Jelentkezz be itt!

Önismeret Játékos formában

Budapest

Önismeret Játékos formában
Önismeret Játékos formában

Egy érdekes, önismereti társasjátékozós, relaxálós programon, ahol viszont nem csak magadhoz kerülhetsz közelebb, de új emberekkel, gondolatokkal és véleményekkel is megismerkedhetsz. Ám itt nem csak a vanilla kapcsolatok és életmód merülhet fel, mint téma, hiszen legutóbb alkalom alatt is elég tekintélyes hangsúlyt kapott a BDSM, sőt egy egészen érdekes, éjszakába nyúló random “konzultáció” jött létre. Eddig minden összejövetel során nagy sikere volt a hangtálaknak és a hangfürdőnek is, melyek a különböző energiák összehangolódásában segít, hogy később oldottabban és nyitottabban viszonyulhassunk olyan témákhoz is, amik számunkra ismeretlenek.

Az adott öszejövetel konkrét témáját mindig a résztvevők pillanatnyi hangulata határozza meg.

Viszont ha ezen alkalom sikeres lesz, akkor a következő alkalom már nem csak spontán, a résztvevők által "hozott" BDSM elemeket fog tartalmazni, hanem tervezetten a BDSM-re fog épülni az összejövetel témája.

Aki biztosan jönne, kérem jelezze privát üzenet formájában, vagy az esemény leírásának végén található lenyíló menüvel, hogy szükség esetén felvehessük veled a kapcsolatot! Csak az vehet részt az eseményen, aki előre jelzi részvételi szándékát!

Szervező: Bordás Anett

Szervező SunFlower88 SunFlower88
BDSM és nem BDSM témájú eseményeket szervezek. Ezek többségében különböző jellegű önismereti estek, de többféle érdekes és izgalmas programmal készülök majd a közeljövőben. Várok mindenkit szeretettel... Civilben hangterapeuta vagyok, a munkám során használt módszereket gyakran használom az összejövetelek során is.

Jegyár/költségek: 2 000 HUF

Helyszín

Zöldmacska Kultúr Kocsma - Magyarország 1091 Budapest, Üllői út 95.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!