Jelentkezz be itt!

Paranoid Android már megint nagyon paranoid

Blogbejegyzés

Franciaországban megkezdődött a férfiak kiszorítása a biológiai reprodukcióból címmel, 4 hete közölt egy cikket a PestiSrácok, melynek szerzője a már jól ismert Paranoid Android volt.

Kicsit próbáltam utánajárni, hogy pontosan mi a fene is volt ez a tüntetés, amiről pletykálnak, de igazán csak jobboldali és szélsőjobbos híreket találtam. Az egyik pont a kis kedvencünk, Paranoid Android, akinek már megint valami nagyon paranoid agymenést sikerült összehordania. Ugye itt a francia bioetikai törvény kapcsán vannak súrlódások, megjegyzem egyébként már majd 10 éve. Arról van szó, hogy a francia szocialisták a választási kampányban beígérték a leszbikus és egyedülálló nőknek a mesterséges megtermékenyítés lehetőségét. Az ottani szélsőbal ezt kiterjesztené a transzneműekre is, míg a szélsőjobb ebben azt látja, hogy megkérdőjeleznék az apa és az anya biológiai realitását. Először még harcos konzervatív tüntetéseket szerveztek, de mostanra már egészen konstruktívan és mérsékelten folyik a vita erről.


És akkor volt itt egy konkrét eset is, ahol egy leszbikus pár azt szerette volna elérni, hogy a magzat mind kettejük génjeit hordozza. Tehát az eddigi törvény csak azt engedélyezte, hogy az egyik ivarsejtnek az apából kell, hogy származzon, ellenben a mostani, már megengedi, hogy mind a kettő a donorból származzon. Az ottani Orvosi Kamara kiadott egy állásfoglalást, hogy ezzel a törvénylehetőséggel antropológiai törést okozhatnak, mert lehetnek olyanok, akik direkt olyan gyerekeket akarnak majd létrehozni, ahol nincs biológiai apa és ez a gyerek pszichológiai fejlődése szempontjából veszélyes lehet.

Tényleg voltak szélsőbaloldali tüntetések, a jobboldal pedig kivonta magát ebből, de nekem semmi forrásból nem sikerült olyan információt találnom, hogy ezeknek az lett volna a célja, hogy zárják ki a férfiakat a biológiai reprodukcióból. Tehát nekem most nagyon úgy tűnik, hogy egy hülye gyerek paranoid tévképzetéről van szó.

Lábjegyzet:
Azt majd elfelejtettem, hogy 2020.július 7-én nem is volt Franciaországban tüntetés. :)

A szerző VoodooLove VoodooLove
Torzult szeretetnyelvű szadista gazember vagyok, aki a Galaktikus Birodalom, partizán gerillájaként, szub-mazó kurvákkal gengszterkedik, puncipecegtető switchekkel trollkodik, és agyonbassza a tömegkultúrát (is). Időnként női hangon beszélek. Áldozatomat nem ölöm meg csak megsebesítem. Ismeretlenekkel nem játszo(k), keresztbe teszem a kezem előttük. Joker és Harley nem viccel! Tudd hol a helyed szuka! Különben úgy jársz, mint Csipkerózsika, akit megbasztak alva, és kilenc hónap múlva Ikreknek ad életet.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!