Jelentkezz be itt!

Önismeret és BDSM

Budapest

Önismeret és BDSM
Önismeret és BDSM

"Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne önmagához egy kicsit közelebb kerülni, és egyúttal érdekes embereket megismerni. Akár hasonló, akár teljesen eltérő világlátással. Az este folyamán többségében önismereti játékokat játszunk, a téma pedig közkívánatra a BDSM.

A játékokon kívül a nagy sikerre való tekintettel szerepet kap majd a programban a hangfürdő is. Ennek során hangtálakkal, gondokkal, és különböző hangszerekkel egy hangokban és rezgésekben gazdag közeget teremtek, ami segít a sok különböző energia összehangolásában, hogy oldottabban, és nyitottabban viszonyuljunk akár számunkra teljesen idegen emberekhez is.

Remélhetőleg mindenki megkapja majd a választ arra kérdésre ami éppen leginkább foglalkoztatja."

A Lelki Játszótér és az RS BDSM-Fétis Közösség közös eseménye

Szervező SunFlower88 SunFlower88
BDSM és nem BDSM témájú eseményeket szervezek. Ezek többségében különböző jellegű önismereti estek, de többféle érdekes és izgalmas programmal készülök majd a közeljövőben. Várok mindenkit szeretettel... Civilben hangterapeuta vagyok, a munkám során használt módszereket gyakran használom az összejövetelek során is.

Jegyár/költségek: 2000 Ft

Ott lesznek

RisleyAddix

A rendezvényre 2017.06.02.-ig már legalább 16 fő jelezte részvételi szándékát valamilyen csatornán.

Helyszín

Zöld Macska Kultúrkocsma - Magyarország 1091 Budapest, Üllői út 95.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!