Jelentkezz be itt!

Fojtogatás

Blogbejegyzés

A játék lényege röviden, hogy fojtogatás által eufórikus állapotot érjünk el, szexuális örömszerzéssel párosítva. Más néven aszfixiofília.

Egy 2008-as kutatás szerint, az oregoni közép- és főiskolások körülbelül 30 százaléka hallott már a „fojtogatós játékról” és 6 százalékuk már ki is próbálta. Jómagam is az általános iskolában találkoztam vele először. Ez arról szólt, hogy 10 guggolást kell elvégeztetni az alannyal, megkérni őt, hogy tartsa bent a levegőt, majd a melleinél elszorítva hátulról, hagyjuk, hogy a test összerogyjon. Az alany egy pár másodpercre eszméletét veszti, így megtapasztalhat valamiféle más tudatállapotot. Ez az a fajta gyerekjáték, ami egy cseppet sem veszélytelen.

Fojtogatás során a széndioxid-szint megemelkedik a vérben, ami kellemes érzést eredményez. Ez az ami megdobja a szexuális élményt is. Érdekes, hogy a férfiak sokkal fogékonyabbak a vizuális szexuális ingerlésre, mint a nők, ezért ez a játék a férfiak körében sokkal népszerűbb. Gondoljunk csak David Carredine-ra, aki szado-mazo önkielégítés közben vesztette életét. Ja igen, azt már mondtam, hogy cseppet sem veszélytelen játék. Könnyen elvesztheti a partner az eszméletét, vagy elpattanhatnak az erek az arcán, a kéznyomról a nyakon nem is beszélve.

Az általam ismert mazochista nők körében szintén elég népszerű, és igényelt játék ez. Talán mondhatni, hogy az aszfixiofília, a mazochizmus velejárója. Számomra pedig ez a játék Freud, örömelv és a kínkerülés elve fizikai megnyilvánulása a szexualitáson keresztül. Ezen a vonalon maradva vannak tudattalan vágyak, amelyeket a tudat elfogadhatatlannak érez, és ezért elfojt. Saját személyes véleményem, hogy a BDSM-ben jártas emberek körében ez az ösztön 90%-ban a tudatalattiban ragadt, és nem tudatosan éli meg ezeket a vágyait.

A fojtogatás nálam általában szexuálisan serkentően hat, tehát én is fogékony vagyok a vizuális ingerekre, de ez annak is betudható, hogy látom és tudom, hogy a partneremet a fojtás ingerli, hisz egy mazochistával van dolgom. Az életösztön és a halálösztön között egy olyan út található, amelyek kiegyenlítik egymást, hogy ne legyen túl rázós az út a célig, ami nem más mint a halál, de úgy hogy a saját útján halhasson meg. A szadomazochizmusban ezt a parazsat kapirgáljuk egy kicsit. Kívülről talán bizarr és betegesnek hathat, de belülről izgalmas, és izgató. Szeretetből fakad és nem a gyűlöletből, mert azt még Freud sem tudta megfogalmazni, hogy honnan ered a gyűlölet.

A szerző VoodooLove VoodooLove
Torzult szeretetnyelvű szadista gazember vagyok, aki a Galaktikus Birodalom, partizán gerillájaként, szub-mazó kurvákkal gengszterkedik, puncipecegtető switchekkel trollkodik, és agyonbassza a tömegkultúrát (is). Időnként női hangon beszélek. Áldozatomat nem ölöm meg csak megsebesítem. Ismeretlenekkel nem játszo(k), keresztbe teszem a kezem előttük. Joker és Harley nem viccel! Tudd hol a helyed szuka! Különben úgy jársz, mint Csipkerózsika, akit megbasztak alva, és kilenc hónap múlva Ikreknek ad életet.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!