éve oktat japán kötözési technikákat, elsősorban a saját hazájában, Bulgáriában. Stílusát elsősorban az érzéki kötözés és a kötélkínzás jellemzi. Célja, hogy megtanítson, hogyan teheted gazdagabbá a partnereddel folytatott játékaitokat a kötél segítségével, ahelyett, hogy a partneredet csupán eszközként használd a kötéltechnikákhoz.

A kurzusokat angolul tartja, magyar fordítással, így külföldieket és magyarokat egyaránt szívesen látunk!

Kezdő workshop (13:00-16:00)

A kezdő workshopon néhány egyszerű, de nagyon hatékony kötözési technikát tanít meg nektek, amikkel számtalan módon teheted mozgásképtelenné a partneredet. Ezek kombinálásával megismered, hogyan szerezz neki néhány igazán kényelmetlen percet. Elsajátítod továbbá az alapvető biztonsági protokollokat és a szükséges anatómiai ismereteket.

Ha nem rendelkeztek kötéllel, Teddy a workshop idejére rendelkezésetekre bocsát a saját készletéből. Kényelmes, mindennapi öltözetben érkezzetek! Ha megoldható, hozzatok magatokkal egy pokrócot, vagy kis szőnyeget, mert hideg és kemény padlón állva fogunk dolgozni.

Ne aggódj, ha most épp nincs partnered! A kötözések többségét a saját lábadon is gyakorolhatod, de Teddy felügyeletével a vele érkező önkéntes modellen is kipróbálhatod őket. A hölgy segít majd az angolról magyarra történő fordításban is.

A workshop ára 10 000 Ft/pár, vagy 6500 Ft/fő az egyedül érkezőknek, amit a bejáratnál készpénzben fizethettek.

Regisztrálni a silentteddybear@mail.bg e-mail címen tudtok. Írjátok meg, hogy egyedül, partnerrel, vagy csoportban érkeztek! Jelentkezési határidő: január 10.

Középhaladó workshop (16:30-19:30)

A foglalkozás középpontjában az egyik legnépszerűbb kötözés, a „gote”, vagy más néven „takate kote” fog állni. Ez az egyik legsokoldalúbb kötözés, ami számtalan különböző felfüggesztési technika alapja. Teddy megmutatja, hogyan kötözd meg úgy a partnered, hogy az számára is végig izgalmas, és élvezetes legyen.

Megtanulod, hol vannak a test sérülékeny pontjai ebben a kötözésben, és hogyan minimalizáld az idegsérülés veszélyét. Teddy megmutatja azt is, hogyan készíthetsz erős és biztonságos felfüggesztést. A csoport általános tudásszintjétől függően más haladóbb technikákat is gyakorolhatunk. A foglalkozáson függesztési pontok használatával ki is próbálhatod a tanultakat.

Erre a workshopra a kötözés alanyai mindenképpen testhez álló ruhában érkezzenek! Lehetőség szerint hozzátok magatokkal a saját köteleiteket, de ha nincs, akkor Teddy is szívesen kölcsön ad nektek a saját készlete erejéig.

A helyszínen lehetőség lesz új kötelek vásárlására is, a boltiaknál lényegesen kedvezőbb áron.

Ezen kötözések gyakorlásához már partnerre lesz szükséged. Ha nincs partnered, akkor ezen a workshopon csak nézőként tudsz részt venni, de így is sokat tanulhatsz az alkalmazott technikákról.

A részvételi díj 10 000 Ft/pár, vagy 4500 Ft/fő a nézők számára, amit a bejáratnál készpénzben fizethettek.

Regisztrálni a silentteddybear@mail.bg e-mail címen tudtok. Írjátok meg, hogy egyedül, partnerrel, vagy csoportban érkeztek! Jelentkezési határidő: január 10.

További lehetőség:
Teddy néhány nappal korábban érkezik, és még vasárnap is Budapesten marad. Ha érdekel privát oktatás és szeretnél megtanulni egy-egy kiválasztott kötözést a partnereddel, jelentkezz a fentebbi e-mail címen, és megbeszélitek a továbbiakat!

Teddy ezen kívül saját készítésű acél BDSM bilincseket is forgalmaz, amiket megtekinthettek a webshopjában: https://www.etsy.com/shop/MyPersonalDungeon

Ott lesznek

RisleyAddix

Helyszín

Magyarország Budapest

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Ajnálás -

Csak ajánlani tudom Teddyt, mint ember udvarias és türelemes, ezen felül pedig kiválóan ért a kötözéshez :)

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!