Jelentkezz be itt!

Kérdések

Blogbejegyzés

Kérdések

Nem kell nekem mindig egyetértenem a főirányú politikai véleményfonalakkal. Úgy látszik most a kérdések vannak pellengérre állítva, de most próbáljunk egy nem politikai analógiát leporolni, hogy lássuk miről is van szó.

Igen rövid leszek és tömör. Vannak ilyen lelki beteg faszkalapok, akik nem az utasításokkal és a parancsokkal akarják rávenni a másik embert, hogy olyan dolgokat mondjanak vagy tegyenek, amit egyébként nem szeretnének, hanem a kérdéseket használják arra, hogy elvárásokat állítsanak fel veled szemben. Érdemes ilyenkor kérdésekkel visszapörgetni az egészet, de ezzel az a gond, hogy a végtelenségig el lehet ezt játszani. A legjobb megoldás ignorálni, de ha már mindenféleképpen bele kell menni a játszmázásukba, akkor célszerű következményeket kilátásba helyezni. Tiltsd le a picsába! Ez vagy ilyen hülye, vagy ez a szakmája.

Most gondolj bele, hogy milyen lehet ez egy párkapcsolatban. Haza jön az asszony, és már kapja is a kérdéseket... Hol voltál? Kivel voltál? Szeretsz te engem? Miért nem lehet erre a kérdésre válaszolni?

Teccikérteni? Ki a fene akar egy ilyen lelki nyomorékkal együtt élni?

Úgyhogy én nagyjából, politikától függetlenül, azt gondolom, hogy aki a "kérdések" pellengérre állításán cinikusan lovagol, az ezt a fajta férfihisztit is elbagatelizálja. 

Ráadásul a baloldali vélemény lényegében most azt a stilust legalizálja, amit például Ferkó Dániel is képvisel a Pesti Riporterben. Biztos, hogy ez így ok?

A szerző VoodooLove VoodooLove
Torzult szeretetnyelvű szadista gazember vagyok, aki a Galaktikus Birodalom, partizán gerillájaként, szub-mazó kurvákkal gengszterkedik, puncipecegtető switchekkel trollkodik, és agyonbassza a tömegkultúrát (is). Időnként női hangon beszélek. Áldozatomat nem ölöm meg csak megsebesítem. Ismeretlenekkel nem játszo(k), keresztbe teszem a kezem előttük. Joker és Harley nem viccel! Tudd hol a helyed szuka! Különben úgy jársz, mint Csipkerózsika, akit megbasztak alva, és kilenc hónap múlva Ikreknek ad életet.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!