Jelentkezz be itt!

Rotterdami BDSM Conf élménybeszámoló

A Sofőr, a hónalj és a Szerencsehozó Öngyújtó

Rotterdami BDSM Conf élménybeszámoló

Van egy szuper Hölgy, akivel egy éve találkoztam a III. Római BDSM Konferencián: AET. Ott felkért, hogy legyek az egyik modellje a Félelem játék workshopján. Egy nagyon intenzív játék ment végbe ott, és azóta jó barátok vagyunk, illetve ő az én bölcs és gondoskodó mentorom. AET mesélt nekem a Rotterdami BDSM Konferenciáról (RotCon). Jelentkeztem előadónak, és azt mondták mehetek.

Egyik legjobb barátom, MasterElijah vitt ki a reptérre. Amikor hazaérkeztem ki kellett raknia pár embert Ferihegyen, így felajánlotta, hogy visszafelé is felvesz és bevisz a városba.

A Konferencián sok, nagyon jó élményem volt. A szervezők: Pralinee és TommiD egyszerűen csodálatosak voltak, és szinte az összes vendég jófej volt, kivéve kettőt: az egyikőjük „a hónalj srác”-nak nevezett, a hónalj fétisem miatt, illetve egy „hölgy” arrogánsan magyarázott nekem a Japán-Török-Magyar rokonságról.

Ennyi elég is róluk.

Pralinee elvitt több, kellemes helyre, ahol meghívott ebédelni és pár italra is. Az egyik ilyen kocsmában volt egy jófej srác, akinek egy óvszer volt az egyik ujjára húzva, és aki úgy nézett ki, mint egy Viking. Valamint volt egy másik úriember, aki nagyon jól értett a sörökhöz és a borokhoz. Tőle tanultam meg, hogy Magyarország leghíresebb borvidékei: Eger, Tokaj és Villány mellett, vannak jó soproni borok is.

Ez számomra kissé vicces volt, mert idáig úgy tudtam, hogy az alkoholok tekintetében Sopron a Soproni (sörről) nevezetes, amit már jópár éve felvásárolt a (holland) Heineken.

Rotterdami BDSM Conf élménybeszámoló
A híres rotterdami guruló kocka házak (építész: Piet Blom)

A konferencián összesen 30 workshop volt, egy időpontban 5 előadás közül lehetett választani.

Egy nap 3 blokk volt, az esemény két napig tartott. Így összesen 6 workshopra tudott beülni minden vendég. Mivel három előadást tartottam, így lehetőségem volt, hogy másik 3 előadásra beüljek. De az első napon megtartandó első előadásomról a „Láb fetisizmusról” a modellem: Domina Petrana késésben volt az eseményről. Így ahelyett, hogy beültem volna egy előadásra, vártam a modellemre.

Végül megérkezett és megbeszéltük az előadásunk részleteit személyesen. Még sosem találkoztunk előtte élőben, így szükséges volt, hogy beszélgessünk.

A visszajelzésekből úgy tűnik, hogy jól teljesítettünk, és 10 vendég ült be a workshopunkra.

Az elején különbséget tettem a láb fetisizmus és a lábimádat közt. Az előbbiben az alárendelt fél igényei elégülnek ki a domináns határain belül, míg az utóbbi a domináns fél vágyainak megvalósításáról szól, az alárendelt fél határainak figyelembevételével.

Bemutattunk mindkettőből egy-egy jelenetet, és azt kell mondanom, hogy Domina Petrana kiba@ott jól teljesített.

Rotterdami BDSM Conf élménybeszámoló
AET megkért, hogy írjam alá a magas talpúját, külföldi debütálásom alkalmából

Hans, a „BDSM tudatos terápiáról” tartott előadást. Én voltam az egyetlen a teremben, aki nem beszélt Hollandul, de amikor megérkeztem, (nagyjából két percet késtem), egyből angolra váltott.

Több érdekes témáról is beszélt a BDSM vs. Erőszaktól kezdve a fétiseken át a Polyamoryig, illetve beszélt stratégiákról, amiket ezek kapcsán tudunk kapcsolatainkban alkalmazni.

„A fétis az orgazmusodat nagyobbá, a párkapcsolatod nehezebbé teszi” - mondta. Mivel nehéz olyan partnert találni, aki osztozik a fétisünkben. Lehet, hogy a párunk addig kielégíti a fétisünket, amíg tart a szerelmünk, de ha az érzés elmúlik...

Ekkor elmondtam, hogy más fétisek mellett, a hónalj bálványozása is a vágyaim közé tartozik. Erről azt gondolom, hogy egy igazán természetes fétis, hiszen ez a Szentély tele van feromonokkal. Itt volt egy vitánk az előadóval a természet versus kultúra kapcsán, azonban végül befogtam a számat, hogy folytatódhasson az előadás. Ezután jött a polyamoria (többszerelműség) témája, és egy gyönyörű Hölgy kezdett el beszélni: azt mondta, hogy nagyon nehéz számára: ő monogám, és szereti a BDSM-et, de úgy érzi, hogy ezek közül az egyiket fel kell adnia, hogy part találjon magának, de ő ezt nem szeretné.

