Jelentkezz be itt!

Jegysorsolás: I. Magyar BDSM Konferencia

Jelentkezz és nyerd meg te!

I. Magyar BDSM Konferencia

Újabb jegysorsolást tartunk! Ezúttal a hamarosan megrendezésre kerülő I. Magyar BDSM Konferencia eseményre nyerhettek nálunk egy jegyet.

Egy darab, egy személy által felhasználható jegy kerül kisorsolásra! A jegy viszont az egész rendezvényre szól, azaz mindkét napra, az előadásokra, workshopokra, és a két esti bulira is!

Hogy vehetsz részt a sorsoláson? Az alábbi listából teljesítsd legalább az egyik pontot - ha mindkettőt teljesíted, nagyobb lesz az esélyed!

  • Jelezd itt hozzászólásban, hogy szeretnél egy jegyet
  • Jelezd FaceBook oldalunkon, hogy szeretnél egy jegyet

Ha regisztrált tagja vagy honlapunknak, vagy lájkolod/követed FaceBook oldalunkat, akkor még nagyobb esélyed van a jegyre!

A sorsolás hétfőn (2016.11.07.) este lesz, 20:00-kor. A nyertest még aznap este megpróbálom elérni, ami ha nem sikerülne, akkor a jegy másnap reggel átszáll egy újrasorsolt jelentkezőre.

Figyelem! A rendezvényre ebben a pillanatban már csak 5 szabad, megvásárolható jegy van! Így aki biztosan ott akar lenni, ne halogassa sokáig a jegyrendelést!

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

És a nyertes... -

A sorsolás lezajlott és a nyertes: Leina! (aki a FaceBook oldalunkon is jelentkezett a jegyért) Feltéve, hogy még ma este vissza tud jelezni, hogy biztosan fel tudja használni a két napra szóló, teljes értékű jegyet.

Szeretnék jelentkezni  a sorsolásra. 

Jegy -

Szijasztok!

Én is szeretnék egy jegyet. És sok sikert más jelentkezőknek is! ^^

Sok szerencsét! -

Szeretnék nyerni! Sok sikert a résztvevőknek! :)

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!