Jelentkezz be itt!

Útikalauz szex-huncutoknak

Blogbejegyzés

Útikalauz szex-huncutoknak

Szatirikus, történelmi BDSM regék

Az UKSZ: BDSM egyszerre szubjektív és szürreális, ám realisztikus és tényszerű is. Magyar és nemzetközi is. Valamint rövid, tömör, a mai olvasási szokásokhoz alkalmazkodó egyperceseket tartalmaz. A kötetben található illusztrációk: aprólékosan kidolgozottak, képregényszerűek és számos keresztutalást tartalmaznak. Meggyőződésem, hogy az illusztrátor munkája jelentősen növeli a kötet eszmei és szellemi értékét.

Megjelenés: 2020 február

Minimális hozzájárulás: 3 000 HUF

Hol veheted át: A Kink Paradise BDSM Közösség (Risley & Elias BDSM-Fetish Community) eseményein, melyek legalább havonta megrendezésre kerülnek Budapesten

 

A szerző RisleyAddix RisleyAddix
Ferencz Dániel Benjámin, a.k.a. Risley Addix, 15 éve élem meg tudatosan BDSM és fétis vágyaimat. Három éve kutatom a BDSM és a fétisek evolúciós, pszichológiai, kulturális, történelmi hátterét. Idáig kétszer jártam az évente megtartott Római BDSM konferencián, itthon 2 évig szerveztem BDSM összejöveteleket, több előadást tartottam, illetve az első magyar LMBTQ és BDSM workshopon is előadtam, több előadótársammal együtt.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!