Jelentkezz be itt!

Hellace interjú

Magyar BDSM Díjak

Interjú sorozatunk következő részében, Hellace-szal, a tavalyi Magyar BDSM Díjak, az „Év Nemzetközi Kinkstere” kategória győztesével beszélgettünk. Ahogy eddig, most is vágatlanul, nem megszerkesztve adjuk közre a beszélgetést.

 

SmPixie

RA: Szia Hellace! Köszönöm, hogy elfogadtad a felkérésünket

Hellace: Szia Dani! Én köszönöm a lehetőséget, illetve a felkérést. Mindig öröm amikor megszólítanak a BDSM közösség kapcsán.

*

RA: Részemről a szerencse. Elmondanád, kérlek, milyen érzés volt tavaly megnyerni az "Év Nemzetközi Kinkstere" kategóriát?

Hellace: Meglepődtem. Mármint, tisztában voltam vele, hogy jelöltek, és nekem már az is nagyon megtisztelő érzés volt. Hiszen azért ez mégiscsak egyfajta visszajelzés a közösség részéről, hogy valamit jól csinálok. Szóval kavarogtak az izgalmas érzések rendesen.

*

RA: Ezt teljesen átérzem. Miért fontos számodra, hogy ne csak felhasználója, de aktív szervezője is legyél a hazai BDSM Közösségnek?

Hellace: Első körben amikor kezdtem egyre mélyebbre ásni magam a BDSM-ben, és egyre több embert megismerni ilyen-olyan fórumokon, akkor volt a személyes találkozóknak egy varázsa. De eleve keveselltem ezeket az alkalmakat. Ekkor találkoztam a Munch kifejezéssel. Nagyon tetszett az egész rendszeressége és a multikulturális lehetőségek. Akkor még nem szerveztem, csak jártam rájuk. Ám az akkori szervezők időmenedzselés miatt abbahagyták, és nagyon kezdett hiányozni a közeg. Ekkor döntöttem úgy, hogy egy fene, megpróbálom, hátha sikerül. Átgondoltam, csiszolgattam, és mindig csak aprókat változtattam a recepten. Szóval mondhatni a kényszer vitt rá az egyre aktívabb jelenlétre. Ám egyáltalán nem bánom, mert nagyon sokat tanultam és tanulok belőle mind a mai napig. Illetve nagy öröm, amikor nem csak bele adsz, de vissza is kapsz. A lehető legváratlanabb módokon. Mindig feldob, ha új arcot látok, és a segítségemet kéri. Felemelő érzés.

*

RA: Köszönöm. Végezetül: sajnos nem mindenki érzi fontosnak, hogy jelöltet állítson, a Magyar BDSM Díjakra. Te mint a tavalyi egyik győztes és aktív szervező, mivel biztatnád a hazai kinkstereket?

Hellace: A jelölteken alapvetően sokat gondolkodtam, mert nincs senki könnyű helyzetben így a COVID-os időkben. Ám tulajdonképpen ha megnézzük a kategóriákat, akkor a legtöbbhöz könnyű akár online tartalmak alapján embert csatolni. Hiszen azért ez a kicsi közösség sem adja meg magát könnyen és igenis igénylik az emberek egymás társaságát. Példának okáért indult Online munch, illetve talán több fotósorozat és gyakorló videó látott napvilágot, olyan tartalmakkal, amik a későbbiekben is hasznosak lesznek a communitynek. Én mindenesetre ezek alapján kezdtem el magamban jelölteket állítani. Ezt tudom javasolni mindenkinek. Ha valakiről úgy érzi, hogy igen ő/ők próbálkoztak megoldást találni felmerülő nehézségekre és valami értékeset létrehozni, akkor őket mindenképp érdemes felvenni a jelöltek listájára. Mert állítom, hogy az a morális löket, amit a neved feltűnése jelent egy ilyen listán remek érzés. Már csak ezért is megéri.

*

RA: Nagyon köszönöm, az alapos és korrekt válaszaid. Remélem a körülmények lehetővé teszik, hogy novemberben találkozzunk a HunConon és a Díjátadón!

Hellace: Mindenképpen szeretnék ott lenni. Ha úgy alakul, és nagyon remélem, hogy úgy fog. Köszönöm, a megkeresést.

 

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!