Jelentkezz be itt!

Lingam & Fétis

Budapest

Lingam & Fétis
Lingam & Fétis

Mennyire ismered a férfit? Képes vagy e megadni neki azt, amire igazán vágyik? Mennyire tudod érinteni, mennyire tudsz játszani vele? 

Hosszú évek terápiás tapasztalatai alapján fejlesztettem ki egy érintés alapú lingam masszázs technikát, ami gyakorlatban egy csúcsra járatott orgazmus kontroll játék. Ez alkalommal eszközöket, technikákat mutatunk be BDSM témakörben. Behívunk a szokásostól eltérő érintéseket, hangulatokat. Megtanulunk játszani az izgalmi szintekkel, megérteni, hogyan is működik a férfi, hogyan lehet elérni, hogy teljesen átadja az irányítást a nőnek. Miért élvezhet a farok egy mozdulatlan érintéstől és miért állhat kőkeményre ütéstől? Ahogy a punci, úgy a farok is egyedi. Másra izgul, másra produkál erekciót, más érintés tartja izgalomban és más lesz az orgazmus pontja is. Milyen lehet játszani egy farokkal ha előkerülnek az eszközök, paskoló, kötél, lábfétis vagy csak egy cipő?

A tanfolyamot kifejezetten hölgyeknek ajánlom, mivel ez egy tökéletes lehetőség a férfi szexkultúrájának, szexuális intelligenciájának, vágytérképének fejlesztésére, amellett egy nagyon izgalmas közös tanulási folyamat, ami sokat segíthet egy pár vágyainak össze illetve újrahangolásában.

Csörgits Kinga szexuálterapeuta - Hummel Zsolt

Maximális létszám: 3 fő.

Részvételi szándékod jelezd és megkeresünk eMailben az árakkal, további részletekkel!

Talán ott lesznek

Nóri

Helyszín

Szexakadémia - Magyarország Budapest

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!