Jelentkezz be itt!

Korshow interjú

Magyar BDSM Díjak

A VI. Magyar BDSM Díjak (MBD) népszerűsítéséért az idei zsűritagok (a tavalyi verseny győztesei) nagy örömünkre vállalták, hogy rövid interjút adnak, az efetis.hu számára, a Magyar BDSM Díjak főszponzorának.

Az interjúk, heti rendszerességgel fognak megjelenni. Másodikként, Korshowt, a tavalyi Év Fetisisztája cím birtokosát kérdezzük. (A kérdező: RisleyAddix, a MBD és a Magyar BDSM Konferencia- HunCon alapítója.)

Az interjúkat, vágatlanul közüljük!

SmPixie

RA: Szia Korshow. Etimológiai iránt érdeklődő olvasóink kedvéért: a nevednek van bármilyen köze a sörhöz, vagy a poharakhoz?

Korshow: Szia. A név egy olyan showman-től származik, aki szerette a sört, és egy találó nevet szeretett volna alkotni a show szó felhasználásával. Ezzel a nicknévvel regisztráltam a kinky oldalakon és végül megtartottam a mai napig.

*

RA: Ha jól tudom, te antro beállítottságúnak vallod magad. Elmondanád nekünk, hogy mi az antro és miben más, mint amikor valaki puppy, vagy pony, vagy más pet (kisállat)?

Korshow: Az antro szó, ugye állati tulajdonságokkal jelentkező embert jelent. Számomra sokat számít, hogy az, aki a pet (kisállat) szerepbe kerül, kinézetével is mutassa szerepét. Ezzel megkönnyíti a handler/partnert abban, hogy tényleg egy kisállatot lásson maga előtt. Ugyanakkor az alapvető vonzó emberi vonások megmaradnak, és nem tűnnek el teljesen. Ezt a legkönnyebb testfestés, smink és apróbb kiegészítőkkel elérni. Megjegyezném még, hogy az antro nem azonos a furry kultúrával, amely emberi tulajdonsággal rendelkező állatot jelent, és az ott viselt szőrmebunda (fursuit), drasztikusan megváltoztatja a kinézetet.

*

RA: Gyakran készítesz saját jelmezeket és testfestéseket is, - amik szerintem zseniálisak és nem vagyok egyedül,- mitől függ, hogy milyen állattá, vagy karakterré avanzsálsz?

Korshow: Egyrészt függ, attól, hogy milyen kiegészítőket tudok beszerezni vagy készíteni (fülek, farkak, ruha). A macskafélék a kedvenceim, de ha találok egy inspiráló képet a neten, akkor más állat szerepébe is szívesen bújok. Ezen kívül ez függ a partnertől is, hogy ő mit szeretne, vagy mivé szeretne válni, mert switchként a póráz mindkét végét szeretem.

*

RA: Végezetül: milyen érzés volt tavaly megnyerni az év fetisisztája címet, és szerinted miért érdemes jelölni valakit az idei, Magyar BDSM Díjakra?

Korshow: Nagyon jó érzés volt, hogy elismert a közösség. Jelöléssel támogatást lehet nyújtani, amivel a jelölt érezheti, hogy inspiráló és hasznos tagja a közösségnek, és érdemes tovább folytatnia az eddigieket.

*

RA: Köszönöm a válaszokat, Korshow. Találkozunk novemberben.

Korshow: Köszönöm a kérdéseket és a lehetőséget az interjúra. A novemberi találkozást pedig nagyon várom.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!