Jelentkezz be itt!

Csak úgy, mint Pennywise

Blogbejegyzés

Csak úgy, mint Pennywise

Már egy jó ideje nem blogoltam, annak ellenére, hogy tele vagyok élményekkel. Az előző hétvégém, majd teljes egészében huncutkodással telt. Nagyon izgalmas élmény annyi bizonyos, és mindjárt több téma is eszembe jutott, amiről talán érdemes lenne írni. Újra aktívnak érzem magamat a BDSM-ben, de ez nem az a fajta pörgés, mint néhány évvel ezelőtt. Akkor még inkább abban láttam az új tapasztalatokra való lehetőséget, ha újabb és újabb partnerrel élem meg, kvázi ugyanazokat az élményeket. Mi történhetett, monogám lettem?

Nyílván a kérdés csak költői, nem gondolnám, hogy erről van szó. Sokkal inkább az élményeim minősége változott, és az, hogy a partneremmel egyre mélyebb kapcsolatot sikerült kialakítanom. Bevallom én tartottam tőle, hogy ha elmélyül a kapcsolat érzelmileg, akkor az a BDSM rovására fog menni. Így utólag belegondolva hülyeség volt ezen kattognom, mert éppen az ellenkezője történt. Sokkal inkább az új partnerek felé való nyitás rovására történt változás, amit annyira nagyon nem is bánok.

A hétvégén azonban egy kicsit belevetettem magam az internetes ismerkedésbe és ma jött el a napja, hogy ráunjak. Rettentően unalmas. Úgy éreztem mintha újra 13 éves lennék, és valami chat oldalon próbálkoznék ismeretlen emberekkel. De nem is ez gondolkodtatott el, hanem inkább az, hogy nehezen tudom magamat magyarázni. Úgy álltam hozzá, mintha minden gondolatom a homlokomra lenne írva, de a másik mégsem érti, hogy pontosan hogyan működöm. Iszonyatosan sok energiát kellett abba fektetnem, hogy magyarázzam magamat, de bevallom nekem ehhez nincs türelmem. Ráadásul minden különlegességem ellenére, én magamat nem tartom olyan marha érdekes figurának.

Mindenesetre elgondolkodtam azon, hogy lehet újra kéne definiálnom magamat. És nem azért mert sokat változtam, hanem azért mert készpénznek vettem, hogyha valamit leírok magamról, az a másik számára rögtön nyilvánvaló lesz. De nem ez a valóság. Olybá tűnik, hogy igen sok ellentmondással találhatja magát szemben az, aki kíváncsi rám. Erre is egy remek lecke volt a hétvégi élményem.

Volt szerencsém egy másik domináns férfival kooperációban játszani, ami kidomborította, hogy miben is különbözik az én szadista/top karakterem egy kifejezetten csak DS dinamikában gondolkodó férfiétól. És egyébként éppen ez az a rész, ami az ismerkedéseim során paradoxon élménnyel szokta eltölteni a másik felet. Pedig azt gondolom, hogy frappánsabban már én sem vagyok képes ezt megfogalmazni, mint ahogy itt is tettem a bemutatkozó szövegemben, ami a külsösöknek szól. Lehet, hogy ezt most hülyén fogalmazom meg, de próbálok egyszerűsíteni.

Tehát nekem nem célom más emberek felett uralkodni, vagy hatalmat gyakorolni felettük. Én az adott szituációt és a pillanatot viszem el. Ez leginkább azért van így, mert nagyon tud untatni ha nem történik semmi, ezért teszek róla, hogy izgalmas legyen a pillanat. És nem nagyképűség, ha azt mondom, hogy verbálisan baszott erős vagyok. Tehát a fizikai szadizmus mellet én legalább annyira izgalmasnak találom az úgynevezett érzelmi szadizmust vagy a verbális abuzálást is, amit egyrészt nem mindenki ért még BDSM körökben sem, másrészt nem mindenki alkalmas rá, hogy ilyet játszak vele. Sőt a mostani tapasztalatom az az volt, hogy már a harmadik, domináns fél érdekében is kénytelen vagyok visszafogni magamat, mert ez már neki is sok lehet, ha nem ebben a dimenzióban gondolkodik. A barátnőm úgy jellemezte ezt a szituációt, hogy olyan érzés benne lenni, mint amikor Georgie találkozik Pennywise-sal.

Azt hiszem ez tényleg találó hasonlat. 

A szerző VoodooLove VoodooLove
Torzult szeretetnyelvű szadista gazember vagyok, aki a Galaktikus Birodalom, partizán gerillájaként, szub-mazó kurvákkal gengszterkedik, puncipecegtető switchekkel trollkodik, és agyonbassza a tömegkultúrát (is). Időnként női hangon beszélek. Áldozatomat nem ölöm meg csak megsebesítem. Ismeretlenekkel nem játszo(k), keresztbe teszem a kezem előttük. Joker és Harley nem viccel! Tudd hol a helyed szuka! Különben úgy jársz, mint Csipkerózsika, akit megbasztak alva, és kilenc hónap múlva Ikreknek ad életet.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!