Jelentkezz be itt!

Bondage workshop haladó shibari kötözőknek

Budapest

Bondage workshop haladó shibari kötözőknek
Bondage workshop haladó shibari kötözőknek

Teddy egy shibari és BDSM oktató Bulgáriából. Stílusa a teljes kiszolgáltatottság elérése és olyan csomók készítése, melyekből nem lehet kimenekülni, játék céljából.

A workshop témái a részleges és teljes felfüggesztés, valamint a kötélkínzás. Segítség lenne, ha a résztvevők már tudnának egy- és kéthengeres csomókat (single and double column tie) készteni, valamint két kötelet összekötni.

Teddy a "Gote" avagy "Takate kote" nevű csomó egyik verzióját fogja megtanítani, valamint azt, hogy hogyan kell derékhámot kötni lógatáshoz, hogyan kell a bondage-et érzékin és szexin csinálni, hogyan készítsünk mozgást korlátozó és kegyetlen kötést valamint hogyan lógassunk fel valakit különböző oldalakról.

A workshop időtartama 6 óra (egy 30 perces szünettel - összesen 6.5 óra). 13:00-tól 19:30-ig fog tartani. A maximális létszám 5 pár - 10 ember. Teddynél lesz kötél arra az esetre, ha valakinek nem lenne. Az ár páronként 12000 forint.

Ha jelentkezni szeretnél, a lenti részvételi szándék jelzése funkcióval teheted meg. Fetlife-on is megtalálható "Silent TeddyBear"-ként. Majd ő küldi el a helyszínt jelentkezés után.

A jelentkezési határidő február 20. (aznapot beleértve). A workshop megtartásához legalább 3 párra van szükség, úgyhogy ne várjatok sokáig, mivel Teddy építeni fog egy felfüggesztő keretet a workshophoz.

Teddy csak angolul beszél!

Szervező: Silent Teddy Bear

Helyszín

Magyarország Budapest

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!