Jelentkezz be itt!

Luxuria party jegysorsolás

Nyerj te is egy ingyen jegyet a party-ra!

Luxuria party
http://www.luxuriaparty.hu
A hamarosan, most első alkalommal megrendezésre kerülő Luxuria party-n való részvételben szeretnénk támogatni honlapunk látogatóit. A sorsolás napjáig regisztrált felhasználók között sorsolunk ki több jegyet is. Esélyedet növelheted, ha adatlapod részletesen ki van töltve, illetve még nagyobb eséllyel indulsz, ha adatlapod galériájában az eFétis témájához illő képeket találunk.

Sorsolás: szeptember 17-én, 22:00. A nyerteseket az eFétis.hu-ra való regisztrációjukkor megadott e-mail címen értesítjük és egy héten keresztül van lehetőségük elfogadni a nyereményüket (amennyiben ez nem történik meg, új nyertest sorsolunk). A nyertesek felhasználó-/becenevét természetesen közzétesszük. Reméljük minél többen ott leszünk a party-n és egy feledhetetlen estét tölthetünk együtt!

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Tavalyi -

Ez még egy tavalyi sorsolás. Ha lesz idén is hasonló, akkor ki lesz hírezve. Illetve ugyan nem Luxuria, de a BDSM konferenciára van egy sorsolás ezen az oldalon a hozzászólások között: https://efetis.hu/esemeny/35-i-magyar-bdsm-konferencia

Ideális lehetöség -

Szeretnék ott lenni... ;)

Változás -

A sorsoláson több személyt is kisorsoltunk, de sajnos senki nem reagált az eMailes megkeresésünkre, az idő pedig szorít, így amellett döntöttünk, hogy a facebook-os oldalunkon lehet jelentkezni a jegyekért. Így még időben olyan emberekhez kerülhetnek, akik szeretnének elmenni a party-ra.

https://www.facebook.com/eroticfetis

Csizma -

Regisztráltam én is ide, remélem, minél többen leszünk!

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!