Jelentkezz be itt!

Bondage módszerek

Bondage kikötözési technikák, módszerek

Miután áttekintettük, mit is jelent a „bondage” kifejezés, tekintsük át a kikötözés módozatait, illetve, azokat a dolgokat, amiket érdemes azoknak a partnereknek megbeszélnie, akik szeretnék ezt a műfajt kipróbálni, ezt a fajta technikát belecsempészni szexuális életükbe. A kikötözés során a résztvevőket nevezzük rabszolgának és rabszolgatartónak; egy-egy ilyen játszadozás során lehet csak egy rabszolga és egy rabszolgatartó, de természetesen a létszám növelhető is, kinek-kinek az ízlése szerint.

Lássuk csak, mit érdemes a kikötözés előtt megbeszélni a partnerrel: a szereposztás után - eldöntöttétek, ki lesz a rabszolga, ki pedig a rabszolgatartó - beszéljétek meg a rabszolga, illetve rabszolgatartó alkatát, ruházatát, a leendő „programot”, illetve a megkötözés módját.

Ízelítő galériánkból

A rabszolga alkatánál nem mindegy, hogy cingár, vagy alacsony, testes, vagy vékony az illető. De nem elhanyagolható az életkor sem, hisz fiatalabb rabszolga rugalmasabb, könnyebben „hajlítható” ízületekkel rendelkezik, mint egy korosabb. De ugyanígy fontos figyelembe venni a rabszolgatartó alkatát is, hiszen a testalkata befolyásolhatja, milyen módon és milyen minőségben képes kikötözni a partnerét. Mindezeket a megkötözési mód kiválasztása előtt fel kell mérni.
A rabszolga ruházata befolyásolhatja a megkötözés módját, illetve annak hatásosságát, hisz nem mindegy, hogy egyszerű pólóban, bőrszerkóban, vagy meztelenül történik a kikötözés. Valamint, ha kis szerepjátékkal is akarjátok fűszerezni a kikötözést, akkor annak megfelelő ruházat szükséges. A rabszolgatartó ruházata abból a szempontból lehet kérdés, hogy terveztek-e szerepjátékot, de azért a hatás kedvéért sem árt a kikötözés előtt megbeszélni az ő ruházatát sem; ha olyan a ruházata, vagy esetleg egyáltalán nincs rajta semmi, az akár befolyásolhatja az elért gyönyör fokát is mindkét félben.
Arról is döntenetek kell, hogy mit akartok tenni a kikötözött féllel. Milyen hosszan szeretnétek „szenvedni” látni, illetve ő milyen hosszam szeretne szenvedni. Érdemes már az elején tisztázni, hogy sokáig akarod hagyni egy megkötözéses módban, vagy időnként váltogatjátok a módokat, és a váltogatás átmenetek vagy újrakötözés formájában történnek. Illetve az is hasznos lehet, ha már az elején tisztázzátok, hogy a kikötözés mellett egyéb tortúrákat is akartok-e beleszőni a játékba.
Számolni kell az emberi test anatómiájával is, vagyis, hogy az emberi testnek vannak határai, a kikötözés akár veszélyessé is válhat, ha ezekre nem figyeltek oda! Ezért a csomók és hurkok erősségére, szorosságára azért fontos figyelni, mert veszélyes lehet, ha a megkötözött test egyes részei sokáig nem kapnak vérellátást. A kötelek elrendezésénél ügyelni kell arra, hogy az ne fojthassa meg a rabszolgát, hogy a kötelek ne hurkolódhassanak és ne szoruljanak a nyakára. Számolni kell azzal is, hogy a megkötözött fél hirtelen mozdulatot is tehet; e miatt nem mindegy a megkötözés módja és erőssége, hisz nem kívánt sérüléseket is szenvedhet. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a rabszolgának korábban volt-e törése, vagy más sérülése, esetleg műtéte, mert ez nagyban befolyásolhatja ezt a fajta együttlétet. Nem kockáztathatjuk azt, hogy esetleg egy korábbi műtéti hegnél, korábbi nyílt sérülésnél, egy majdnem gyógyult sebénél okozzon valami problémát a megkötözés. Mindenképp kerülendő az, hogy a kötözés sebet vagy sérülést okozzon, pl.: túl vékony kötél belevág a bőrbe/húsba, vagy akár horzsolások is keletkezhetnek.

