Jelentkezz be itt!

Könyvmegjelenés: Betekintések a BDSM világába

Tabumentesen a nem szokványos szexualitásról

ArtdescordesMegjelent a Medicina gondozásában a Betekintések a BDSM világába című interjúkötetem első része.

Gyimesi Andrea szexuálpszichológus – aki minden fejezet végén szakvéleményével értelmezést ad az általam készített interjúkhoz – ezt üzente a könyv hátsó borítóján: „Hiánypótló kötetet tart kezében az olvasó. Belelátni ebbe a világba nem könnyű, a felszín semmit nem mesél a mélyéről, pláne nem a résztvevők lelkéről. Ám ez a könyv szinte dokumentarista stílusban tárja olvasója elé a kendőzetlen lényeget: interjúkat találunk azokkal, akik élik, megélik és identitásuk részének tekintik e világot.” Úgy érzem, hogy az idézet hűen kifejezi azt a szándékomat, hogy hiteles képet adjak a BDSM szubkultúra tagjairól. A beszélgetőpartnereim beengedtek az életükbe, feltárták a titkaikat és megmutatták önmagukat, hogy minél jobban megismerjem az életüket, a mozgatórugóikat, és a gondolkodásmódjukat. Tisztelem a bátorságukat. Köszönöm nekik és Gyimesi Andreának is a bizalmat, a türelmet és a közös munkát!

Az interjúkötet fejezetei különálló történeteket ölelnek fel, amelyek egymástól függetlenül is olvashatóak. Mindegyik egy-egy érdekes világ lenyomata. A beszélgetések alapján egy BDSM fogalomtárat is készítettem azért, hogy az interjúk – az e világban kevésbé jártasak számára is – könnyebben értelmezhetőek és követhetőek legyenek.

Könyvrendelés

Jó olvasást kívánok:
Király Lea

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Éppenerrejártam -

Igen szórakoztató, amikor az ember a különböző barátait ismeri fel az álnevek alatt :DD

Élvezettel olvastam éppen ezért is.

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!