Jelentkezz be itt!

Laerien interjú

Magyar BDSM Díjak

Interjú sorozatunk következő részében, Laerien-el, a tavalyi Magyar BDSM Díjak, az „Év Újonca” kategória győztesével beszélgettünk.

 

SmPixie

RA: Kedves Laerien, Köszönjük, hogy elfogadtad a felkérésünket

Laerien: Köszönöm a megkeresést!

*

RA: Mit jelentett számodra, hogy tavaly megnyerted az év újonca kategóriát?

Laerien: Nagyon örültem neki, a mai napig él bennem a pillanat, mikor örömömben felemelem a kupát, és a párom kezeibe ugrom a színpadról! Újoncként azt hiszem, ez különösen sokat jelent, hisz mi újak vagyunk a közösségben, és ez megerősítette bennem azt, hogy ennek ellenére minket is észrevesznek, mi is hozzá tudunk járulni valami értékkel a közösségi élethez. Egy ilyen elismerés erőt ad a folytatáshoz.

*

RA: Miért tartod fontosnak a Magyar BDSM Díjakat?

Laerien: Jelenleg egy rejtőzködő szubkultúra vagyunk, sokaknak még barátaik előtt is titkolózniuk kell. A díjátadón olyan érzésem volt, mint egy kis Oscar gálán, mintha a kinky világ része lenne a mindennapoknak. Ez a közösségi oldala. Másrészről pedig a jelölteknek motiváció, hogy a munkájukat értékelik.

*

RA: A zsűri tagjai is jelölhetnek. Neked vannak idén favoritjaid, és jelöltél már?

Laerien: Van már jelöltem, de még nem minden kategóriára, így még kell egy kis gondolkodás, igyekeznék mindre találni valakit, hisz miért fukarkodjunk az elismeréssel?

*

RA: Sokat utazol. A régióban tudsz esetleg hasonló kezdeményezésről?

Laerien: Én még csak felfedezem a rendezvények színes világát. Kifejezetten előadásokból álló BDSM konferenciáról nem hallottam a közelünkben. Kicsit távolabb tekintve, épp egy dán konferenciára készülünk, ha a jelen helyzet engedi. Tematikus, például shibari rendezvények vannak szép számmal, de azt hiszem, a hazai konferenciának pont a sokszínűség az erőssége, mennyi különböző kink megfér egy helyen.

*

RA: Köszönjük a válaszokat, várunk szeretettel novemberben, a HunConon!

Laerien: Úgy legyen! Már nagyon hiányoznak a rendezvények!

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!