Ejtsünk pár szót a megkötözés módozatairól, a teljesség igénye nélkül, hisz akik ilyen gyönyörökre vágynak, akár maguk is kitalálhatnak módozatokat.

Kikötés, fellógatás:
Egyszerűbb esetben a rabszolga hátra-, vagy előrekötözött kezeinél fogva, esetleg lábainál fogva fejjel lefelé lógatjuk fel. Kiváló pozíció ez csiklandozáshoz, vesszőzéshez, öklözéshez, rugdosáshoz, orális szexhez. Kombinálható úgy is, ha egyszerre kezeinél és lábainál fogva lógatjuk fel a rabszolgát. Ha nagy szenvedést akarunk okozni partnerünknek, akkor a rabszolga hátrakötözött kezeihez csak az egyik lábát kötözzük hozzá a háta mögött; és a másiknál fogva lógatjuk fel. Ilyenkor a rabszolga teste szinte mindig egyensúlytalan állapotban van. A rabszolga egyensúlyán javít ugyan, de a szenvedését fokozhatja, ha a derekán körbehurkolunk egy kötelet, amihez rögzítjük hátrakötözött kezeit és lábát.

Ágyhoz kötözés:
Az ágyhoz kötözés rövid távon és önmagában nem okoz fájdalmat, de hosszú távon igen, és akár alapja lehet sok fájdalmas tortúra végrehajtásához. Rögzítési pontok lehetnek a hason, vagy hanyatt fekvő rabszolga esetén:

„bokák, térdek alatt, combközép, csuklók és egyben köldök alatt, könyök (akár alatta, akár felette) és egyben gyomorszáj, mellkas és válltövek egyben, nyak (elég lazán korlátozott lélegzetvételhez; a többinél kíméletlen szorossággal). A lábak esetén némi terpesz javasolt. A fejet leszoríthatjuk szíjjal a homloknál, vagy a szájat is be/lezáró szíjjal. Kiválóan alkalmazható tortúrák a vesszőzés, csiklandozás, öklözés/ütlegelés, taposás, fejre/ráülés, herék és hímtag kínzása (hanyatt fekvés esetén). Sokféle testhelyzetbe lehet megkötözni a rabszolgát, nem megyek bele részletekbe; mindenesetre nagyon kreatív módok megalkotására inspirál. Hosszú távú programokhoz ajánlott.”

www.fetishsex.hu/node/130

Bongade kikötözési módszerek: Szék felfüggesztés
forrás: johntisbury.deviantart.com
Székhez kötözés:
A szék bármilyen lehet, akár karfás, karfa nélküli, forgó, vagy irodai székek, támlás, támla nélküli. Kínzáshoz a leginkább alkalmas a magas háttámlájú, kemény fából készült szék. Bármivel le lehet kötözni a „rabszolgát”, akár lánccal, kötéllel, de akár oda is lehet bilincselni a székhez. Minden a fantázián múlik. Annak is csak a fantázia szab határt, hogy a rabszolga, illetve a rabszolgatartó mit visel, vagy egyáltalán nem visel ruhát. A székhez kötözés ideális a vallatós szerepjátékhoz is. Akár hosszabb ideig tartó kínzásokhoz is alkalmazható a székhez való kötözés, mely során hosszabb-rövidebb ideig magára hagyjuk a megkínzott felet. Ha a rabszolgát magára hagyjuk, érdemes a látás és hallás lehetőségétől is minél jobban megfosztani; érzékelés nélkül előbb-utóbb elveszíti az időérzékét, és idő kérdése, hogy pánikba esik. A székhez kötözött rabszolgát öklözhetjük, csiklandozhatjuk, vesszőzhetjük, vagy akár a heréit is erőteljesen morzsolhatjuk, de sokféle egyéb módon okozhatunk neki fájdalmat.

Gúzsbakötés, más néven hogite, vagy hogtied:
Hason fekvő testhelyzetben a hát mögött a csuklókat összekötjük; a lábakat pedig a bokáknál egymáshoz kötözzük. Az összekötözött csuklókat és bokákat egymáshoz kötözzük úgy, hogy a sarkak a hát mögött a feneket érintsék. A gúzsba kötés hanyatt fekvő helyzetben is megvalósítható, de ekkor a comb és a lábszárak függőleges helyzetbe kerülnek. Ilyenkor a lábak terpeszbe kényszerítésével mogyorózó taposás, illetve némi heremorzsolás is végrehajtható a combok markolászó gyötrésével együtt.

