Jelentkezz be itt!

IV. BDSM díjátadó

Blogbejegyzés

Tegnap ép a kisebbik lányom születésnapi zsúrjáról érkeztem haza. Olyan hihetetlen, hogy ismét eltelt egy újabb év. Pont egy éve osztottam meg egy rövid motivációs idézetet a Facebook oldalamon. Az idézet a következő volt;

"Tudd, hogy mit kell tenned, amikor nem tudod, hogy mit kell tenned"

Azt hiszem elég csak bátran elismerni, hogy vannak olyan helyzetek az életben, amikor fogalmunk sincs, hogy mit kell tennünk. Nekem például fontos, hogy ne csak egy jó DILF legyek, hanem valóban jó apa. De fogalmam sincs, hogy mit kell tennem. Aztán rájön az ember, hogy ezt nem is olyan nehéz kivitelezni. Megtalálja az ember a módját annak, ahogyan a másikhoz tud viszonyulni.

Az elmúlt pár napom elég depressziós volt, na nem olyan igazi depresszió, hanem az a fajta aminek oka is van. És az az ember saját hülyesége volt. Tegnap estére azonban sikerült elengednem a témát, és új irányból fogtam meg azt a bizonyos depresszív mélységet. Tegnap már kipihenten, és nyugodtan ébredtem.

Hogyhogy nem. épp tegnap reggel jött le a hír itt, hogy a 3. Magyar BDSM konferencián idén is megrendezésre kerül a BDSM díjátadó, ahol öt kategóriában lehet majd szavazni a jelöltekre még a konferencia előtt, az eFétis honlapján. Ezen a díjátadón a zsűri tagjaként fogok közreműködni, és mindenkit arra buzdítanék, hogy majd vegyen részt a szavazáson, mert ez egy igen jó presztízzsel rendelkező eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt néhány évben.

https://efetis.hu/cikk/36-iv-bdsm-dijatado

A magam részéről, a több síkban való gondolkodásmódommal, és voodoo-s huncutságommal mérlegelek majd a jelöltek között. A meghívást pedig ezúttal is köszönöm! ;)

A szerző VoodooLove VoodooLove
Torzult szeretetnyelvű szadista gazember vagyok, aki a Galaktikus Birodalom, partizán gerillájaként, szub-mazó kurvákkal gengszterkedik, puncipecegtető switchekkel trollkodik, és agyonbassza a tömegkultúrát (is). Időnként női hangon beszélek. Áldozatomat nem ölöm meg csak megsebesítem. Ismeretlenekkel nem játszo(k), keresztbe teszem a kezem előttük. Joker és Harley nem viccel! Tudd hol a helyed szuka! Különben úgy jársz, mint Csipkerózsika, akit megbasztak alva, és kilenc hónap múlva Ikreknek ad életet.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!