Jelentkezz be itt!

Sz.C. és Kb. indián regéje

Blogbejegyzés

Sz.C. és Kb. indián regéje

 

70. Folytassuk intellektuális rege felvágottunkat egy indián regével.

71. Bár eddig még nem volt alkalmam ilyet írni, törzsfőnükünk, régebben gyakorta mesélt hasonló, rövid regéket.

72. A valóságban, Szökkenő Cuncus, grafikusom, a híres Josh Dancato, indián neve, míg Kanos Bika én volnék.

73. A valóság azonban változó és viszonylagos.

74. Tegnap hosszasan álltam sorba egy bank előtt. Kiderült, hogy az automatánál is el tudtam volna intézni a dolgomat, amit ugyan megpróbáltam, de Bödőcs Tiborhoz és édesapjához hasonlóan a technológia terén, kanos bika is csak egy eunuch.

75. Mikor megérkeztem egy igazi MILF, és- feltehetően- a lánya álltak előttem. A fiatalabb Hölgy, fekete vászon kabátot, fekete csillámos csizmát és hosszú, festett szőke hajat viselt.

76. Legeltettem is rajta a szemem, ami szerintem nem bűn.

77. Node egyszercsak megérkezett egy Lakatos Márk stílúsú pasi, egy nő kíséretében és lazán megkérdezte a fiatal kiasszonyt, hogy megnézhetei-e a haját.

78. Ő udvariasan igent mondott és háttal fordult a férfinak, aki azonban erre nemcsak megnézte, de végig is simította a derékig érő, szépséges hajzuhatagot.

79. A lány ezután kiakadva mondta anyjának, hogy mindig ez történik vele, és már elege van, hogy sokan megfogdossák a haját, az engedélye nélkül.

80. Hiába tény, hogy a hosszú haj sokunk számára nagyon szexi, és hiába állítja azt számos tudós, hogy a szőke haj* evolúciós előnyt jelez** – azt mutatván, hogy az illető életképes és termékeny,- ugyanúgy nincs jogunk engedély nélkül megfogdosni más hajkoronáját, miként egy mély dekoltázsú, dús keblű Hölgy melleit sem fogdoshassuk meg, csak mert kedvünk szottyan hozzá.

81. A haj fetisizmus egy létező és nem is ritka jelenség, aminek gyökerei feltehetőleg igen ősiek.

82. De hiába vagy kanos bika, vagy csak egyszerűen egy meleg haj fetisiszta, ha a csaj nem a barátnőd, a feleséged, a szeretőd, akkor csakúgy ne nyúlkálj.

83. Akkor se, ha egy Bűzös***, bunkóbotos, mocsári macsó parasztnak érzed magad.

 

*A szőke haj hamarosan újra témánk lesz, Melanézia lakosai kapcsán.

** Ha érdekel, keress rá, izgalmas téma.

*** Ha nem érted az utalást, az kár, mert ez se kutya.

A szerző RisleyAddix RisleyAddix
Ferencz Dániel Benjámin, a.k.a. Risley Addix, 15 éve élem meg tudatosan BDSM és fétis vágyaimat. Három éve kutatom a BDSM és a fétisek evolúciós, pszichológiai, kulturális, történelmi hátterét. Idáig kétszer jártam az évente megtartott Római BDSM konferencián, itthon 2 évig szerveztem BDSM összejöveteleket, több előadást tartottam, illetve az első magyar LMBTQ és BDSM workshopon is előadtam, több előadótársammal együtt.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!