Jelentkezz be itt!

Tavaszi Pécsi BDSM Találkozó

Pécs

Április 28-i dátummal Pécsi BDSM Találkozót szervezünk, melyre mindenkit szeretettel várunk (előzetes jelentkezés alapján).

Egy laza beszélgetős este keretén belül szeretnénk lehetőséget biztosítani a környékbeli BDSM-et ismerő/művelő embereknek. Első sorban, hogy egymást megismerhessék, és tabuk nélkül beszélhessenek a BDSM-ről.
Ezen kívül egy olyan fajta közösség építése a célunk, amelyben az azonos érdeklődési körű emberek megismerik egymást hétköznapi valójukban, és akár barátságok is születhetnek. E területen belül igazán sokat jelenthet egymás támogatása, a tapasztalatcsere, és az egymásra való odafigyelés.
Nincsenek előre megadott programok, tematika. A találkozó nem társkereső, vagy vadászterület, sem pedig orgia. Egyszerű hétköznapi emberek találkoznak egyszerű hétköznapi emberekkel, akiknek van egy közös érdeklődési területük.

Dresscode: kényelmes, utcai viselet, a nyíltan BDSM ruházatot kérjük kerülni (senki ne jelenjen meg ostorral a kezében, vagy latex cuccban)

Részvételi díj nincs, mivel a fogyasztásunk állja majd a bérleti díjat. Étel és ital fogyasztására lesz lehetőség, amire mindenkit bátorítunk a foglalás fejében.

Helyszín: Pécs, pontos cím privát üzenetben. Ide kérjük jelezni a részvételi szándékot, illetve adunk válaszokat a felmerülő kérdésekre.
A rendezvény zártkörű, csak a vendéglistán szereplő személyek vehetnek részt rajta. Jelentkezési határidő: 2018. 04. 25.

Messzebbről érkezőknek segíthetünk szálláskeresésben.

Ott lesznek

Hound

Helyszín

Magyarország Pécs

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Hound -

Írtam privátban.

Érdeklődés -

Sziasztok,

Érdeklődnék, hogy kezdők is részt vehetnek-e a találkozón, mivel nekem még semmilyen tapasztalatom nincsen a témában, teljesen kezdő vagyok, viszont szeretnék megismerni hasonlszőrüeket illetve a témáról is ahogy kutattam, közben találtam a weboldalt, így szívesen részt vennék az eseményen.

Köszönettel:

P

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!