Jelentkezz be itt!

Kötelező őrület

Budapest

Kötelező őrület
Kötelező őrület

Ismét itt a lehetőség, hogy egy fergeteges party-n vegyél rész a DarkVIP (Újra) OPEN! szervezésében. Ezúttal:

Kötelező Őrület

Nem csak az előadások lesznek továbbra is a már megszokott módon őrületesen jók, hanem a ruházatotokon is Kötelező az Őrület. A DarkVIP (Újra) OPEN! lehetőséget biztosít nektek arra, hogy fergeteges, őrületes szereléseteket a helyszínen majd a Fetish extreme picture örökítse meg rólatok, és ha szeretnétek valami extrém őrületes kiegészítőt, akkor azt a Bőrős Lány asztaláról szerezhetitek be magatoknak. Egy öltözködésre alkalmas helyiségben pedig a bulira az őrületes ruháitokat, felszereléseiteket magatokra vehetitek.

A BDSM Színház ismét megnyitja kapuit a Luxuria és a Hedonista parti után ismét otthonában is, a DarkVIP – (Újra) OPEN! fantasztikusan jó buliján. Izgalmas és erotikus előadással készül Nektek, ahol Fruska és Teddy megmutatják, hogy mi történik akkor, ha két olyan ember találkozik egymással, akik őrülten szeretik a shibarit, a BDSM-et, az intimitást, és az erotikát. Megmutatják, hogy milyen, amikor ugyan nem a megszokott módon, de az egészséges vágyak és fantáziák keretein belül zajlik a Kötelező Őrület.

Hummel Zsoltot hallgathatjátok majd, aki ténylegesen olyan egyedi előadással vár Titeket, amilyennel itthon még nem találkozhattatok. Egyszerre lesz hatással a látásunkra, hallásunkra, ízlelésünkre, szaglásunkra, tapintásunkra. Választ keres Zsolt majd arra, hogy vajon mennyire lehet a BDSM az intimitás része és a tiszta vágyunk egyben a fétisünk is lehet e? Őrületesen érdekes és izgalmas beszélgetés lesz ez, egy kis desszert érzéki tálalásban. Az Intimitás Gourmet, egy serpenyő és egy test. A BDSM édesen.

A Kötelező Őrületben egy velőtrázó, eszeveszett pár őrült tangóját jeleníti meg előtted. Vigyázat, mert valami polgárpukkasztó, meghökkentő, érzékiséggel telített, néhol lassan folydogáló, máshol őrült sodrással hömpölygő, leteperő előadást láthattok majd. 

Az utolsó vacsora megmutatja, hogy az őrületnek ezer arca van. Olyan fotó kiállítás lesz ez, ami egyben megemlékezés, tiszteletadás, betekintés egy igaz BDSM kapcsolat apró, utolsó hétvégi pillanataiba, amikor a szerelem és az elmúlás, az élet és a halál ténylegesen találkozik egymással. A DarkVIP – OPEN! továbbra is Veled együtt Vudu.

Találkozhattok majd Bőrös Lánnyal, akinek továbbra is őrületes az asztala. Kínálatában találhattok remek bilincseket, őrületes kötöző eszközöket, izgalmas fej- és testhámokat, fergeteges maszkokat, fenekelő eszközöket, vidám petplay kiegészítőket, szédületes szögekkel bélelt "fehérneműket", partyk-ra vagy hétköznapra hordható kiegészítőket.

Ha érdekel a party, mindenképp jelezd a részvételi szándékod, (ekkor visszajelzünk és küldjük is a pontos a címet), illetve írd bele, hogy kivel jössz (nicknév is elég), mert vendéglista lesz, és csak azok juthatnak be, akik szerepelnek rajta.

A műsorokról, programokról pár nap múlva informálunk titeket.
Hozzájárulás: 5.000Ft

Helyszín

Budapest Dungeon - Magyarország Budapest

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!