Jelentkezz be itt!

Lana interjú

Magyar BDSM Díjak

A VI. Magyar BDSM Díjak (MBD) népszerűsítéséért az idei zsűritagok (a tavalyi verseny győztesei) nagy örömünkre vállalták, hogy rövid interjút adnak, az efetis.hu számára, a Magyar BDSM Díjak főszponzorának.

Az interjúk, heti rendszerességgel fognak megjelenni. Elsőként, Lanát, a tavalyi Év Hölgye cím birtokosát kérdezzük. (A kérdező: RisleyAddix, a MBD és a Magyar BDSM Konferencia- HunCon alapítója.)

Az interjúkat, vágatlanul közöljük!

RA: Kedves Lana, köszönjük, hogy elvállaltad az interjút. Mit éreztél tavaly, mikor te nyerted meg az Év Hölgye díjat?

Lana: Szívesen. Meglepődtem és örültem a díjnak, még egyszer köszönöm :).

*

RA: A tavalyi zsűriben egyöntetűen egyetértettünk abban, hogy megérdemled a díjat, hiszen hosszú évek óta dolgozol keményen a hazai BDSM Közösségért. Ha szabad tudnunk, hány éve vagy admin az smpixie-n?

Lana: 2008 nyarán csatlakoztam Smpixie-hez mint admin az oldalon.

*

RA: Visszatérve a Magyar BDSM Díjakra: mit gondolsz, hasznos ez a kezdeményezés a hazai Közösség számára? Ha igen, pontosabban miért?

Lana: Alapvetően jó ötletnek tartom a díjakat. Mindenképpen hasznos a BDSM közösségre nézve, úgymond összekovácsolja az embereket. Erre minden közösségben szükség van. Ahogy láttam a tavalyi díjátadón igen nagy érdeklődéssel várják a részt vevők, hogy ki lesz végül egy egy kategória nyertese.

*

RA: Mit üzennél a hazai BDSM Közösség tagjainak, miért érdemes jelöltet állítani/szavazni az MBD-re?

Lana: Minnél többen szavaznak és jelölnek, annál több embert mozgat meg az esemény. A magas számban leadott szavazatok által egyértelműbben lehet megállapítani, hogy ki legyen egy egy díj megérdemelt nyertese, és ki az a személy aki jelen van annyira a közösségben, hogy felkelti a többiek figyelmét.

*

RA: Köszönjük, hogy rendelkezésünkre áltál. Előre is kellemes nyarat Neked. Találkozunk a HunCon-on!

SmPixie

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!