Jelentkezz be itt!

Prosztata masszázsról mindent

Budapest

Avagy „belém aztán ne hatoljon senki” kontra „kíváncsiságból nagyszerű férfivá válás csúcsélménye” dilemma megélése.

Miközben az urológushoz azért nem megyünk, mert egy pillanatra a doki az ujjával belénk hatol, a prosztatamasszázsra már hamarabb eljutunk. A kíváncsiság erősebb. Ráadásul itt egészségesből leszünk még egészségesebbek.

A prosztata masszázzsal feljebb tudtam lépni. Megértettem a nőt, mert megtaláltam magamban a női részeket, megértettem a nőt, mert átérezhettem, a behatolás, az átadás szépségét.

Ezen az eseményen csak nézőként és beszélgetőpartnerként kell részt venni, tehát ez egy modellen tartott bemutató lesz.

Tudom, hogy sokkal több férfit érdekel a téma, mint amennyi egyáltalán beszélni mer róla. És akkor még sok van a megélésig, a sikertelen próbálkozásokon keresztül a sikeresekig.

Szeretném megmutatni egy a témában igazán tapasztalt és nyitott férfin, hogy ennek mi lehet a hovatovábbja, hogyan kezdjük el, milyen higiéniai feltételeknek kell megfelelni. Ő el fogja tudni mondani neked a megéléseit és a tapasztalatait őszintén, hogy megértsd a lényegét, és talán elindulj a tapasztalás útján. Minden őrültnek tűnő kérdésedet szívesen megválaszoljuk. Hogy legyen egy valós kép arról, hogy ez valójában hogy néz ki, fontosnak tartom megmutatni. 

A masszázs menete a következő:

  1. A farizmok lazítása
  2. Az ánusz és a gát lazítása
  3. Prosztata masszázsa egészen az orgazmusig


Tartja:

  • Grella Zsuzsa masszőr
  • Hummel Zsolt Intimitás Gourmet


Elmeséljük minden részletét, megmutatjuk minden szépségét.

Részvételi díj: 3.000,- Ft/fő

Jelentkezni a lenti "Jelezd részvételi szándékod" funkcióval lehet - felvesszük veled a kapcsolatot.

Szervező Z_s_u Z_s_u
Már több mint 7 éve foglalkozom különböző masszázsokkal - főként gyógymasszőrként dolgoztam sokat, aminek jelentősége a kezeimmel tett kilométerek számában mérődik tapasztalások formájában. Egyszerűen érzem már, hogy hova és milyen erősen kell nyúlnom, hogy megtaláljalak. Életem azon szakaszát élem most, amiben az érintéssel minden nap újabb csodákat fedezek fel. Az érzékiség és erotika világában van mondanivalóm, amit a kezeimmel meg tudok fogalmazni és ki tudom fejezni. Számomra a masszázs egy a kezeim által vezetett közös meditáció, amiben jelen vagyok nőként, de főleg emberként.

Ott lesznek

Feri Z_s_u

Talán ott lesznek

Luxuria2017

Helyszín

Magyarország Budapest

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!