Jelentkezz be itt!

Végül megszelídítettem a dominát

avagy: Kinky Kalandok Dániában

Kinky Kalandok Dániában

Augusztus 25-én szálltunk le a dániai, Billundban, ahonnan egyórányi autó útra található Herning városa, ahol a helyi Kink Club leledzik. Herning Magyar szemmel nézve sem számít nagy településnek, 88.000 lakossal bír, ha a környező kisebb településeket is beleszámítjuk. Ha a beszámolóm néhol kissé szürreális lesz, azt hiszem az tökéletesen illeszkedik a Dán kultúrába. Akit érdekel miért, az keressen rá Andersen magánéletére és/vagy tekintse meg az Ádám almái című filmet.

A dánok nagyon kedves, segítőkész, és igazán vendégszerető emberek, bár a felszín alatti témák kapcsán kissé nehezen nyílnak meg, és az új dolgoktól gyakran ódzkodnak -a BDSM terén is, -ugyanakkor sokakban van nyitottság ezek irányába.

A helyi Kink Clubban, gyönyörű, vörös bőr bútorok vannak, legalább 4 andráskereszt, több kaloda és deres is található a létesítményben. Nagyon hangulatos és elegáns a helyszín. Itt került idén is megrendezésre a helyi Kink Konvention / BDM Konferencia, amit Dan-Lei szervez. Róla érdemes tudni, hogy olyan jó kedélyű, mint amennyire nagydarab, kiváló a humora és kedveli a lóhúst. Hiszen, szerinte: „A ló olyan tehén, ami nem ad tejet.” Meséltem neki a kumiszról ennek kapcsán, később pedig a pálinkát sem hagytam ki.

A Konferencián nagyjából két tucat, önkéntes segítő volt, akiket piros, Kink Konvention-ös egyen pólójukról lehetett felismerni. Minden előadó kapott egy fekete pólót ezzel a felirattal: „Open your BDSM minds for new things and ideas with...” / Nyisd ki a kinky elméd új dolgokra és gondolatokra, majd az előadó nevét olvashattuk pirossal: Kristian, Michael, Karina, Dez, Dan.

Kinky Kalandok Dániában
Kinky Kalandok Dániában

Az eseményen számos kötözős, elektro -az egyik szolgát többször sokkolta úrnője egy olyan eszközön keresztül, ami a heréire volt erősítve és hanggal is működésbe lehetett hozni,- és tűs workshop volt, amikre nem ültem be, mert ezek a témák nem vonzanak. A magam részéről három órát tartottam:

  • A kinkek történelme / The History of Kinks
  • Domina szelídítés / How to tame a Mistress?
  • Lábfetisizmus vs. Lábimádat / Foot fetishism vs. Foot worship

Bevallom nagyon pozitívan lepődtem meg, mert itt kifejezetten sokan érdeklődtek ezek iránt a témák iránt. Az első két workshopon 20 illetve 15-16 résztvevő volt. Ezeket majdnem egymás után tartottam pénteken. A lábimádatos órán 8-10 ember volt, ami szerintem jónak számít, mert a helyiek elmondása szerint Dániában, BDSM eseményeken nagyon ritkán, vagyis inkább soha nem történik láb/cipő imádat.

Minden résztvevő legalább középfokon beszélt angolul, így tolmácsokra nem volt szükség, de amikor elakadtam és nem jött a nyelvemre egy angol kifejezés, mindig volt legalább egy ember, aki kisegített.

Sikerült játszanom is. Egy nagyon kedves Hölgy, subtothebone /ízig-vérig szub, látta, hogy csalódott vagyok, mert nem találtam magamnak partnert, és segített. Egyszercsak szólt, hogy megvan a Hölgy, akit keresek és bementünk a közép-kori szobába, ahol voltak pallosok, harcifejsze, buzogány és egy cella is. Itt egyből le kellett vennem a ruháimat és egy magas, kedves, dán Hölgy egyből el is kezdett korbácsolni. Nem vagyok mazochista, de olykor nagyon jól tud esni a terápiás fenekelés, segít kitisztítani az elmét. Ezen felül, egyszer valaki azt mondta, hogy pain-submissive / fájdalom-szubmisszív vagyok (itt is megjegyezném, hogy ez csak az érmém egyik oldala), mert nem magát a fájdalmat élvezem, mint a mazochisták, hanem pont azt, hogy megalázó, hogy fájdalmat okoznak nekem -beleegyezéssel,- amit nem szeretek.

Kinky Kalandok Dániában
Kinky Kalandok Dániában

A dán Hölgy kiválóan korbácsolt, és amikor érezte a testem jelzéseiből, hogy kicsit sok, odajött megsimogatott, megdicsért, hogy milyen jól bírom és többször meg is itatott közben. A játék közepe után valamikor egy másik Hölgy is becsatlakozott a fenyítésembe. Bár örültem ennek a meglepő fejleménynek, de el nem tudtam képzelni, hogy ki lehet az, mivel csak subtothebone volt velünk a szobában, aki saját állítása szerint bottom, vagyis csak az alárendelt/mazochista oldalon szeret lenni.

A játék végén a másik dán Hölgy gyengéden egy takarót terített rám, leültetett, megsimogatott és beszélgettünk. Tökéletes aftercare/utógondoskodás volt, pedig egy szót sem egyeztettünk a játék előtt. Subtothebone korábban sosem volt a domináns oldalon állítása szerint, a másik Hölgy pedig korábban csak nőket fenyített, én voltam az első férfi, akit elvert, ráadásul nem is akárhogy.

Mikor elmeséltük Dannek – akit én csak „A hentensek” becézek, korábbi munkája és a lovak miatt-, a szervezőnek, hogy mi történt, mosolyogva csak ennyit mondott:

„Akkor végül megszelídítetted a Dominát.”

A szerző RisleyAddix RisleyAddix
Ferencz Dániel Benjámin, a.k.a. Risley Addix, 15 éve élem meg tudatosan BDSM és fétis vágyaimat. Három éve kutatom a BDSM és a fétisek evolúciós, pszichológiai, kulturális, történelmi hátterét. Idáig kétszer jártam az évente megtartott Római BDSM konferencián, itthon 2 évig szerveztem BDSM összejöveteleket, több előadást tartottam, illetve az első magyar LMBTQ és BDSM workshopon is előadtam, több előadótársammal együtt.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

hi -

Hello kedves,
A nevem Bella Nicholas, az Amerikai Egyesült Államokból származik. Itt láttam a profilját, és felkeltette az érdeklődését, és ha nem bánja, akkor szeretném, ha az e-mailen (bellanicholas32@gmail.com) keresztül válaszolna képcserére és egy jobb beszélgetésre.

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!