Jelentkezz be itt!

Biztonság, boldogság, figyelem

Blogbejegyzés

 Ez most egy "reakciósblog" lesz Zoltán úr velem kapcsolatos gondolataira.

"Voodoolove egyik dogmája, hogy nincs biztonság. Ez abban a formában evidencia, hogy nagyon kis valószínűséggel bárkit érhet halálos baleset, szándékosan megölhetik, és egy bizonyos kor fölött egyre nagyobb valószínűséggel fog valamilyen betegségben meghalni, továbbá különféle más csapások is érhetik, amelyek közül az, hogy évtizedeket töltesz unatkozással és aggódással, sokkal rosszabb a halálnál."

De azt a megoldást találtam ki, hogy én már százhuszonharmadszorra nem írom le újra ezeket a gondolatokat, mert lehet, hogy másképpen ítéli meg a kedves olvasó, ha más szájából hangoznak el ugyanezek a gondolatok. 

 

A magam részéről nem tudom értelmezni az "unatkozás" kifejezést, ez bizonyára megint csak az introverziómból jön, tehát mégsem olyan hálátlan téma ez. A mágnyról is többszőr írtam már, és nem vagyok hajlandó oda visszakanyarodni. 

De meg is ragadnám az alkalmat, hogy beavassam Zoltán urat a titokba...

Minden ember egyedül lesz abban a pillanatban, amikor majd meghal. 

Lábjegyzet;
A magam részéről a téma lezárva. Lehet jönni kommentelni, én nem fogom senki véleményét kitörölni!

A szerző VoodooLove VoodooLove
Torzult szeretetnyelvű szadista gazember vagyok, aki a Galaktikus Birodalom, partizán gerillájaként, szub-mazó kurvákkal gengszterkedik, puncipecegtető switchekkel trollkodik, és agyonbassza a tömegkultúrát (is). Időnként női hangon beszélek. Áldozatomat nem ölöm meg csak megsebesítem. Ismeretlenekkel nem játszo(k), keresztbe teszem a kezem előttük. Joker és Harley nem viccel! Tudd hol a helyed szuka! Különben úgy jársz, mint Csipkerózsika, akit megbasztak alva, és kilenc hónap múlva Ikreknek ad életet.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!