Jelentkezz be itt!

Felelsz vagy mersz?

Budapest

A Felelsz vagy mersz programok, az eddigi élmények alapján személyreszabottan feszegetik a résztvevők korlátait, határait. Ehhez a játékhoz egy olyan biztonságos környezetre van szükségünk, ahol bárki bármit megtehet amit szeretne, és természetesen semmit amit nem. Ez okból a programon nem vehet részt bárki - természetesen akárki jelentkezhet, de nem biztos, hogy igent fog kapni válaszként. Ha jelentkezel, akkor készülj fel, hogy felteszek néhány előzetes kérdést. Jelentkezni a lenti "Jelezd részvételi szándékod" funkcióval lehet - felvesszük veled a kapcsolatot.

Szeretettel várok minden érdeklődőt. A helyek korlátozottak, jelentkezz időben!

Hozzájárulás: 2 000 Ft

Szervező SunFlower88 SunFlower88
BDSM és nem BDSM témájú eseményeket szervezek. Ezek többségében különböző jellegű önismereti estek, de többféle érdekes és izgalmas programmal készülök majd a közeljövőben. Várok mindenkit szeretettel... Civilben hangterapeuta vagyok, a munkám során használt módszereket gyakran használom az összejövetelek során is.

A rendezvényre 2017.09.27.-ig már legalább 7 fő jelezte részvételi szándékát valamilyen csatornán.

Helyszín

Magyarország Budapest, XIX. kerület

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!