Felfüggesztés:

„A csuklók elől, és a bokák egymáshoz képest párhuzamos pozícióban történő egymáshoz kötözése, majd ülő helyzetben behajlított térdek mellett az összekötözött csuklók és bokák szoros egymáshoz kötözése úgy, hogy a könyökök a térdek közé kerüljenek. Ezután a könyökök és a térdek között egy erős rúd behelyezése. Ezután a rúd felhelyezése úgy, hogy a talpak felülre, és a fej lentre kerüljön.”

www.fetishsex.hu/node/130


Ebben az esetben a kikötözött fél fejjel lefelé lógó testhelyzetbe kerül. E módszer alkalmazása közben gázálarc és bukósisak is használható.
Alázási módszerek lehetnek a fej (ezen belül a pl. a fül), a törzs, vagy a derék gyötrése; lehet csiklandozással is szenvedést kiváltani, vagy a lábfejet kicsavarni (erőteljesen oldalra vagy előre nyomni); továbbá rugdosás, pofozás, levizelés, herék masszírozása, dögönyözés, vesszőzés, de a szenvedés kiváltásában igazán csak a képzelet szab határt. Abban az esetben, ha bukósisakot visel a kikötözött, az a bukósisak akár tele is vizelhető.

Combok ölelése:
Ezt a módszert lehet alkalmazni hanyatt-, oldalt, vagy hason fekvő testhelyzetben is.

„A térdek szorosan mellkashoz való húzása, majd az alkarok elhelyezése a térd mögött úgy, hogy az alkarok derékszöget zárjanak be a combokkal, és a csuklók az ellenkező oldali térdhajlathoz kerüljenek. Csuklók térdekhez (térdhajlatokhoz), illetve a hónaljakon át a háton átvezetett kötelekkel egymáshoz, illetve a térdek mellkashoz szorítása a hónaljakon át a háton átvezetett kötelekkel. Bokák összekötözése szükséges.”

www.fetishsex.hu/node/130

Ebben az esetben is használható akár gázálarc, bukósisak is kínzás közben. Alázási módszerek lehetnek akár ugyanazok is, mint a felfüggesztés esetében.

Bongade kikötözési módszerek: Múmia
forrás: blackroomphoto.deviantart.com/
„Múmia”:
Sok variációja lehetséges, lássuk most a leginkább hagyományosnak számítót. Hagyományosan a kikötözött felet fóliával tekerjük körbe, majd pedig széles ragasztószalaggal, esetleg szigetelőszalaggal körberagasztjuk.
A rabszolga lehet meztelen, de akár valamilyen ruhadarabot is viselhet; mint fentebb, akár bukósisakot vagy gázálarcot is viselhet. Fekve, de akár állva is kínozhatjuk a megkötözött múmiánkat. Nagyobb szenvedést tudunk neki okozni, ha egész éjszakára „becsomagoljuk”. Akár úgy is érezheti, hogy egy rettentően forró szaunában van, ha paplanba, majd hálózsákba fektetjük, és ez után kötözzük meg.
Ha ruhát visel a rabszolga legjobb, ha hosszú ujjú, pl. munkaruhát, motoros ruhát visel. A legcélszerűbb, ha a ruha anyaga durva posztó, farmer, vízhatlan anyag.
„Készíthetünk” járkáló múmiát is, ekkor vastag overallt célszerű viselnie, mert abban melege lesz egy idő után, így nagyobb szenvedést él át. Ha a sétáló múmiánkat akarjuk még ezek mellett egyéb tortúráknak is kitenni, mint pl. rugdosás, taposás, lökdösés, szerencsés, ha bukósisakot, esetleg a motoros szerkó mellé még motoros csizmát is visel, így megóvhatjuk a komolyabb sérülésektől.
Az a rabszolgatartó, akinek olyan szerencséje van, hogy egyszerre két múmiával rendelkezik, esetleg rendezhet közöttük gladiátorharcot is.
A járkáló múmiát egyéb kínzásoknak is kitehetjük a rugdosáson, taposáson kívül, ha azt parancsoljuk neki, békaugrásokat csináljon, kússzon, térden csússzon előttünk. Mindezt nehezíthetjük azzal, hogy a hátára nehéz hátizsákot teszünk.
Ha azt a módszert választjuk, hogy párunkat múmiává változtatjuk, akkor kipróbálhatjuk azt is, hogy fejjel, vagy lábbal lefelé fellógatjuk, ekkor akár bokszzsákként is használhatjuk. De próbálkozhatunk azzal is, hogy egyszerűen fához, vagy oszlophoz kötözzük nagyon szorosan, sűrű hurkolással, esetleg így is magára hagyhatjuk éjszakára; így nagyobb szenvedésnek és megalázottságnak tesszük ki.

