Jelentkezz be itt!

Csak egy szál bikinit hoztam el a facere...

Blogbejegyzés

Erre a bejegyzésre nincs koncepcióm. Igazából azért kezdtem most az írásba, mert tele vagyok ingerekkel, az élet minden területéről. Hát van ebbe pozitív és negatív is bőven, de valahogy úgy toppon érzem magam és mindent sikerül a helyén kezelnem. Na, ezt le is kopogom! Mivel ez egy kifejezetten fétisekkel illetve BDSM-el foglalkozó oldal illene valami ezzel kapcsolatos gondolatmenetet levezetnem. Hát jó!

Most már legalább 5-6, de inkább 7 éve járom a saját kis utamat intenzíven a BDSM világban. Ezt nem hogy ebben a bejegyzésben, de úgy általában a BDSM platformokon ez idő alatt sem voltam úgy képes átadni, hogy teljes képet tudjak adni magamról. Persze bizonyára van, aki figyelt és követett, de a szubjektív élményeimet úgy telibe eddig sem kötöttem a nagyérdemű orrára. És milyen jól is tettem. Pár hónapja volt egy beszélgetésem egy feminista hölggyel, aki nagyon érdeklődött efelől a világ felől. Ennek az oka csupán annyi, hogy egy domináns, talán szadista férfival ismerkedett akkoriban. Nahát, én inkább ilyenkor szeretek csendben maradni, mert szeretem oda bízni azokra, akikre ez tartozik. De ugye itt az volt a szituáció, hogy kikérték a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy ez a bizonyos férfi hogyan gondolkodik a BDSM-ről. Nekem akkor az volt a véleményem, hogy a férfi, annak reményében, hogy becserkéssze magának a konkrét nőt, egy kemény marketing szöveget tolt, amivel összeségében nem is lenne semmi gond, ha ezt a kisasszony nem vetítette volna ki minden BDSM-ben jártas férfira. Vagyis nem ez alapján szeretne magáról a BDSM-ről következtetéseket levonni.

Aztán hogyhogy nem erre az oldalra kavarodtunk, ahol a blogokat olvastuk. Ő nem tudta, hogy én vagyok a VoodooLove, mégis valamit éppen tőlem idézett. Hát ez egy roppant érdekes élmény ezt el kell ismerni. Mindenesetre megint csak örülök annak, hogy nem osztok meg úgy semmi konkrétat a szexualitásommal kapcsolatban. Mármint épp csak annyit, amit még vállalhatónak érzek. Persze ez is teljesen egyéni, ki többet ki kevesebbet beszél magáról, viszont a tapasztalatom az, hogy bizony érhetik kellemetlen meglepetések az embert.

A volt párommal esett meg, hogy ő szexuális témában a youtubon vlogolt és ez a gyerekünk óvodájában valakinek feltűnt. Olyannyira, hogy be is hívták az oviba, hogy valami magyarázatot, ha lenne szíves adni ez üggyel kapcsolatban. És akkor ő kikérte a tanácsomat, hogy szerintem mit kéne egy ilyen helyzetben mondania. Hát mondom lófaszjózska, ezt magadnak főzted, mond el azt, amit te gondolsz róla. Én hogyhogy nem kerülök ilyen helyzetbe?

Annak idején többször megkaptam, hogyha vállalnám az arcomat, akkor sokkal hitelesebb lehetnék. Hát ez mennyire egy elbaszott extrovertált világszemlélet? Pont ez az amitől időnként a falnak tudnék rohanni. Hát nem a tartalom hitelesíti az embert, hanem az arca?

Megjegyzem vállalom az arcomat annak, akinek én szeretném. És ha úgy adódik még rendezvényeken is részt veszek, ahol nem takargatom magam. De én azzal mindig is számoltam, hogy a jelenlegi társadalmi helyzetben az, hogy valaki szadista -sőt ma már az is, hogy egy kapcsolatban esetleg domináns, bizonyos szempontból egy támadási alap lehet. Hát jó erre időben felkészülni.

Ugyanakkor ma szeptember elseje is van, iskolakezdés. Az első szülői értekezleten felvetődött, hogy egy facebook csoportban tartsuk a kapcsolatot a tanítónénikkel. Hát bevallom én erre egy kicsit húztam a számat, mert mostanra már azt a platformot sem éppen "normális" emberhez méltóan használom. És nem is nagyon szeretném, hogy mindent erre építsünk. Ugyanakkor lecsekkoltam a lányom tanárnőjét a facebookon és látván a finoman szólva is szexista, bikinis képeit, most nem tudom eldönteni, hogy K. nénit hová kéne behívnom beszélgetni ezzel kapcsolatban.

A szerző VoodooLove VoodooLove
Torzult szeretetnyelvű szadista gazember vagyok, aki a Galaktikus Birodalom, partizán gerillájaként, szub-mazó kurvákkal gengszterkedik, puncipecegtető switchekkel trollkodik, és agyonbassza a tömegkultúrát (is). Időnként női hangon beszélek. Áldozatomat nem ölöm meg csak megsebesítem. Ismeretlenekkel nem játszo(k), keresztbe teszem a kezem előttük. Joker és Harley nem viccel! Tudd hol a helyed szuka! Különben úgy jársz, mint Csipkerózsika, akit megbasztak alva, és kilenc hónap múlva Ikreknek ad életet.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!