Jelentkezz be itt!

Magam adom

Blogbejegyzés

Bevallom nem tudom, hányan olvassák -rendszeresen,- az efetis.hu blog felületét. Azt tudom, hogy kedvelem az oldalt és annak üzemeltetőjét. Úgy érzem, jelenleg ez az egyetlen olyan -többnyire magyarok által használt, - virtuális hely, ahol van szólásszabadság és lehet a BDSM-ről is beszélni. Ma, Magyarországon a magukat nyitottnak/progresszívnak valló emberek jelntős része -lásd a közéleti műsorokat és a közösségi médiákban tett vonatkozó bejegyzéseket,- az LMBTQ Közsséget (?) olykor ajnározza, míg, ha a BDSM kerül szóba, mi már betegek/perverzek leszünk. Ez a kortárs haladó szellemiség, más szavakkal: ami trendi, azt támogatjuk, elfogadjuk. Lehet, hogy 5 év múlva pont azok fogják a BDSM-et is éltetni, akik ma lehurrogják.

Természetesn ezt egy blog bejegyzés nem fogja megoldani, de elgondolkodni még nem számít bűnnek.

Hozok azért pozitívumot is. Egy kedves, dániai Hölgy, nemrég mutatta nekem egy huncu számot, ami azóta nagy kedvencem lett. Illetve az együttes többi nótáját is sokat hallgatom:

A szerző RisleyAddix RisleyAddix
Ferencz Dániel Benjámin, a.k.a. Risley Addix, 15 éve élem meg tudatosan BDSM és fétis vágyaimat. Három éve kutatom a BDSM és a fétisek evolúciós, pszichológiai, kulturális, történelmi hátterét. Idáig kétszer jártam az évente megtartott Római BDSM konferencián, itthon 2 évig szerveztem BDSM összejöveteleket, több előadást tartottam, illetve az első magyar LMBTQ és BDSM workshopon is előadtam, több előadótársammal együtt.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!