Gúzsba kötve felfüggesztés:
Először is a következő módszerrel gúzsba kötjük a rabszolgánkat: hason fekvő testhelyzetben a kezeit hátrakötözzük, majd a bokáit, úgy, hogy a kezek, illetve bokák keresztbe legyenek. Ezt követően összekötözzük a kezeit a bokáival, minél közelebb, minél szorosabban, annál jobb. A felfüggesztéshez a korábban összekötözött bokákra és csuklókra újabb kötelet kötünk és ennél fogva függesztjük fel rabszolgánkat a mennyezetről lógó kampóra, csigára, esetleg rúdra. Célszerű a rabszolga testét minél jobban megfeszíteni. A legszerencsésebb, ha a teste magasról lóg, de a hasa még a földet érinti. Rabszolgánkat még jobban megkínozhatjuk, ha a nyakörvéhez, vagy a szájában lévő pecekhez erősített kötél segítségével a fejét hátrafeszítjük, s ennek a kötélnek a végét a felfüggesztésül szolgáló kötélhez rögzítünk. Ha a rabszolgának nincs szájpecke, vagy nyakörve, akkor akár kötélből is készíthetünk pecket, vagy kantárt.
Kínzásul, alázásul a derekat, a törzset, fejet gyötörhetjük, csiklandozhatjuk; a lábfejeket kicsavarhatjuk (erőteljes oldalra vagy előre nyomjuk); továbbá a rugdosás, cipő vagy bakancs nyalatása, pofozás, gyertyázás, tágítás, levizelés, vesszőzés, dögönyözés is szerepelhet a repertoárban.

 

A fent említett kikötözési módszerek csak példák, és nem is a tejesség igényével kerültek felsorolásra. Természetesen sokféle módszer létezik, mellyel magunknak és partnerünknek gyönyört okozhatunk a kikötözés során. Mint a legtöbb fétis esetében, a kikötözés módszereiben is csak a képzelet szab határt.
Akármelyik módszert is választjátok, azt mindenképp szem előtt kell tartani, hogy veszélyes játékot űztök. Mindig legyen egy előre megbeszélt szó/jelzés, mely veszély esetén leállíthatja ezt a fajta játszadozást! Ügyelni kell arra is, hogy a megkötözött testrész vérellátása megfelelő legyen. Ellenőrizni kell, hogy nem kezd-e kihűlni, zsibbadni, ha ezt érzékelitek, azonnal ki kell oldozni és lassú mozdulatokkal masszírozni kell a vérkeringés helyreállítása érdekében. Veszélyessé válhat az is, ha a rabszolga száját, orrát eltakarjátok valamivel. Ha a rabszolga fejére kerül valami, mindig meg kell róla győződni, hogy a légzést semmi nem akadályozza! Ha körültekintően jártok el, komolyabb balesetek, vészhelyzetek nélkül juthattok hatalmas élvezethez.

 


Link ajánló:
http://bdsmunveiled.blogspot.hu

Források:
http://www.fetishsex.hu/node/122
http://www.fetishsex.hu/node/130
http://www.aprotuti.hu/index.php?oldal=tippek_reszletesen&kategoria=6&tipp=653&ugras=true
http://users.atw.hu/jerom-bdsm/htm/praktikak.php?iras=partner

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

hozzászólás -

Üdvözlök mindenkit!

Örülök annak, hogy ezek a mások által perverznek mondott játékok az internet segitségével egyre szélesebb körben ismerrté vállnak.

Ezúton megköszönöm az oldal üzemeltetőjének.

Sokan gondolják azt hogy a BDSM és SM játékok az egyik fél örömét szolgálják.

Nekem eddig 4 hölggyel volt ilyen kapcsolatom, mind a ketten jól éreztük magunkat, de egyet ne felejtsünk el a legnagyobb odafigyelés és bizalom szükséges hozzá.

Üdvözlettel: Takács Géza

Utóirat: Tehetnétek az irások mellé néhány képet.

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!