Sírt és azt mondta, hogy gyakran érzi magát magányosnak, és teljesen átéreztem a bánatát, annak ellenére, hogy poly vagyok, majdnem együtt sírtam vele.

Az előadás után kerestem őt, de senki sem tudta, hogy hová tűnt. Átmentünk egy esti munchra, ahol több bemutatót is tartottak, és egyszer csak a semmiből megjelent a Hölgy, és hozzám lépett.

A hónalj fétisemről kérdezett, így én is megragadtam az alkalmat és igyekeztem megnyugtató tanácsokat adni neki, miközben a szomorú, nagy, barna szemeibe néztem. Éreztem a fájdalmát.

5 perc után vállon veregetett és elment.

Remélem megtalálja a párját. Megérdemli.

Még két előadást tartottam: „BDSM és Polyamory”, valamint „Szubmisszív férfinek lenni” címmel. Az utóbbit MrsScorpióval közösen csináltuk, aki egy kedves és tapasztalt holland Hölgy.

Átbeszéltük az előadás csapásirányát a szombat esti munchon, ami röviden ez volt: megközelítésem szerint egy szubmisszív férfinak nem csak a BDSM-ben kell szolgálnia az Úrnőjét, hanem a mindennapi életben is: bevásárlás, lakás kitakarítása, kutya sétáltatás.

Ezért azt javasoltam MrsScorpiónak, hogy miután elmondok egy rövid bevezetőt a témához, ő adjon nekem feladato(ka)t, amit el tudok végezni („Kérlek ne mondd azt, hogy ugorja le Párizsba egy pezsgőért, és érjek vissza: mindezt félórán belül.”) Ő nagyon boldog volt, hatalmas mosollyal az arcán.

Jött a vasárnap, előadtam a rövid bevezetést, utána megkért, hogy vegyem le a polóm, és ki kellett nyitnom egy összeragasztott rózsaszín dobozt, aminek a tartalmát ki kellett tennem az asztalra.

Először egy kés, majd egy hosszú villa (azt hittem ekkor, hogy félelem játékra fog sor kerülni) akadtak a kezembe, majd egy alma, utána 5 fém karom és egy stílusos, kis tál.

Ekkor MrsScorpio azt kérte, hogy hámozzam meg az almát, ő pedig ezalatt a fém karmaival karmolta a testem és húzta a mellkas szőrzetem. Közben még néhány matek feladatot is adott nekem: mennyi 13*1,2,3,5,6?

Rotterdami BDSM Conf élménybeszámoló
A „Szubmisszív férfinak lenni” előadás kellékei

Emlékeim szerint, mindegyikre helyes választ adtam. Ezután fel kellett vágnom az almát és felszolgálnom a közönségünknek és neki. Kegyelmes volt, így nekem is jutott egy kisebb darab alma.

Az esemény alatt AET szolgálója Vetertje kölcsön adott nekem egy öngyújtót, mert én elvesztettem az enyémet.

Kint dohányoztam, amikor egy szexi kínai lány tüzet kért tőlem. Az esemény után egy cigit is kért, így adtam neki. Rövid időn belül kiderült, hogy szereti a férfiakat dominálni és térdelhettem előtte, egyből az esemény helyszíne mellett, Rotterdamban.

A platform szandáljainak talpát a farmerebe törölte, felpofozott, és heccelt, ráadásul kínaiul is beszélt hozzám, nem tudom mit mondott, de nagyon jó és megalázó érzés volt.

Rotterdami BDSM Conf élménybeszámoló
A Szerencsehozó Öngyújtó

Kiváló esemény volt, több új barátságot kötöttem, és szuper BDSM, társasági és szellemi/spirituális élményem volt (és még a Szerencsehozó Öngyújtót is megtarthattam)

A szervezők, a segítőcsapat és az előadók munkája kivirágoztatta a szívemet.

U.i.: külön köszönet Luckyman-nek mindenért. Te vagy a legkiválóbb holland Úriember. Végezetül: Úrnőm: köszönöm a Te támogatásod.

A szerző RisleyAddix RisleyAddix
Ferencz Dániel Benjámin, a.k.a. Risley Addix, 15 éve élem meg tudatosan BDSM és fétis vágyaimat. Három éve kutatom a BDSM és a fétisek evolúciós, pszichológiai, kulturális, történelmi hátterét. Idáig kétszer jártam az évente megtartott Római BDSM konferencián, itthon 2 évig szerveztem BDSM összejöveteleket, több előadást tartottam, illetve az első magyar LMBTQ és BDSM workshopon is előadtam, több előadótársammal együtt.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!