Jelentkezz be itt!

Róma, avagy miért jó egy BDSM konferencia?

Rome BDSM conference 2016

Rome BDSM conference 2016
romebdsmconference.com
Idén volt életem II. BDSM konferenciája. Sokan érdeklődtek mielőtt mentem és többen kérték, hogy számoljak be az élményeimről. Nos, van egy hosszabb beszámoló is, azonban ahogy az angol mondaná: let’s keep it short (csak röviden).

Tavalyról már sok ismerős arc volt, illetve voltak – számomra - új emberek is.

Mit kaptam ettől az eseménytől? 13 előadást, amikből 11 nagyon hasznos volt számomra, nemzetközi ismeretségeket kötöttem és a bőrömön is tapasztalhattam sok mindent.

 

A CBT (farok és here kínzás) órán például egy angol Hölggyel voltam párban, vagyis ő választott engem, mert csak olyannal akart játszani, akit már ismert. Megkérdezte a határaim, hogy mennyire bírom a fájdalmat, és ezeket maximálisan betartva játszott a péniszemmel és a heréimmel.

Egy másik órán (a szolgálat művészete) a suboknak kellett meghatározott utasítások alapján a Hölgyek kedvében járni: ebben benne volt a cipőfényezés (boot blacking) és a talpmasszírozás is.

Itt egy Andrea nevű törékeny, olasz Hölggyel voltam párban, aki amikor látta, hogy fészkelődök térdelés közben, egyből megkérdezte, hogy van-e valamilyen gond a térdemmel, vagy csak kényelmetlen a helyzet. Mikor elmondtam, hogy az utóbbiról van szó, nem adott engedélyt pozíció váltásra, ellenben az óra végén megkérdezte, hogy van-e kedvem az esti bulin folytatni.

Miért érdekes ez? Számomra nagyon jó élmény volt, hogy este odajött hozzám és szólt, hogy menjünk játszani. Azonban vele is olyan dolgokat tapasztaltam, amit itthon nagyon ritkán:

Rome BDSM conference 2016
romebdsmconference.com
A játék előtt megkérdezte, hogy mik a határaim, van-e bármilyen egészségügyi problémám, és elmondta az elvárásait: csak lefele nézhetek, és csak akkor szólalhatok meg, ha kérdez.

A játék vége pedig átfolyt az utógondozásba (aftercare) az ölébe hajthattam a fejem, megölelhettem, és a szemébe is nézhettem. Igazi melegséget éreztem!

A játékunk után derült csak ki, hogy Andrea kezdő, hivatásos domina Milánóban. Ilyen jó és ennyire empatikus szeánszom azonban itthon csak nagyon kevés emberrel volt, pedig sok profi dominával találkoztam már.

Szombat este azonban más is történt: AET, egy holland, szadista Hölgy felkért, hogy legyek a vasárnapi félelemjátékok órán az egyik bemutató alanya, egy tűs félelemjátékhoz. Belementem. A félelemjátékoknak több fajtája van: az egyikben csak az ember elméjével baszakszik (mind fucking) a domináns, terrorizálja a másikat annak félelmével, de nem váltja azt valóra. Van olyan fajtája is, amiben a mind fucking és a félelem valóra váltása is együtt járnak.

AET félelemjátékok órájára összesen 4 megfélemlítendő alany vállalkozott. Először a saját partnerével játszott, utána következtem én, aki már nagyon kellemetlenül érezte magát a tű gondolatától is. Pedig elmondtam AET-nek az óra előtt, hogy vannak maradandó nyomaim a tűktől, és legyen velem óvatos, mert tű fóbiám van.

Mikor kiszólított a csoport előtt (30-35 fő lehetett) egyből tapsot kért nekem a bátorságomért.

Rome BDSM conference 2016
AET és Risley a tűs félelem játék után
Utána leültetett egy székre, én pedig sírva fakadtam. Elmondtam neki, hogy az Úrnőmért vállaltam, és azért, hogy büszkévé tegyem. Ő pedig elmondta, hogy semmi gond ha visszalépek. Nem tettem, vállaltam, végig akartam csinálni. Nem sokkal ezután felhelyezett egy szájterpesztőt, és el kezdte ecsetelni, hogy olyan fura helyekre szereti szúrni a tűket, mint az orrcimpák, vagy a körmök alatti részek…Végül elővett egy pici, hegyes tűt, ekkor kicsit megkönnyebbültem, ám közölte, hogy az ilyen tűket bizony fogorvosok használják és ő ezzel átfogja döfni a jobb felső ínyem egyik részét. Ettől rettegni kezdtem, már-már egy nyársalásra számítottam. Végül egy picit szúrt az ínyembe, majd levette a szájterpesztőt, többször átölelt és mondta, hogy nyugodtan menjek ki a levegőre. Ő is kijött velem. Érdeklődött, hogy hogy vagyok, látta, hogy érzelmileg nagyon meg voltam viselve. Én pedig mondtam neki, hogy menjen vissza, tartsa tovább az óráját, nem szeretném, hogy miattam rosszul süljön el.

Ő visszament, én elszívtam egy cigit, miközben a partnere kint volt velem és meghallgatott.

Mikor visszaértem AET épp azt mondta, hogy nem fogja a másik két alanyt bevonni, mert lelkeket kell ápolnia. Még 15 percet beszélgetett csak velem, és a konferencia záróbeszédénél is direkt mellém ült, ahogy ő fogalmazott: „Csak úgy éreztem, meg kell hogy öleljelek.”

Rome BDSM conference 2016
Csipeszek a mellbimbók mellett
A lelkemre kötötte, hogy írjak neki hétfőn, hogy hogy aludtam, nem volt-e rémálmom, minden rendben van-e velem. Sokkal jobban vagyok, mint előtte, a játék és a sírás megtisztították a lelkem. A saját félelmeinkkel való szembesülés, nagyon erős gyógymód!

AET azt írta nekem e-mail-ben, hogy nagy ajándékot adtam neki, amiért a félelmet kiszolgáltattam neki. Ő is nagy ajándékot adott a lelkemnek, és a korábban említett angol Hölgy pedig nekem adta azt a három csipeszt, amit még a CBT órán helyezett a heréimre.

A heréimen kibírhatóak voltak, de a mellbimbóimon pár másodpercig sem bírtam őket, akkora fájdalmat okoztak.

Egy BDSM konferencián az elmélet és a gyakorlat kéz a kézben járnak, és sok szeretetet, tudást és BDSM kultúrát tudunk magunkba szívni.

Ezért szervezzük Magyarország I. BDSM konferenciáját idén novemberre!

Risley Addix
2016.03.08.
Solymár

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Tájékoztatás -

Kedves Érdeklődő:

Itt találsz bővebb információt az eseményről:

https://fetlife.com/events/405937

https://fetlife.com/groups/134556

illetve elérsz a risleyaddix@gmail.com címen is.

Akkor az én megjelenésemre biztos számíthatsz!

Válasz Érdeklődőnek -

Kedves Érdeklődő.

Egy konferencia bármely óráján, bármely a konferencián résztvevő ember résztvehet attól függetlenül, hogy csak szemlélődni, vagy részt venni szeretne-e. Általában minden óra interaktív, de vannak kivételek is, ahol "csak" az elméletről van szó.

Itthon is ezt a mintát fogjuk követni. 

Az ilyen konferenciákon hogyan szokott lenni a gyakorlati rész? Csak azok lehetnek bent, akik részt is vesznek, vagy csupán szemlélődni is lehet? Hogy volt Rómában és hogy lesz itthon?

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!